עבור לתוכן

איפה אפשר לקנות בארה"ב את HTC One?

Featured Replies

פורסם

מה עם מע"מ?

יש מס קניה?

זה צריך לצאת:

2520 (כולל משלוח)

871 מכס (34.6 אחוז)

428 מעמ (17 אחוז)

סה"כ = 3820 שח

המכס 34% זה כבר כולל מע"מ.

פורסם
  • מחבר

המכס 34% זה כבר כולל מע"מ.

וואלה

מתברר שאתה צודק..

טלפונים סלולריים חייבים בתשלום מס קנייה בשיעור 15% בתוספת מע"מ שמחושב על הערך כולל מס קנייה.

1.15*1.17

יוצא:

1.3455

34.5% תוספת

פורסם

כתבתי את העלויות בפירוט רב (מניסיון של הרבה מכשירים שהוזמנו מחו"ל), לא מבין בשביל מה להוסיף מידע לא נכון/לחפור בנושא...

אם מזמינים ב- Handtec (אתר אמין כמו Clove), להלן החישוב (היה יותר זול לפני כמה ימים):

419.99 פאונד - מכשיר

15 פאונד - משלוח (רגיל, חוסך עמלות שקר כלשהן של חברות השילוח)

34.6% - מיסים

1.75% - עמלת המרה מפאונד לשקל (למשלמים בכ.אשראי מסטרכרד, בפייפאל יותר)

סה"כ (לפי 1פאונד=5.5שקל) ביד -

3360ש"ח~

ומקבלים את המגן הזה חינם -

http://www.handtec.co.uk/htc-one-double-dip-flip-case-red-black-hc-v841.html

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

כתבתי את העלויות בפירוט רב (מניסיון של הרבה מכשירים שהוזמנו מחו"ל), לא מבין בשביל מה להוסיף מידע לא נכון/לחפור בנושא...

תגיד אתה הזמנת את המכשיר htc one מחול ? הבעיה שאנחנו עדיין לא יודעים מה המחיר שיהיה פה, אם זה יותר מ 500 שקל הפרש במידה ונתפס במכס אז עדיף לזמין מחול, רק נשאר הקטע של האחריות , איך זה עובד האחריות של handtec ואצלנו ? הפירוט שכתבת אתה בטוח שזה כל הדברים שצריכים לשלם במידה וזה נתפס במכס? אין משהו מעבר?

ועוד משהו איך אני אדע אם זה נתפס במכס מתקשרים אלי כאילו או ברגע שאני אלך לקחת את המכשיר מהדואר אומרים לי?

פורסם
  • מחבר

במקום להסתכן תבקש ממישהו שטס, שיביא לך כשהוא חוזר....

פורסם

תגיד אתה הזמנת את המכשיר htc one מחול ? הבעיה שאנחנו עדיין לא יודעים מה המחיר שיהיה פה, אם זה יותר מ 500 שקל הפרש במידה ונתפס במכס אז עדיף לזמין מחול, רק נשאר הקטע של האחריות , איך זה עובד האחריות של handtec ואצלנו ? הפירוט שכתבת אתה בטוח שזה כל הדברים שצריכים לשלם במידה וזה נתפס במכס? אין משהו מעבר?

ועוד משהו איך אני אדע אם זה נתפס במכס מתקשרים אלי כאילו או ברגע שאני אלך לקחת את המכשיר מהדואר אומרים לי?

לא קניתי את ה- HTC One (כרגע מחזיק Note 2 ומחכה לראות את ה- Note 3). אך קניתי כבר מספר לא מבוטל של מכשירים, לי ולמכרי מ- Clove/Handtec.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים