עבור לתוכן

התלבטות אחרונה בין שני כרטיסי מסך (FX 5900XT, RADEON 9800) מצטער ;)

Featured Replies

פורסם

אוקי אז אחרי הרבה בדיקות צמצמתי לשני אפשרויות:

LEADTEK A350XT TDH FX5900XT/128MB 256-bit DVI TVOUT RETAIL

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDLTKA350XT2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1312

1300 שח

או

GEXCUBE RADEON GCR9800C3 9800 / 128MB 128 BIT TVOUT + DVI RETAIL

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGICR9800C32&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699

1450 שח

התקשרתי לחנות ואמרו לי שה RADEON 9800 הוא במחיר מציאה ואני לא בטוח אם זה נכון או שהמוכר מנסה לתחמן... :)

בבקשה לתותחים תכנסו ללינקים ותעזרו לי אני לא רוצה ליפול בפח שוב... ( קניתי FX 5200 ... )

תודה רבה לכולם!

פורסם

בגלל שההפרש בינהם לא גדול אני חושב שכדאי לך ללכת על ה9800.

אם אתה לחוץ בכסף אז תיקח את ה5900XT שהוא גם מעולה

פורסם

הראדון יותר טוב אבל בא בלי VIVO. הוא באמת במחיר מציאה.... בערך 100שקל פחות מהמחירון , אבל אם כבר אתה קונה ב1400-1500שקל כרטיס מסך הייתי הולך על הMSI FX 5900 128MB VIVO.... בביצועים הוא כמו הראדון ויש לו גם VIVO ובאנדל ענקי! פשוט ענקי. יש אותו בזיגזאג ב1490שקל. אני הייתי הולך על הFX5900... תלוי מה יותר חשוב לך , היתרונות של ה5900 הם הVIVO שזה כאילו כניסת טלוויזיה , ועוד יתרון שיש ל5900 זה הבאנדל המאוד מאוד גדול שמגיע איתו והקירור העצבני שיש עליו שמאפשר אוברקלוק ממש טוב... , אבל אם אתה רוצה ביצועים טובים עם פילטרים(אם אתה לא יודע מה זה פילטרים אל תהסס לשאול) אבל לא באנדל ענקי ובלי VIVO אז לך על ה9800NP הזה...

במקרה ואתה מסוגל לקנות רק מהחנות הנ"ל תקנה את ה9800 ללא ספק.

אבל מאוד מאוד הייתי ממליץ לך ללכת על ה5900 בזיגזאג.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות!

:)

אבל למרות ההמלצה שלך אחי (האחרון) אני חושב שאני אלך על ה FX 5900 כי אני די לחוץ בכסף...

פורסם

לקנות עכשיו כרטיס מסך חדש זה טירוף

בתוך חודש יחתכו המחירים במאות שקלים

ראו הוזהרתם

פורסם
  • מחבר

איך אתה יודע???

פורסם

תשמע, ה 5900XT הוא אוברקלוקר טוב, לעומת זאת ה 9800NP מהניסיון שלי באוברקלוק הוא דיי גרוע אז תעשה את החשבון שלך, אני באמת במחיר הזה הייתי הולך על ה 5900 הרגיל שאם אתה מרגיש שאתה צריך בעתיד שדרוג אתה יכול להגיע איתו לרמה של ה 5950 ברוב המקרים...

פורסם

אני מסכים חלקית עם חלק מהאנשים כאן,עדיף לחכות.

אבל מצד שני אתה יכול לחכות לנצח משום שתמיד כרטיסים חדשים יותר ייצאו ותמיד הגירסה הקודמת תהיה יותר זולה ויחתכו מחירים.

אם יש לך את הכסף ואתה ממש לחוץ אז לך על ה FX 5900,אם יש לך סבלנות אז חכה קצת.

פורסם

יש עוד משהו שהולך להחתך במחיר-זיכרונות.

פורסם

כל הכרטיסים יוזלו באופן משמעותי, או שרק חלקם? אם כן, אילו דגמים?

אני רוצה לקנות כרטיס טוב בסביבות ה-500 ש"ח (למשל TI4200 או רדאון 9600), ואין לי בעיה לחכות חודש-חודשיים.

פורסם

לחכות חודשיים אל תחכה, כי אז עד שתחכה את זה אז יגידו שבעוד חודשיים תהיה עוד הורדה, תקנה מה שאתה רוצה עכשיו, אלא אם כן ההורדה תהיה בעוד שבוע שבועיים אז מילא (אני למשל חיכיתי להורדת מחירים של אינטל כדי לקנות מעבד שאגב יקנה בעוד יומיים שלושה :) , תקנה עכשיו מה שאתה צריך, ולך על ה 5900 ותתחיל להנות ממנו כבר עכשיו, אתה לא תתחרט.

פורסם

זה נכון שתמיד יוצאים דברים חדשים ומוזלים ישנים אבל זה קורה בדר"כ פעם בחצי שנה ועוד חודש זה יקרה שוב......

אז לפי דעתי עדיף לחכות ולא לקנות

כי יכול להיות שעוד חודש פתאום radeon 9800pro יהיה הכי משתלם

פורסם

אולי הייתי צריך לפתוח ת'רד חדש, אבל בגלל שראיתי שאתם מדברים פה על ירידת מחירים צירפתי את השאלה שלי. אז מה הכרטיס ההכי טוב שאפשר היום או בעוד חודש-חודשיים להשיג במחיר 500 ש"ח (לפחות כרטיס ברמה של TI4200)? לי יש עכשיו כרטיס ישן, אבל אין לי את ה-1000 ש"ח לקניית כרטיס חזק... ואני גם לא רוצה לקנות משהו פשוט ומיושן כמו MX440 או רדאון 9200 או ג'יפה 5200.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים