עבור לתוכן

מחשב ביתי לאופיס וגלישה..

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? - 1300

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר..

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1400

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים הם רק לעבודות אופיס וגלישה ! אחסון תמונות ושירים ..

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים כלל..

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא ציוד היקפי

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6~7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כלל לא!

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה ווינדוס 7 אך לא מחנות אני מתקין בנפרד

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיפות גבוהה לאייבורי אפשר גם ksp

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). usb 3

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתוכנן שדרוג אולי בהמשך כרטיס מסך אך לא חזק בסיסי .. המחשב יתחבר למסך משולב טלוויזיה כך שאשמח על לוח אם. אם חיבור HD אך לא ממש יקר אבל שיהיה טוב אם אין משהו בסיסי אז לא צריך ..

חשבתי על המפרט הבא :

intel G2020 2.9GHZ 2 core

מאוורר למעבד : zalman

לוח אם: ASUS p8H61 m lx r 2.0

זכרון : crosair 4 GB

כרטיס מסך : מובנה בלוח

דיסק קשיח: W.D 500 GB

צורב samsung 24x

כרטיס קול: מובנה בלוח

רשתות: מובנה בלוח

ספק כוח : 550 goldan tiger אני יודע שהוא גנרי אך למה כתוב אמיתי ? האם הוא יעשה בעיות וישרף מהר מאוד ??

מארז: מארז בסיסי של חברת sharkoon

המחשב הוא מ ksp והמחיר הרגיל שלא הוא 1160 אך אם שדרוגים שהכנסתי הגעתי למחיר : 1292 שקל

אני מזכיר עוד פעם המחשב מיועד אך ורק לגלישה באינטרנט יוטיוב פייסבוק וכו' ועבודות אופיס הדפה וכו' זהו לא מתוכנן שום גיימינג

השאלה שלי היא האם המחשב טוב? איך המעבד? אני צריך שיהיה טוב שלא יקרטע לי מקצת גלישה באינטרנט ..

ולא יתקע לי אחרי כמה חודשי שימוש..

אני בטוח שהוא אמין כי זה אינטל ..

אשמח לעזרה :) תודה והמשך חג שמח :)

פורסם

ירין ברוך הבא לפורום, קצת קשה להבין מה בדיוק אתה מחפש intel pentium אולי intel i3, מה הדרישות במפורט.

יעזור המון אם תוכל למלא את השאלון למבקש מפרט, השאלון נמצא בקישור הבא

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502118.0

פשוט תעתיק את השאלון, ותשתמש בלחצן העריכה על מנת לערוך את ההודעה הראשית שלך, אתה יכול לחלופין פשוט להוסיף הודעה נוספת לאשכול הקיים.

פורסם
  • מחבר

ירין ברוך הבא לפורום, קצת קשה להבין מה בדיוק אתה מחפש intel pentium אולי intel i3, מה הדרישות במפורט.

יעזור המון אם תוכל למלא את השאלון למבקש מפרט, השאלון נמצא בקישור הבא

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502118.0

פשוט תעתיק את השאלון, ותשתמש בלחצן העריכה על מנת לערוך את ההודעה הראשית שלך, אתה יכול לחלופין פשוט להוסיף הודעה נוספת לאשכול הקיים.

שיניתי ככה טוב?

פורסם
  • מחבר

סליחה שאני חופר ..

אבל מישהו מוכן לעזור לי ? ;)

פורסם

קשה למדי לתת לך המלצה סבירה בהתאם לדרישות. במפרט שהבאת כדאי לשדרג את הספק למשהו בסיסי אבל של מותג מוכר. מעבר לזה אתה מתחיל לצאת מהתקציב. מבחינת השימושים המפרט מתאים.

פורסם
  • מחבר

אוקי לשדרג אני אשדרג אך למה הם כותבים שהוא אמיתי ... מבחינת אמינות הספק טוב?

מה זאת אומרת אני מתחיל לצאת מהתקציב? כי הדרישות למחשב הם ממש קטנות .. כרגע יש לי מפרט אם מעבד אינטל e2160 משהו כזה והמהירות שלו היא 1.8 שזה ממש חלש! והוא עושה הכלל! גם אם מדובר במשחקים gta 4 וכו'..

יש אפשרות להחליף לספק של ANTEC משהו כזה ..500 w בתוספת של 150 .. שזה בסדר בזה אין לי בעיה לחרוג ..

השאלה שלי היא כלפי המחשב אם הוא חלש מידי לשימושים של גלישה ועבודות אופיס ואחסון תמונות ושירים .?.. או שהו מספיק

מה שכן אני לא רוצה מעבד שיהיה קשה לו לעשות את כל הדברים האלו ואז יתחיל להתקע אחרי כמה זמן .. זו השאלה העיקרית שלי ..

פורסם

לשימושים שציינת ה-G2020 יהיה די והותר.

אפשר להמליץ על המערכת הבאה + שדרוג הזיכרון הפנימי ל-4GB (תוספת של כ~100 ש"ח +\-) + שדרוג הקשיח ל-1TB אם יש לך צורך בכך.

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4985

את הספק אין צורך לשדרג, אע"פ שספקים תוצרת FSP אינם עומדים בשורה אחת עם הספקים המובילים,

הם ראשית לא ספקים ג'נריים (כגון Golden Tiger), ובמקרה שלך יעשו את העבודה היטב.

פורסם
  • מחבר

אוקי אני מבין שהמעבד יהיה מצויין לשימושים האלנ אני ילך עליו ..

לגבי חנויות איפה יותר כדאי ? אייבורי או ksp אייבורי יש לי ניסיון טוב איתם בשירות ואחריות והכל אבל אם ksp עוד לא התנסתי ..

דרך אגב אם מדברים על זיכרון ראם 4 gb מספיק או שצריך 8?אני רוצה שיהיה מהיר ואם 4 עוד לא התנסיתי ..

ועוד משהו לוח אם שיש במפרט טוב ואמין?

וצריך להוסיף כרטיס מסך או שזה מספיק המובנה?

סליחה שאני חופר .. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים