עבור לתוכן

די מבולבל בקשר לקניית סמארטפון. רוצה עזרה.

Featured Replies

פורסם

שלום רב. עד היום לא השתמשתי בשום פלאפון נורמאלי,בואו נגיד עם מסך מגע. כן,אני מרגיש זקן חעחע. היה לי נוקיה מקרר ישן שנים וסוני אריקוסנים למינהם אבל הגיע הזמן להשתדרג. אני ממש לא מבין בזה,וגם אף פעם לא התעניינתי כלכך אז אני מקווה שתעזרו לי. בגדול אני חייל אז אני מעוניין לחסוך כמה שיותר כסף אך אני לא מעוניין לקנות ביד שנייה,אלא מכשיר חדש. התקציב שלי הוא לא גדול אך אני יכול להסתדר עם מחירים רק לא להביא לי מחירים של 3 אלף שקל. פשוט אני מעוניין לחסוך כמה שיותר כסף אז הייתי שמח לשמוע מה אתם ממליצים. בעקרון אחרי שיחות עם חברים די נסגרתי על הגלקסי S2 ששמעתי שהוא אחלה פלאפון ומחיר נוח. אני די מעוניין להשאר בטווח של ה1500-1800 שקל כי אני לא כזה חובב גדול של פלאפונים. אבל להוסיף פה ושם 100 או 200 שקל זה לא בעיה. חלק אומרים לי אייפון עדיף,אך 4S חדש עולה הרבה יותר מהגלקסי. מה עדיף? זה משנה כלכך? מבחינת באגים ותקיעות. האם יש לכם מכשיר אחר שאתם ממליצים עליו. בעיקרון אני לא מחפש יותר מדי. בעיקרון אני צריך רק לאינטרנט וGPS,SKYPE וכאלה. רק מעדיף, שלא יהיו לו יותר מדי באגים ותקיעות כי שמעתי שהגלקסי עושה בעיות לפעמים. זה נכון? לא מחפש משחקים,סרטים ואיכות צפייה מטורפת. תודה רבה.

פורסם

אם יש מישהו שיכול להביא לך את הנקסוס 4 מארה"ב אז הוא יהיה עדיף ואפילו זול יותר.

בכל מקרה אחר, נראה כי הגלקסי S2 מתאים ועולה פחות מ-1700 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים