פורסם 2004 בפברואר 421 שנים אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס 64bit.האם כדאי לנסות את הווינדוס החדש?האם יש ישומים שלא יעבדו עליו?
פורסם 2004 בפברואר 421 שנים כל היישומים אמורים לעבוד בו. הבעיה היא (ההההההההההההההההההההייייייייייייייייייא - ע"ע ארץ נהדרת), שזוהי גרסת בטא ללא תמיכה ממיקרוסופט (שבלי התמיכה הזאת יפרצו לך די מהר למחשב, והוא יקרוס ביתק קלות...).
פורסם 2004 בפברואר 421 שנים לא לשכוח שצריכים לחומרה דרייברים שנכתבו ל 64bit ועדיין לא קל להשיג אותם... נ.ב . מי לעזאזל משתמש בתמיכה של מיקרוסופט ??
פורסם 2004 בפברואר 421 שנים לא ממש היתה לי בעיה לנסות את מע' ההפעלה הזו (אחד מהדברים היותר מרתקים שאעשה אי-פעם, מלבד לפרמט אחת לכמה ימים), רק תרמו לי מערכת 64 ביט. 8)
פורסם 2004 בפברואר 421 שנים כשדיברתי על תמיכה התכוונתי לwindows update ולSPים...ואם באלה אתה לא משתמש, אני מציע לך בחום להשתמש בהם...
פורסם 2004 בפברואר 421 שנים מחבר אני מניח שאני אנסהיש הפרשי ביצועים גדולים (משחקים אני משער שלא אבל תוכנות לעיצוב גרפי לדוגמא?)
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים אני מניח שאני אנסהיש הפרשי ביצועים גדולים (משחקים אני משער שלא אבל תוכנות לעיצוב גרפי לדוגמא?)אממ.. יש שיפור בתוכנות "שטוחנות מספרים" והם אפילו לא נבנו בשביל 64 ביט...דווקא במשחקים יש ירידה בביצועים.. כנראה בגלל דרייברים בעייתיים...עוד אינפורמציה יש פה:http://www.anandtech.com/systems/showdoc.html?i=1961
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.