עבור לתוכן

עזרה בקניית מחשב נייד בתקציב עד 4000ש''ח/800יורו/1000דולר

Featured Replies

פורסם

מעוניין לקנות מחשב נייד...

המחיר בכותרת הוא בגלל שאני גר בחו''ל ויש לי גישה לחנויות באירופה, בארצות הברית, איביי וכמובן בארץ.....

כמו כן התקציב הוא משוער, חריגות קטנות (עד 100 דולר) בתקציב אפשריות.

* מטרות המחשב: בעיקר סרטים וסדרות (לרוב באיכות גבוהה- המחשב יתחבר לטלויזיה בHDMI אם זה משנה משהו...) עבודות משרדיות , משחקים קלים (משחקי פייסבוק, NBA ברזולוציה בינונית וכו'...)

* גודל המסך: 15.6 אופטימלי בשבילי המלצות אחרות יתקבלו בברכה, מט או מבריק לא משנה לי, הלפטופ הנוכחי שלי מבריק ואני מסתדר איתו מצויין

* רזולוציית המסך: שוב הנוכחי שלי הוא- 1366x768 ומצויין לי אבל שוב, פתוח להצעות)

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מיקלדת הכוללת numpad -חייב

* משקל רצוי: כמה שפחות יותר טוב אבל לא רלוונטי אם לוקח על חשבון חומרה טובה יותר

* האם נדרש זמן סוללה ארוך: אני נמצא הרבה בטיסות אז זמן סוללה ארוך יתקבל בבששון ובברכה (סביבות 3-5 שעות שיחזיק סרטים ועבודה רצופה

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI-חובה, USB3-מומלץ, ESATA וVGA-יתקבלו בברכה, קריאת כרטיסי DS-יתקבלו בברכה

* גודל מינימלי של כונן קשיח: 500G

* כונן CD/DVD? צורב? כונן Bluray? צורב Bluray: כונן CD/DVD - חובה, BLURAY- פיצ'ר נחמד. צורב לא חובה

* האם נדרשת אחריות בינלאומית:... שוב גר בחו''ל אז לא רלוונטי כל כך

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: יהיה נחמד אם כן, לא חייב

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: חשוב לי מעבד שלא יקרטע (כיום יש לי AMD שה i3 אל לידו..)

תודה רבה על כל עזרה שתבוא וסליחה על החפירה

:) :) :)

פורסם
  • מחבר

אמממממממ

אז אפשרר עזרה?

פורסם

ה-Samsung 510R5E נראה לי אידאלי עבור הדרישה שלך.

המפרט שלו סביר מאוד לדרישות, הוא כולל עם מקלדת מלאה ואפילו כרטיס מסך סביר.

יתרון חשוב מבחינתך בדגם הזה הוא המשקל הנמוך שלו - כ-2 ק"ג בלבד.

באופן מוזר לא ראיתי שמוכרים את הדגם הזה בארה"ב. אפשר למצוא אותו באירופה במחיר של כ-800 דולר. לדוגמה -

http://www.amazon.de/Samsung-510R5E-S01-Notebook-Intel-silber/dp/B00BD0SQXE/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1363876519&sr=8-3

בארץ המחיר שלו הוא כ-4400 שח עם 3 שנים אחריות - http://ksp.co.il/?uin=18190, או כ-3800 שח באילת.

פורסם

אין לו כרטיס גרפי נפרד, אז הוא יהיה קצת פחות חזק במשחקים אם הדרישה הזו רלבנטית.

בנוסף אין הבטחה שתקבל על הניידים של סמסונג אחריות בארץ (לפחות עד שמישהו יברר ויאמת את זה מול היבואן או נותן השירות)

אז נראה לי שהשקעה של עוד כמה מאות שקלים כדי לקבל 3 שנים אחריות היא ביטוח טוב.

פורסם

החבר הזה - הוא שולח לך לארץ או שהוא מביא את זה איתו?

פורסם
  • מחבר

אני גר באירופה ויש לי הרבה טיסות לשאר העולם.....וכמובן גם לארץ מדי פעם, למה שואל?

ולכן האחריות לא רלוונטית כל כך בשבילי כי נגיש לי לתקן לא בארץ......

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים