עבור לתוכן

דרוש מפרט ב5000 לגיימינג כבד

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אם אפשר לחסוך למה לא

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,גיימינג כבד

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far Cry 3, Crysis 3, AC3,Metro 2033....בקיצור כל המשחקים הכבדים

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9 כזה, אבל שלא יבוא בחשבון של רכיב אחר, שלא יפגע בביצועים

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא, ראשון לציון

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). USB3

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אולי שדרוגים קטנים פה ושם כל כמה זמן, בעקרון שהמחשב יחזיק כמה שנים..

פורסם

שלום וברוך הבא לפורום.

מפרט אפשרי לדוגמא, שים לב להערות בסוף.

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪879

קירור למעבד:

Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪44

לוח אם:

MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0

כמות: 1 - מחיר: ₪295

מארז:

Fractal Design Define R3 + Seasonic S12II-620W - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪849

זיכרון:

Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11

כמות: 1 - מחיר: ₪299

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪371

כרטיס מסך:

Gigabyte GTX670 2GB WIND FORCE 2 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1740

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪110

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4587

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4496 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/1xtwbh7l

הערות:

- בתוספת כמה עשרות שקלים ניתן להחליף את כרטיס המסך ל-7970 שטיפונת חזק יותר, אך מגיע עם קירור פשוט יחסית.

- ב-500~ ש"ח הנותרים ניתן להוסיף למפרט כונן SSD למערכת ההפעלה ותוכנות נבחרות, שיאיץ את מהירות המערכת שלך.

* דרישות השקט שלך מעט מוגזמות, שכן מדובר על דרישה למפרט גיימינג חזק וגם. לכן במנוחה הוא אמור להיות יחסית שקט אך לא חרישי.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה

בקשר להערות:

- מה בקשר לגרסאת הOC של הכרטיס מסך?

- תכננתי לקחת SSD, תוכל להמליץ לי על אחד טוב?

- ידוע לי על בנדלים כאלה עם דגש לשקט, אפשרי להחליף או שלא כדאי?

ורציתי לדעת גם אם הקירורים שננת לי פה איכותיים כי קרו לי כמה מקרים שנשרפו חלקים מחום וגם עוד מעט קיץ וזה אז אני רוצה משו שיחזיק את החומרה החזקה הזאת...

פורסם

- הכל תלוי במחיר, אתה תוכל לראות שכרטיסים אחרים יקרים משמעותית. בכללי, אני גם לא רואה סיבה לשלם אקסטרה על גרסאות OC אם אתה יכול לעשות אחד משמעותית יותר בעצמך.

- נתתי לך- ה"כונן SSD" שבהודעה שלי הוא היפר-קישור, לחץ עליו.

- באנדל מארז+ספק שנתתי לך כולל דגש על שקט. הספק הוא אוברקיל למערכת ומסדרה איכותית מאוד, ביחד עם מארז שבחלקו כולל מבודדי רעשים.

- הקירור פה הם בסדר גמור. הקירור שנתתי למעבד הוא אומנם בסיסי של אינטל, אך מסוגל להחזיק מעבדים חמים יותר. ניתן לשלם עוד כמה עשרות שקלים (במקרה זה עוד 150 ש"ח בשביל קירור כמו scythe mugen) עבור קירור חזק ואולי גם מעט שקט יותר במאמץ.

פורסם
  • מחבר

כמה שאלות:

- אין בעיה לחבר USB2 לחיבור של USB3 נכון?

- לא עדיף לחלק את הזכרון לשניים מאשר אחד של 8?

- תוכל להראות לי את הקירור למעבד שדיברת עליו?

פורסם

- לא אמורה להיות בעיה.

- הלוח ששמתי לך כולל רק 2 חריצי זיכרון. כלומר, אם תקנה 2 סטיקים של 4GB אתה תחסוך לעצמך את האפשרות של הוספת זיכרון עתידית.

לוח עם 4 חריצי זיכרון יעלה לך סביב ה-60 ש"ח יותר. יותר מזה, תוספת הביצועים שנותן לך מערך דואל-צ'אנל כיום הוא די אפסי.

- זה הקירור. בחנויות אחרות יש לך קירורים זולים ושקטים בערך באותה המידה כמו ארקטיק פריזר 7 פרו וקטנה (של אותה החברה) שעולים בערך 130 ש"ח.

אני שוב רוצה להזכיר שאומנם יש כאן דגש על שקט, כל עוד יש במפרט רכיבים אקטיביים הוא לא יהיה חרישי (אין מה לעשות, חומרה חזקה דורשת קירור טוב).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי על התשובות

רק כמה דברים אחרונים: - אם בעתיד אני ארצה לשדרג את המחשב...איך אני אדע איך ומה לשדרג כדי שלא יווצר צוואר בקבוק?

- בקשר למעבד...האם יש הבדל(אפילו לטווח הרחוק) כך שיהיה עדיף אולי לקחת את המעבד 3570?

פורסם

- אם תרגיש הגבלה כלשהי, תחזור לפה ונראה אילו שדרוגים יהיו האופטימליים עבור המערכת שלך למניעת אותה הגבלה.

- לא, מדובר על מעבד שחזק באחוזים בודדים ועולה 130~ ש"ח יותר, אתה ממילא לא תרגיש בהבדל לא עכשיו ולא בעתיד.

פורסם
  • מחבר

MSI נחשבת חברה טובה ללוחות אם? אני פשוט מכיר שמות גדולים יותר כמו ASUS או GIGABYTE....לא יהיה אכפת לי להוסיף קצת במידה ויש משו יותר נחשב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים