עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט לגיימינג אוברקלוק 4500 שקלים

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקלים

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך אבל אין בעיה לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200/300 שקלים אם זה משהו שבאמת לא כדאי לוותר עליו (דיל או חומרה שתעשה הבדל משמעותי)

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gw2/wow /swtor /bf3 לא במקביל אבל בעיקר ""משחקים מבוססי cpu""

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות (אולטרה בכמה משחקים גם אם צריך להוריד פרמטר או שתיים ) ורצון לעמוד על 50/60 fps גם בתנאים קשים במשחקים הנ"ל.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?קל עד בינוני לכרגע בעתיד כבד

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.לא ,אזור השרון

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?כן ניסיתי לכלול קצת futureproof (לוח אם ) לא יהיה שידרוג מסיבי אלא לאורך זמן שידרוגים קטנים

-הייתי רוצה דעות על המארז חבר אמר לי שהוא טוב וראיתי סקירות טובות עליו,איך הקירור שמגיע איתו?צריך להוסיף עוד? אני אהבתי את הבאנדל עם הספק זה נראה לי ממש משתלם ואיכותי ביחס למחיר אני טועה?ואיך הסידור בו דברים יושבים כמו שצריך?

-איך הקירור למעבד הבנתי שi5 3570k מתחמם ממש בoc זה יספיק או צריך יותר חזק?(בעתיד הרחוק יותר שהמחשב ירד בביצועים ביחס למשחקים חדשים אני יעשה לו oc יותר רציני).

-איך הדיסק קשיח לפי סקירות שראיתי הוא מומלץ למשחקים אבל אני לא 100% בטוח עדיין הייתי רוצה חיזוקים שבחרתי נכון

-איך הכרטיס מסך המון אנשים המליצו לי עליו כי ביחס עלות תועלת הוא מצויין ועולה על הgtx660 שראיתי שמומלץ פה הרבה.

זה מפרט:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1089

קירור למעבד:

Scythe MUGEN 3 REV B

כמות: 1 - מחיר: ₪210

לוח אם:

Gigabyte GA-Z77-DS3H

כמות: 1 - מחיר: ₪537

מארז:

בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪485

זיכרון:

Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11

כמות: 1 - מחיר: ₪299

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪371

כרטיס מסך:

Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST DP Retail

כמות: 1 - מחיר: ₪1220

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪110

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

המהרת מערכת מחשב:

אני מעוניין בהמהרת המעבד

סה"כ: ₪4321

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4235 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/pdqg92jy

פורסם

המפרט טוב סה"כ טוב ומשתלם אבל יהיה קשה להשיג את ה-60FPS במשחקים הכבדים באמת, אחת כמה וכמה אם אתה תפעיל פילטרים.

ניתן בתקציב לקחת מערכת עם כרטיס מסך חזק יותר, אך על חשבון התמיכה ב-OC למעבד (אחרת תהיה חריגה של סביב ה-300 ש"ח).

לדוגמא:

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪879

קירור למעבד:

Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪44

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪357

מארז:

באנדל מארז TMS S1 וספק כח Seasonic ECO 600W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪545

זיכרון:

Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11

כמות: 1 - מחיר: ₪299

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪371

כרטיס מסך:

Gigabyte GTX670 2GB WIND FORCE 2 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1740

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪110

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

סה"כ: ₪4345

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4259 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/uzdqkcht

פורסם
  • מחבר

אני ממש לא רוצה לוותר על oc למעבד זה נותן לי את הגמישות שאני רוצה לגבי הכרטיס מסך אני יעשה מה שעשיתי במחשב הנוכחי שלי וישדרג אותו עוד בערך שנה או יחבר עוד אחד תלוי מה יהיה מבחינת תקציב באותו זמן.

צדקת חלקית לגבי 60fps זה לא היה קשה להשיג רק צריך הורדה ממש קטנה ולא מורגשת בהגדרות.

חבר של חבר יש לו מפרט כמעט זהה לזה והלכתי לעשות קצת ניסויים עליו לראות מה הביצועים.

gw2/bf3 בהגדרות מקסימליות זה לקח בהליכה עם מגביל fps.

crysis3 זה התנדנד בין 50 ל60 עם aa בינוני והגדרות מקסימליות.

זה עם oc למעבד ולכרטיס אני לא סגור על כמה בדיוק אבל זה oc קל.

נראה שaa יוצר את הצוואר בקבוק למזלי עם המסך 21 שהצנוע שלי זה כמעט לא מורגש ככה שאין לי בעיה לשחק עם זה בלי להרגיש הבדל כמעט.

הדבר שאני מחליף במפרט שכתבתי זה את המארז אני לא ממש סגור עדיין על מה אבל אני לא מכיר את ippon s1 והתחושה שלי אומרת שלא כדאי לקחת אותו (רק התחושה לא משהו אחר) כנראה אני הולך על הcore 3000 שאני מכיר ויודע שהוא טוב.

חג שמח לכולם

פורסם

כרצונך, שים לב שיש להם הנחה נוספת על ה-7870XT כאן.

זה שאתה מתרשם מהביצועים זה נחמד, אבל בפועל יש לך כאן אפשרות לקחת מפרט חזק יותר לגיימינג. אם אתה חושב שזה יספיק לך, אין בעיה.

אם אתה לוקח את ה-3570K, יש לך לדוגמא את הלוח הזה שהוא די מפוצ'ר, או את הלוח הזה שמפוצ'ר טיפה פחות אך יש שיגידו שהוא מעט עדיף ל-OC.

בקשר למארז, ה-S1 דווקא לא רע בכלל וכולל הרבה תכונות שמארזים במחירו לא כוללים והוא אינו גנרי. אם אתה מעדיף את הקור 3000, תפאדל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים