עבור לתוכן

קניית גלקסי 4

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות מכשיר אנדרואיד, אני עובר מאייפון 4S..

אני נוטה לכיוון הגלקסי 4, ויצא לי להיות מספר פעמים בחו"ל בזמן הקרוב, בעיקר בקיץ.

רציתי לדעת, מה עשוי להיות המחיר באירופה? והאם ניתן להשיג את הגרסה הבין לאומית בארה"ב?

והאם בכלל כדאי לי להתפשר בגלקסי 3/נקסוס 4?

אני מחפש טלפון מהיר, בעל מסך טוב וגדול, שאוכל להחזיק זמן רב ושלא יתחיל לקרטע לאחר חודשיים.

תודה!

פורסם

לפי השמועות הקיימות כיום, הגלאקסי 4 יעלה בבריטניה כ- 500 ליש"ט בגירסת ה 16GB. זה המחיר כולל מע"מ, שאותו לא תשלם אם תזמין באינטרנט לישראל, אבל אני לא יודע בדיוק כמה מע"מ משלמים שם כדי לחשב את המחיר.

בכל מקרה אלו רק שמועות ונדע בוודאות רק כאשר הוא ייצא להזמנה מוקדמת.

מה עדיף? הכול שאלה של ההעדפות שלך. תוכל להעיף מבט בנושא הזה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=556434.0

פורסם
  • מחבר

לפי השמועות הקיימות כיום, הגלאקסי 4 יעלה בבריטניה כ- 500 ליש"ט בגירסת ה 16GB. זה המחיר כולל מע"מ, שאותו לא תשלם אם תזמין באינטרנט לישראל, אבל אני לא יודע בדיוק כמה מע"מ משלמים שם כדי לחשב את המחיר.

בכל מקרה אלו רק שמועות ונדע בוודאות רק כאשר הוא ייצא להזמנה מוקדמת.

מה עדיף? הכול שאלה של ההעדפות שלך. תוכל להעיף מבט בנושא הזה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=556434.0

תודה רבה על התגובה המהירה,

יצא לי להסתכל בנושא, אבל זה די בלבל אותי כי הוזכרו שם הרבה מאוד מכשירים.

מניסיון שיש לי עם הנקסוס 4 והגלקסי 3 שניהם טלפונים מעולים, השאלה שלי רק היא האם הם יספיקו לשנתיים או יותר לשימוש כבד עד מאוד?

אשמח לקבל את עצתך

פורסם

מה אתה היית מגדיר כשימושים כבדים עד מאוד?

פורסם
  • מחבר

מה אתה היית מגדיר כשימושים כבדים עד מאוד?

משחקים הכי כבדים, שימוש באפליקציות שדורשות חיבור אינטרנט קבוע ומתעדכנות ללא הפסקה.. בקיצור דורשים משאבים רבים והרבה מאוד ראם

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלישי שמח לכולם!

מה אתם אומרים על הגלקסי החדש שהושק? האם באמת מדובר בסמארטפון כל כך מוצלח ואיכותי, יותר מהאופטימוס של נוקיה וכאלה? המחיר שהיבואנית סמסונג מובייל הוא מחיר השקה כרגע (3,599) שווה את זה?

עד כמה שהבנתי, יש הרבה תכונות חדשות בין הגלקסי 4 ל 3 שעושות הבדל משמעותי. אבל המחיר של ה 3 עכשיו פשוט מטורף לגמרי.. מעיפים אותו מהמדפים.

אני מתלבט ממש ולא יודע מה לקנות ליומולדת של אחי הקטן החנון

תודה

פורסם

אופטימוס הוא של LG ולא של נוקיה.

הכי טוב שתשאל אותו איזו מערכת לניידים הוא מעדיף :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים