עבור לתוכן

מעוניין לשדרג מחשב קיים בן שנה וחצי

Featured Replies

פורסם

המפרט הקיים:

לוח אם: GA-PH67A-D3-B3 GIGABYTE (הלוח אם חדש, הוחלף באחריות לאחר ש-H67MA-E35 B3 של MSI שבק חיים)

מעבד: 3.1GHZ 6MB I5 1155 QUAD 2400

ספק כח: 12CM A PFC LITEPOWER 600W THERMALTAKE

זכרון: HS VALUE PLUS GEIL 2GB DDR3 1333MHZ (יש 2 יחידות)

כ. מסך: NVIDIA 560GTX 1G-5 GIGABYTE

דיסק קשיח - כלשהו (מעוניין להחליף כך או אחרת)

בגדול אני מעוניין בשדרוג TUNE-UP, שיהיה קצת מהיר יותר, קצת חזק יותר ושירגיש חדש.

אין איזשהו שימוש מאסיבי מבחינת גיימינג ותוכנות ADOBY נכון לעכשיו.

מה שכן, אני מוריד ומעלה נפחים מאוד גדולים - בעיקר דרך טורנטים.

תודה מראש...

פורסם

לא ברור כמה זיכרון יש לך...

אם יש לך פחות מ8 , אז תוסיף זיכרון.

אתה יכול גם להוסיף כונן ssd.

פורסם
  • מחבר

יש לי 2 כרטיסים של 2GB - יענו 4.

יש המלצות ספציפיות לגבי ה-SSD - הבנתי שאפשר ליפול מהכיסא כשרואים את ההבדל במהירות

פורסם

בכללי המחשב שלך בסדר גמור.

אם אתה מרגיש שהוא איטי- ציין באיזה אופן ואולי נוכל לבדוק אם יש בעיה.

אם אתה מעוניין לשדרג מבחינת מהירות כתיבה/קריאה/גישה, כונן SSD אכן יעשה הבדל גדול, כאשר תוכל להתקין את מערכת ההפעלה ותוכנות נבחרות עליו, וכונן הקשיח שלך יהיה למדיה. כל הקשור להורדות/אחסון לא יהיה שום הבדל כי אין קשר.

פורסם
  • מחבר

האיטיות מתבטאת בעיקר כשהמערכת עולה, לוקח לו יחסית הרבה זמן.

מעבר לכך אני נוטה להפעיל סימניות רבות תוך כדי גלישה ואני מרגיש שהמערכת משום מה לא הכי סוחבת.

יש גם תקיעות בתכנים (סרטים וכול..) למרות שאני נוטה להאשים את הכונן החיצוני במקרה הזה (WD 2 TB) שהוא קצת ישן ומפוצץ עד כמעט אפס מקום.

דיסק קשיח אני נאלץ להחליף כך או אחרת, אז אמרתי לעצמי שלמה לא להשקיע עוד קצת בדרך.

מערכת ההפעלה שלי היא WIN7 ULTIMATE 64BIT.

כונן SSD זה משהו שאני כנראה כן אשקיע בו - השאלה היא איזה מומלץ?

ושאלה נוספת האם כן מומלץ להרחים זכרון ולכמה? - כרגע יש 2 כרטיסים של 2GB ובלוח אם החדש יש לי מקום לעוד 2

פורסם

4 ג'יגה זיכרון זה בסדר גמור לשימוש שוטף. אם אתה פותח המון המון כרטיסיות, אתה יכול להוסיף עוד 4GB, מומלץ מאותו הסוג.

לגבי כונן SSD, אני ממליץ לך להכנס לפורום "קניות קבוציות"- עושים שם כמה קניות על כוננים מעולים. בעבר השיגו מחירים מעולים, אם יתמזל מזלך אולי גם הפעם.

פורסם

אין היום יותר מדי הגיון ברכישה של סטיקים של 2GB זיכרון בהתחשב במחירים של סטיקים של 4GB.

פורסם

אף אחד כאן לא דיבר על הוספה של 2x2GB...

אבל האמת, בהחלט אפשרי. אתה תראה שברוב החנויות כיום מחירי ה-4GB ו-8GB עלו, ורק מודולי ה-2GB נשארו אותו מחיר. לכן בחלק מהמקרים העלות תהיה זהה או אפילו נמוכה יותר, תלוי היכן הוא קונה ומה הזמינות של המלאי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים