עבור לתוכן

שאלה ב-PRO XP WIN

Featured Replies

פורסם

שאלה בPRO XP WINDOWS ב MSCONFIG-אתחול-מופיע REBOOT וגם WATCH למה הם משמשים? האם הם צרכים להיות מסומנים/מופעלים

פורסם

תסביר את עצמך יותר טוב ב Startup או ב Boot.ini אני לא מבין מה אתה מדבר !!! : /

פורסם

איתחול =startup

תעשה הליך של אלמינציה ובדוק בעצמך האם זה חשוב לך או לא

פורסם
  • מחבר

לחץ - התחל-הפעלה -הקלד MSCONFIG נפתח חלון ,לחץ לשונית אתחול ברשימה מופיע REBOOT וגם WACHT .מה תפקידם ,למה הם משמשים.האם הם צריכים להיות מסומנים

פורסם

אף אחד לא יודע בדיוק איזה תוכנות אתה התקנת , והאם אתה רוצה שייעלו עם הפעלת המחשב .

תחליט בעצמך אם לתת להן לעלות או לא .

פורסם

אם תגיד לנו מה שם קובץ ה-Exe של שני הפריטים הללו ומאיזו ספרייה הם מופעלים נוכל לדעת יותר (תסתכל בעמודה האמצעית ותוכל לראות את שם הקובץ והנתיב בו הוא נמצא).

פורסם
  • מחבר

לבקשתכם מצורפת תמונה בשני חלקים ע"מ לראות את המיקום

פורסם

צבי יש לך מלא תוכנות זבל במחשב ומלא TROJANS שמאטים לך את המחשב ומניסיון שלי יש טראוז'אנס שיכולים לדפוק קבצים חיוניים במערכת ההפעלה ולגרום לנזק בלתי הפיך. אני ממליץ שתוריד תוכנה כמו AD-AWARE 6 למשל שתנקה לך את כל הזבל מהמחשב.

***עריכה: סימנתי לך מה לפי דעתי אתה צריך לבטל בתור התחלה ורק אז תריץ סריקה ותסיר את כל הזבל מהמחשב.

פורסם
  • מחבר

דודי תודה ,גם אני חשדתי לכן בקשתי חיזוקים ,איזה תוכנה להריץ ,איפה לדעתך אמצה אותה

פורסם

לגבי Watch ו-HotSync אני לא בטוח שצריך להוריד אותם. הראשון נראה כמו משהו ששייך לסורק והשני הוא תוכנת הסינכרון עם ה-Palm.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין מדוע תוכנות אנטיוירוס מכובדות כמו נורטון,מקפי,פנדה,קספרסקי,כולל עדכוני מיקרוסופט כולם הגרסאות החדישות ביותר ,לא מצאו את הבעיות? HotSync זה סינכרון של הפאלם.

פורסם
  • מחבר

דודי תודה

סרקתי עם 6 AD AWARE התוצאות מצורפות לא נראה לי שמצאנו מה שחשבנו?

אשמח לקבל תגובה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים