עבור לתוכן

Dell XPS XPS14-3636sLV' מס' שאלות

Featured Replies

פורסם

הי,

רכשתי בארה"ב דרך האינטרנט את ה Dell XPS XPS14-3636sLV ויש לי מס' שאלות בקשר אליו.

א.אני מקבל עם המחשב ווינדווס 8 ותהיתי כמה מורכב זה להתקין עליו עיברית. אני מניח שלא, אך רציתי לדעת איך עושים את זה.

ב. במידה וחשוב לי להחליף את המקלדת למקלדת עיברית ולא להסתפק במדבקות, מה הפרוצדורה, כמה היא יקרה והיכן עושים את זה בארץ?

ג.חשבתי ליצר לעצמי מין תחנת עגינה, לרכוש מסך, ומקלדת ועכבר אלחוטיים, כאשר העכבר יכול לשמש אותי גם ללימודים ולא רק לבית, איזה שהן המלצות? המסך צריך להיות לחדר, ולאפשר לראות סרטים וסדרות מצד אחד, מצד שני אני לא מפריק מטורף של תלת מימד, מסכי ענק וכד'.

תודה רבה לעונים

פורסם

א. ממשק בעברית? תעקוב אחרי ההוראות פה:

http://support.microsoft.com/kb/2607607

ב. אתה יכול לבצע חריטת לייזר ככה שאם המקלדת מוארת אז אתה שומר על האפקט. זה עולה בין 150 ל-200 ש"ח. שמעתי על מקום באזור, תעשה חיפוש.

כבר דיברתי על העניין הזה - כשאני הבאתי לפטופ מארה"ב גם אני רציתי לבצע חריטה. התעכבתי עם העניין ותוך כלום זמן התרגלתי והתחלתי להקליד עיוור.

ג. על ציוד היקפי אתה יכול לברר בפורום המתאים. בכל מקרה בקשר למסך - אם למטרת סרטים וסדרות בלבד, תשקול טלוויזיה גדולה. בשביל טקסט

זה יהיה לא פרקטי ועדיף לקחת מסך 23" למשל.

פורסם
  • מחבר

לגבי א+ב תודה רבה על המענה המהיר, חשבתי שזה יהיה יותר מורכב אבל אני רואה שזה ממש פשוט. (בעיקר הקטע של החריטה).

אשאל לגבי ג' בפורום ציוד היקיפי.

לילה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים