עבור לתוכן

לקנות מחשב חדש או חלקים בלבד? מהי חשיבות ומתי מקבלים מדבקת אחריות?

Featured Replies

פורסם

יש מחשב ביתי שהפסיק לעבוד ובעל לא רוצה להשקיע בו ואומר שרוצה חדש מורכב במקום, עם מערכת הפעלה, ללא מסך אך תקציב הוא בערך 1000 ש"ח. מחשב אמור להיות למטרות פשוטות כמו גלישה באינטרנט, קריאת דואר אלקטרוני, קריאה קבצי PDF וכו'. ב-KSP מצאתי מפרט זה שעולה על 1200 ש"ח אולם בהתחשב שיש כבר דיסק קשיח 80GB SATA-3, יש כונן DVD, יש מעבד אינטל G640 ויש מארז למה לקנות הכל מחדש?

ראיתי ש-KSP מציעים הרכבה ב-1 ש"ח והתקנת חלונות ב-1 ש"ח בתנאי שמחשב נקנה אצלהם. אפשר לראות תמונה של תנאים שלהם מצ"ב. אני לא מבין דבר אחד - הרכבה והתקנה שהם ב-1 ש"ח זה בתנאי שכל החלקים נרכשים או מפרט מוכן של מחשב? האם כדי במרה שלי לרכוש כל חלק בנפרד ואז להוסיף חלקים שיש ממחשב קודם או לתת להרכיב מחשב ל-KSP ולהתקין חלונות? ד"א חלונות שהם מתקינים זה-OEM עם מפתח לרשיון?

אם אני נותן להם להרכיב אבל ללא דיסק קשיח, כונן DVD, מאבד ומארז כי חלקים אלה יש לי, איך KSP יתקינו חלונות? אני יכול להביא חלקים אליהם ששירות עם חלקים לא של KSP עולה 150 ש"ח אבל אז אני מפסיד כי הרכבה תעלה 150 ש"ח והתקנת חלונות תעלה 150 ש"ח. חוץ מזה, האם בטוח למסור דיסק קשיח ככה?

אופציה 1: אני רוכש שוב את חלקים (שיש לי) אולם אלה יותר טובים + הרכבה עם התקנה ב-2 ש"ח = 1224 ש"ח

אופציה 2: אני מוסר חלקים קיימים (דיסק קשיח, כונן DVD, מאבד ומארז) ומשלם על לוח אם ב-250 ש"ח, זיכרון 4GB ב-122 ש"ח, 150 ש"ח על הרכבה, 150 ש"ח על התקנת חלונות = 672 ש"ח

אני יודע יש מדבקה ש-KSP שמים על מארז כדי שלא יפתחו מחשב, אחרת זה פוסל אחריות. על איזה אחריות מדובר? יש אחריות עבור כל חלק, אבל יש עוד אחריות חוץ מזה? איזו חשיבות יש לזה והאם ברכישת חלקים מקבלים אחריות זאת?

פורסם

אם כבר...

lrg15601.jpg

דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel® Pentium G640 2.8Ghz - iSBP

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Pentium G640, 2.8Ghz, s1155, 3MB, DualCore, GPU Core, Tray 1

מאוורר למעבד: קירור למעבד Zalman SZ CC92HS CPU Cooler 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus P8H61-M LX R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, PCI-E, VGA

1

זכרונות: זיכרון למחשב

G.Skill 1x2GB DDR3 1333Mhz CL9 1

כרטיסי מסך: On Board Intel HD Graphics 1

דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX 1

צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1

כרטיסי קול: On Board 5.1 Channel Audio 1

ציוד רשתות: On Board 10/100/1000 1

ספקי כוח: Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan 24pin 1

מארזים: מארז Knight-18 MIDI ATX Black With + 1X80MM Fan (Arctic Cooling) (No PSU) 1

מחיר החבילה: 1145 שקל

לרכישה

<div id=rtl>

-------------------------------------------------

1. יוצא לך יותר טוב וזול... אם כבר...

2. המחיר הנ"ל כולל הרכבה...

3. מחיר התקנה של ווינדוס בעלות 1 ש"ח זה עלות העבודה... לא עלות התוכנה...

ווינדוס 8 יעלה לך 445 ש"ח נוספים... או שתביא להם דיסק של ווינדוס מקורי עם רשיון... ואז הם יתקינו לך...

נ.ב. קריעה של מדבקה שלהם לא מבטלת אחריות... היא עלולה לבטל את האחריות... כלומר אם פתחת את המחשב ושברת משהו... על החלק השבור (שרוף) לא יהיה לך אחריות

פורסם
  • מחבר

בעיה שאי אפשר לעשות שינויים במפרט זה. הייתי מוריד ZALMAN מאוורר והייתי מחליף 2GB זכרון ל-4GB זכרון כי 2GB לא מספיק לחלונות 7. אני לא צריך חלונות 8 כי זה יהיה בזבוז של כסף כי אין ברשותו של בעל מסך מגע. אולי תהיה אפשרות מו"ם עם נציג KSP בנוגע לזכרון 4GB?

איכות של מארז שמציעים פה נראה לא כל כך וזה עוד תמונה. הייתי מחליף למארז זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים