עבור לתוכן

מחפש מפרט מחשב עד סכום של 3500 ש"ח לעבודה משרדית וצפיה בסרטים

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מחפש מפרט מחשב למחשב שעיקרו עבודה משרדית וצפיה בסרטים.

אין צורך בציוד הקפי, יש לי מסך מקלדת עכבר ורמקולים.

אני צריך מחשב שיהיה חזק מספיק להחזיק זמן ממושך, לעבודה משרדית וכן שיהיה חזק מספיק לצפיה בסרטי HD.

אודה לכם על כל עזרה אפשרית, בנוסף גם על איפה מומלץ לקנות את המפרט שיוצא (אני גר באזור השרון).

תודה

יוסי

פורסם

עד כמה חשוב לך שקט? מלא את השאלון בחוקי הפורום ועזור לנו לעזור לך...

פורסם
  • מחבר

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך כל עוד זה לא פוגע בעיקר שזה עבודה משרדית מהירה וסרטים

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי מאוד שלא

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט ותכני HD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23" של סמסונג (FULL HD)

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך ציוד הקפי

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה, תוכנות כבר יש.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא, גר באזור השרון

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). שיתמוך ב USB3

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? רוצה שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן, כרגע אין שידרגו באופק

פורסם
  • מחבר

מישהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים