עבור לתוכן

איזה סלולאר נותן לי את השמיעה הכי טובה בשיחות ורדיו ?או זה רק חברת סלולאר

Featured Replies

פורסם

איזה סלולאר נותן לי את השמיעה הכי טובה בשיחות ורדיו ?או זה רק חברת סלולאר

פורסם

לא קשור בכלל לחברת הסלולר.

בדרך כלל למכשירים של נוקיה יש איכות שמיעה בשיחות טובה מאד.

פורסם
  • מחבר

לא קשור בכלל לחברת הסלולר.

בדרך כלל למכשירים של נוקיה יש איכות שמיעה בשיחות טובה מאד.

למה בדרך כלל ?

איזה אלמנט מביא לאיכות שמיעה טובה יותר ?

איך הגעת שנוקיה מצטיין בכך ?

יש איזשהם מבדקים ?

הנה קשר בין חברת סלולאר לאיכות שמיעה

http://hwzone.co.il/tech/news/137436

http://news.pocket.co.il/content/viewnews.pl?id=EFVyuupyyZDAIuFkXa&tmpl=pkt7&style=pkt7

פורסם

הכתבה מדברת על יותר רוחב פס בחברות הסלולר , מה שאומר שהקול שיעבור יהיה יותר איכותי , אבל לפני זה יש לך את המיקרופון והרמקול של המכשירים שמשמיעים את הקול.

תחשוב על זה ככה , אם יש לך רמקולים במחשב שהם לא טובים , אז הם ישפיעו הרבה יותר מאשר אם תשמיע קובץ לא דחוס או mp3.

אני מדבר מניסיון של המון מכשירים , ובמכשירים של נוקיה יש איכות קול טובה יותר ממכשירים של חברות אחרות שהיו לי.

יש לי היום סמארטפון של סמסונג , ומבחינת איכות הקול , הוא נופל מהמכשיר הישן שהיה לי , נוקיה n86.

פורסם
  • מחבר

הכתבה מדברת על יוצר רוחב פס בחברות הסלולר , מה שאומר שהקול שיעבור יהיה יותר איכותי , אבל לפני זה יש לך את המיקרופון והרמקול של המכשירים שמשמיעים את הקול.

תחשוב על זה ככה , אם יש לך רמקולים במחשב שהם לא טובים , אז הם ישפיעו הרבה יותר מאשר אם תשמיע קובץ לא דחוס או mp3.

אני מדבר מניסיון של המון מכשירים , ובמכשירים של נוקיה יש איכות קול טובה יותר ממכשירים של חברות אחרות שהיו לי.

יש לי היום סמארטפון של סמסונג , ומבחינת איכות הקול , הוא נופל מהמכשיר הישן שהיה לי , נוקיה n86.

אתה מסתבך עם עצמך

טענת שלא קשור קול לחברות תקשורת וטעית

ועכשיו אתה ממשיך לטחון פילוסופיות שלא קשורים למציאות

אתה גם מצהיר שהסאונד בנוקיה טוב יותר בלי הוכחות

עזוב תן לאנשים רציניים לענות

פורסם

מה שיהיה בדור הרביעי בעתיד , יהיה בעתיד , ואני לא אתחיל להתווכח על מה יהיה בעתיד.

זה ממש לא קשור לחברת הסלולר , כי זה כמו שתגיד שאם אני מוריד שיר מספק מסוים , אז הקול יהיה איכותי יותר , זה פשוט מגוחך.

איפה בדיוק אתה רואה פילוסופיה?

יש לי הוכחות , האוזניים שלי , אני מדבר מניסיון...

נ.ב. אתה חתיכת אידיוט חוצפן ולא מגיעה לך התייחסות.

תלמד קצת דרך ארץ ואיך לענות לאנשים , גם אם אתה חושב שהם טועים ואם אתה לא מסכים איתם.

פורסם
  • מחבר
מה שיהיה בדור הרביעי בעתיד , יהיה בעתיד , ואני לא אתחיל להתווכח על מה יהיה בעתיד.

שוב אתה כותב שטויות

רשום פה שזה כבר מהיום באורנג

http://news.pocket.co.il/content/viewnews.pl?id=EFVyuupyyZDAIuFkXa&tmpl=pkt7&style=pkt7

אין קשר לשום דבר שרשמת

אתה כותב בלי להבין , אתה נתפס מספר סיפורי סבתא , משקר ומקלל חופשי כל מי שמוכיח לך שאתה משקר :kopfpatsch:

על תשחק בכסף של אנשים

יש לי הוכחות , האוזניים שלי , אני מדבר מניסיון...

מה מעניין אותי הבעיות האישיות שלך :kopfpatsch:

נ.ב. אתה חתיכת אידיוט חוצפן ולא מגיעה לך התייחסות.

נתפסת כנוכל , שקרן ואתה ממציא לעצמך יכולות בדיקה חולניות :kopfpatsch:

תלמד קצת דרך ארץ ואיך לענות לאנשים , גם אם אתה חושב שהם טועים ואם אתה לא מסכים איתם.

אין לך מושג מה אתה עונה

אתה עונה שטויות ופוגע בשם של אתר

אני לא מעונין שתענה לי ,אתה חצוף ומקלל כמו חולה נפש

לך תציק בסיפורים אנשים שלא מכירים אותך

פורסם

אבל איזה הוכחות אתה רוצה? אם לא בדיקה במציאות (שמיעה של בן אדם..) אז אני לא מבין איזה מבחן אתה רוצה שיביאו לך? לנוקיה יש שמיעה מאוד חזקה בהרבה פלאפונים שלהם..

פורסם
  • מחבר

אבל איזה הוכחות אתה רוצה? אם לא בדיקה במציאות (שמיעה של בן אדם..) אז אני לא מבין איזה מבחן אתה רוצה שיביאו לך? לנוקיה יש שמיעה מאוד חזקה בהרבה פלאפונים שלהם..

מה זה איזה הוכחות ?

מבדקים בדוקים של המכשיר

אישור כלשהו רשום לסוג לציפ שאחראי לשמיעה

אני לא מכיר אותך או את החצוף למעלה שטוען ששמע את הסלולאר ? אני לא יודע איזה סלולאר יש לך

כך שכל דברייך אם תרשום לא רלוונטים ללא אישור כלשהו בכתוב

הרי תסכים איתי שאתה לא כתב או בודק בעל הסמכה כלשהי למכשיר - אז איך ניתן להתייחס בכלל להמלצה שלך ?

אין לי מושג כמה מכשירים ניסת בדגמים החדשים והיכולת להבין או לחוות דיעה

זה שאין לך גישה או מציאת מבדקים שמצדיקים את דברייך , לא יכול להתייחס לכתובייך בכלל .

איכות שמע נבדק בציפ וגם צינתי זאת בעובדה ובכתוב

הוא מציין איכות הפירוט של הקול

אין קשר לחוזק הקול דרך הרמקול בטלפון

מדובר באיכות שיחות קוליות באיכות גבוהה HD Voice

לא מחפש המלצות חובבניות של שמעתי או יש לחבר של גיסתי

מחפש רצינות ואישורים בכתובים .

תשובה נשמע חזק לא בהכרח קשור למפורט או איכות

מדובר במכשירים של הרבה כסף ותשובות כמו שמעתי חזק או יש לי לא רציני

פורסם

וואו בנאדם חצוף כמוך עוד לא ראיתי פה.

בשביל מה אתה בפורום? אם אתה לא רוצה דעות של אנשים חפש בגוגל "השוואת שמע שיחה בסמארטפונים" או כל וריאציה דומה אחרת באנגלית ותקבל תשובה.

לבוא לפורום שאנשים זורקים את ניסיונם ודעתם ולשלול אותם מראש, לנבל את הפה שלך ולחשוב כאילו מישהו חייב לך משהו לא יוביל אותך רחוק בחיים.

ואגב - כתב או בודק עם הסמכה כלשהי למכשיר? WTF? יש לך אפשרות לבדוק צליל נקי בעזרת הטכנולוגיה, יש לך אפשרות למדוד עוצמה של קול..

אין לטכנולוגיה אפשרות בדיקה של איך שהאוזן מפרשת את הצליל לטעמו וחוויתו של בנאדם, לפחות לא ברמה נגישה לכלל.

ובכל מקרה"כתב" הוא בנאדם כמו כל מי שמגיב אצלך כאן כולל תואר(וגם לא בטוח).

אם אתה רוצה שכל תשובה של בנאדם פה תהיה מחקר מקיף ומדויק על השאלה שלך גם כתב רגיל לא עושה את זה ובטח שלא בחינם :)

פורסם
  • מחבר
בשביל מה אתה בפורום? אם אתה לא רוצה דעות של אנשים חפש בגוגל "השוואת שמע שיחה בסמארטפונים" או כל וריאציה דומה אחרת באנגלית ותקבל תשובה.

לאחר שקיבלתי תשובות כאן כמו שלך

אני רק מחפש בגוגל ומקבל תשובות מאתרים בעברית שהם רציניים ולא בדיחה כמו כאן

לבוא לפורום שאנשים זורקים את ניסיונם ודעתם ולשלול אותם מראש

אתה לא קורא כלום

או חולם

אין כאן לאף אחד ניסיון או ידע

אנשים זורקים לאויר שטויות ,חסרי אחריות

החוצפה לאחר שמביאים להם הוכחה שטעו וחיים באשליות

הם מקללים כמו חולי נפש

לנבל את הפה שלך ולחשוב כאילו מישהו חייב לך משהו לא יוביל אותך רחוק בחיים

כמו שאני רואה אתה עוד בדיחה שלא תורמת כלום

מי שמנבל כאן את הפה זה אתה וחבריך שכנראה חסרי חיים או חושבים אם יש לכם טלפון אז יש לכם הבנה

בפועל זה נראה עלוב עד מסכן

אם אתה רוצה שכל תשובה של בנאדם פה תהיה מחקר מקיף ומדויק על השאלה שלך גם כתב רגיל לא עושה את זה ובטח שלא בחינם

כל תשובה שלך היא בדיחה גרועה

אם אין לך שום אישור או רצון להביא הוכחה על תענה

ועל תענה שטויות

אני הבאתי הוכחות שאנשים כאן בשמות שנים עונים שטויות ומשקרים

זה שאתה חולם לקבל כסף עבור יעוץ כושל ,עלוב , בדיחה

שרק עושה צחוק ממך ומהאתר הצלחת !

מעניין שאתה חוזר כל הזמן לשרשור ומקלל ומראה כל הזמן את חוסר היעילות שלך

אם כל רע לך לענות לי למה אתה עונה ?

פורסם

קודם כל תרגע ומהר. אנשים רוצים לענות לך ולעזור לך ואתה תוקף אותם בחוצפה. רוצה עזרה? תתייחס בכבוד. גם אם אתה רוצה לסתור מישהו, יש דרך לעשות את זה.

דבר שני - יש שתי דרכים לבדוק איכות. הראשונה אובייקטיבית והשניה סובייקטיבית. הבחור טוען שבנוקיה הוא שומע יותר טוב ויש לו ניסיון עם מכשירים רבים - זה אולי לא מדעי, אבל זה משהו. שוב - רוצה להאמין לזה? מעולה, לא רוצה? יש דרך להתבטא.

דבר שלישי - אפשר לשמוע מצוין עם חרא תשתית ואפשר לשמוע חרא עם תשתית מעולה. זה תלוי גם באיכות הרכיבים בטלפון. HDVOICE? זה ממש לא מדבר על איכות המידע, זה מדבר על כמה מידע עובר - במילים אחרות, הרשת יכולה להעביר יותר "פרטים" בין הטלפונים. זה ממש לא מבטיח איכות שמע יותר גבוהה, זה מבטיח שיותר מידע יעבור.

דבר רביעי ואחרון - לגבי זה אני לא בטוח ב-100%, אבל בדור רביעי הסאונד עובר על גבי האינטרנט, לא בדיוק VOIP אבל משהו בסגנון. יותר איכותי או לא? לא יודע, לא ניסיתי, אבל זה פשוט שונה.

פורסם

לאחר שקיבלתי תשובות כאן כמו שלך

אני רק מחפש בגוגל ומקבל תשובות מאתרים בעברית שהם רציניים ולא בדיחה כמו כאן

אתה לא קורא כלום

או חולם

אין כאן לאף אחד ניסיון או ידע

אנשים זורקים לאויר שטויות ,חסרי אחריות

החוצפה לאחר שמביאים להם הוכחה שטעו וחיים באשליות

הם מקללים כמו חולי נפש

כמו שאני רואה אתה עוד בדיחה שלא תורמת כלום

מי שמנבל כאן את הפה זה אתה וחבריך שכנראה חסרי חיים או חושבים אם יש לכם טלפון אז יש לכם הבנה

בפועל זה נראה עלוב עד מסכן

כל תשובה שלך היא בדיחה גרועה

אם אין לך שום אישור או רצון להביא הוכחה על תענה

ועל תענה שטויות

אני הבאתי הוכחות שאנשים כאן בשמות שנים עונים שטויות ומשקרים

זה שאתה חולם לקבל כסף עבור יעוץ כושל ,עלוב , בדיחה

שרק עושה צחוק ממך ומהאתר הצלחת !

מעניין שאתה חוזר כל הזמן לשרשור ומקלל ומראה כל הזמן את חוסר היעילות שלך

אם כל רע לך לענות לי למה אתה עונה ?

אתה מדבר עלי? קודם כל אני ממליץ שתיקח קורס בלשון ותעבוד על שגיאות הכתיב שלך.

דבר שני לא זכור לי שקיללתי אותך.

הגעתי למסקנה שאתה בנאדם שלא שווה להתייחסות וכנראה שלא תגיע רחוק בחיים עם הגישה הנוראית שלך, מעבר לעובדה שאין לך ולו הבנה בסיסית לדברים מעבר לקוביה הקטנה שלך.

זה שבנאדם אומר לך דברים על פי הנסיון שלו לא אומר שהוא גם לא בדק את זה באתרים רציניים.

תתפלא אבל לפעמים אנשים מתעניינים בנושא מסויים ובודקים אותו כדי שיהיה להם את הידע, מחזקים את הנסיון שלהם ויכולים לענות גם בפורום "חובבני" על תשובות גם בלי להראות לך טבלאות והשוואות ושאר הדברים - זאת אומרת לחסוך ממך.

אז קצת כבוד לאנשים שמנסים לעזור זה לא מזיק, אבל כנראה שאתה טרול אז אין פה עם מי לדבר.

בהצלחה :)

פורסם
  • מחבר
אתה מדבר עלי? קודם כל אני ממליץ שתיקח קורס בלשון ותעבוד על שגיאות הכתיב שלך.

אתה גם שקרן , עם אפס הבנה

שמשחק על כסף של אחרים

רק אדם שרלטן חסר חיים כמוך מסתובב בפורומים שכותב לאנשים שטויות העל שמותייך וחברייך הוירטואלים

וואו בנאדם חצוף כמוך עוד לא ראיתי פה.

רק אדם עם 100 שמות נכנס כמו כלומניק ומקלל אנשים שלא שומעים וקונים שטויות שקונה

אפילו בלשכת אבטלה לא יקבלו אותך

עם העברית לא טובה עבורך על תענה .

הגעתי למסקנה שאתה בנאדם שלא שווה להתייחסות וכנראה שלא תגיע רחוק בחיים עם הגישה הנוראית שלך, מעבר לעובדה שאין לך ולו הבנה בסיסית לדברים מעבר לקוביה הקטנה שלך.

ולמרות זאת אתה חוזר וכותב שטויות ומקלל

למה לא תלך לעשות משהו מועיל כמו להיות עוזר מתדלק ?

זה שבנאדם אומר לך דברים על פי הנסיון שלו לא אומר שהוא גם לא בדק את זה באתרים רציניים.

עוד שקר

איך אתה יודע שהוא הלך לבדוק ?

עוד סיפור ? איפה ההוכחות שלו או שלך בשמותייך הרבים ?

כל פעם שביקשתי הוכחות קיבלתי קללות , זה מראה שהעונה לא יכול להיות עוזר מחסנאי במכולת

אז קצת כבוד לאנשים שמנסים לעזור זה לא מזיק, אבל כנראה שאתה טרול אז אין פה עם מי לדבר.

טרול תקרא להורייך שהביאו אדם שלא מסוגל לעבוד בחיים וכותב שקרים וסיפורים

כמה סיפורים יש לך על אנשים כאן ! מדהים , חוץ משאתה שקרן אובססיבי

השקרים שלך לא קשורים למציאות :kopfpatsch:

פורסם

מישהו מוכן לתת לאידיוט הזה באן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים