עבור לתוכן

טלוויזיתלחדר שינה

Featured Replies

פורסם

שבת שלום וחג שמח לכולם. אני כרגע במסע שיפוצים לחדרי ובין היתר אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה.

לצערי, אני כבר שנים לא התעסקתי עם חומרה וטכנולוגיה, כך שאני כבר לא כל כך בקיא בכל הנושא ולכן אני זקוק לעזרתכם.

אתן כמה פרטים לגבי הטלוויזיה-

• קודם כל, חשוב לי שהיא תהייה של מותג יחסית ידוע, שאני אוכל לסמוך על החברה באמת, לא פעם קנינו מסכי מחשב וטלוויזיה שאומנם על הדף נשמעו ברמה גבוהה, אבל במבחן האמת הם לא עמדו.
  • שהטלווזיה תהייה חכמה- לא צריך חיבור לאינטרנט או דברים בסגנון, אבל שאני אוכל לחבר אליה מחשב ודיסק קשיח חיצוני שממנו אני לראות סרטים כראוי(אם יש אפשרות של הכנסת תרגות בעברית אז מעולה)
  • עיקר הטלוויזיה יהיה צפייה בסרטים דרך מכשירים חיצונים וכמו כן צפייה בVOD של הוט, אני לא מאמין שאעשה יותר מזה, אולי קצת גם פלסטיישן מדי פעם.
  • הטלוויזיה לא צריכה להיות גדולה מדי 30' עד 40' יהיה מספיק אני חושב.
  • הרמה חשובה, אך עם זאת שהמחיר שלה לא יהיה מרקיע שחקים בצורה מוגזת, לא חייבים דווקא את הנוצץ והחדש ביותר בשוק.

דבר אחרון, אומר תודה על עזרתכם ומקווה ושיהיה לכולם חג פסח שמח.

נ.ב אני לא בטוח שאני פרסמתי את הדיון בפורום הנכון, במידה ואכן כך, אשמח אם תעבירו אותי. תודה.

פורסם

לי יש את eh6030 של סמסונג ואני די מרוצה.

אני חושב שהיא עונה על כל הדרישות שלך.

נ.ב. - מה שאתה מגדיר "חכמה" לא נחשב טלוויזיה חכמה היום , אלא בסך הכל טלוויזיה עם חיבור usb שתומך בקבצים המתאימים וחיבור hdmi (בעצם כל הטלוויזיות כמעט...).

פורסם

ממש לא, הטלוויזיות היחידות שתומכות בצורה מספקת בניגון תכנים מ USB מבחינת תמיכה סבירה בפורמטים ומבחינת תרגום בעברית זה סמסונג ו LG מייבוא רשמי. ה LG מפענחת DTS רק מרמה מסויימת. הסמסונג תומכת בפענוח DTS בכל דגם למיטב ידיעתי.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

המלצה אישית שלי... סמסונג. קניתי לפני שנה ומשהו בערך טלוויזיה 37' 220hz, איכות נדירה ומחיר ממש לא בשמיים

אני קניתי את שלי ב-3000, היום לבטח היא עולה הרבה פחות.

עיצה קטנה, אם יש לך מגבלה מסוימת של תקציב, עדיף hz יותר גבוה lcd מאשר hz יותר נמוך led. אין בכלל הבדל בין lcd ל-led חוץ מהעניין כמובן שהלד יותר דק. אבל מבחינת איכות התמונה, זה ממש אותו דבר. בהצלחה:)

פורסם

היום כל הטלוויזיות החדשות הן led.(או לפחות רובן המוחלט).

יש יתרון של צריכת חשמל לטובת הled , משהו כמו 40 אחוז פחות חשמל , שזה משמעותי לבית שבו יש צפייה מרובה.

37 אינץ כבר לא נמכרים יותר , ובכל מקרה לא מומלצים.

הטלוויזיה שלך בטוח לא 220hz , כי זה חייב להתחלק ב50hz או ב 60hz = או 200 או 240.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים