עבור לתוכן

בקשה למפרט הכולל מחשב למשחקים אבל שיהיה שקט ביותר !!! ב 5000 ש"ח כולל מסך 27

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין במחשב למשחקים אבל לא מפוצץ במיוחד ...

ראיתי כרטיס מסך של 1GB DDR5 הכולל קירור פסיבי

אני מעוניים גם שיהיה SSD רק למערכת ההפעלה (אני חושב שזה מספיק,תקנו אותי אם אני טועה)אז כנראה 30 GB

לעניין ההארד דיסק מספיק לי גם 500 לא חייב טרה.

המסך 27 אינץ' חייב להיות בעל פאנל IPS הבנתי זה הכי יפה (תקנו אותי שוב אם אני טועה)

המחשב חייב להיות שקט לא רוצה לשמוע את המאווררים בכלל ,אני רוצה שלא תהיה לי אפשרות לדעת אם הוא דלוק או לא מרוב שהוא שקט.

אני גם טיפה גמיש במחיר (אם זה קצת יותר לא נורא)

אני מעוניין שהמחשב יהיה מסוגל להריץ משחק נורמלי (כגון CAL OF DUTY) ב FHD... לא צריך יותר מזה...

המארז אמור לשבת על מדף ברוחב 20 אינץ' ושלא יהיה גבוה מידי ..

פורסם
  • מחבר

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?במידה ואפשרי אז בכיף...

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?6000

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטי 1080P

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים נפוצים כגון CALL OF DUTY BLUR לא ממש גיימר נונ-סטופ אבל עדיין רוצה לשחק ..

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני חושב 1920*1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

1920*1080

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן פלופי :-)

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא מעוניין אבל אם זה יוזיל עלויות אז סבבה...

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?מרכיב לבד,מתקין לבד

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.לא,,,,מעוניין רק בדגמים אני אקנה לבד.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

1.כרטיס WIFI

2.כונן SSD למערכת ההפעלה (לא אכפת לי 30GB או 60 GB)

3. USB 3 (למרות שאם יהיה מובנה במסך אז אולי כבר לא צריך?.. לא יודע) בכל מקרה לא ממש קריטי אבל עדיף...

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?לא

חשוב שהמארז לא יהיה גבוה מידי אני רוצה משו באיזור 33 ס"מ אולי מעט יותר אם זה יותר יעזור.

אני מעוניין במסך 27 עם פאנל IPS הבנתי שזה הכי נחמד.. חובה עם USB במידה ויש במסך USB3 זה הכי טוב.... (אפילו אם לא יהיה USB3 במארז )

פורסם

שלום וברוך הבא לפורום.

- לצערי הדרישות שלך לא ריאליות. מסך 27" IPS עולה סביב ה-3 אלף ש"ח, שזה יותר מחצי מהתקציב שלך.

- ב-2000 ש"ח הנותרים אתה תרכיב מפרט חלש מאוד לגיימינג וללא SSD.

- ככל שהמחשב חזק יותר, כך הוא דורש קירור אקטיבי חזק יותר. קירור אקטיבי=רועש בצורה מסויימת.

- כרטיסי מסך שכוללים קירור פסיבי לרוב יקרים יותר בעשרות אחוזים, ונדירים הם כרטיסי המסך החזקים יותר לגיימינג שאינם מקוררים אקטיבית.

- לא רק שהולכים פה לאיבוד מאות שקלים רק בשביל לשים דגש על שקט (כלומר מחשב שקט אך לא חרישי), אלא אתה דורש גם מארז קטן. מארז קטן=מארז חם יותר=יותר רעש. יש מארזים עם תכונות השתקה חלקיות, אך אם אני זוכר נכון הגובה שלהם הוא סביב ה-45 ס"מ.

פורסם
  • מחבר

כתבתי בפירוש שאני מעדיף שהוא יהיה כמה שיותר קטן לא שזה חובה!! ז"א אם יש אחד ענק ואחד גדול אז אני מעדיף את הגדול...מסך של חברת DELL 27 עולה באיזור ה 2300 ש"ח.. יש לי כבר דגם

כרטיס מסך פסיבי מצאתי כבר ב 600 שקל של RADEON 1GB DDR5 ויש עוד כל מיני גרסאות "ירוקות"ששומרות על הסביבה..

היה לי במחשב הקודם כרטיס 1GB DDR3 והוא סחב את כל סוגי ה CALL OF DUTY ב FHD עם מעבד CORE 2 DUEאז אין שום סיבה DDR5 לא יקח עם I3..

נשארנו עם 2000 ש"ח אבל גם רשמתי שאם זה בלתי אפשרי אני מוכן לעלות ל6000 ש"ח אז מה הבעיה ?

יש לנו עוד 3000 ש"ח... אתה רוצה לומר לי שב 3000 ש"ח אי אפשר לבנות מחשב עם I3 ו SSD אפילו עם 2GBRAM ו500GB הארד דיסק ?!!!

פורסם

המסך שבחרת לא מבוסס IPS וכל הפרמטרים שציינת לגבי כרטיס המסך כמעט חסרי משמעות.

יש קניה קבוצתית עכשיו של מסכים כאלה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=556215.0

משהו ראשוני מאוד - שים לב למסך!

מסך:

[..] DELL ULTRASHARP U2913WM 29" AH-IPS PANEL ₪2984

מעבד:

[..] INTEL IVY BRIDGE PENTIUM DUAL CORE S1155 2.9GHz G2020 - BOX - זמין במלאי ₪315

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-B75M-D3H - זמין במלאי ₪375

זיכרון:

[..] KINGSTON 8GB DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪262

כרטיס מסך:

[..] GIGABYTE 6770 1GB GDDR5 SILENT PASSIVE COOLING - RETAIL ₪576

מארז:

[..] ANTEC SONATA III w/o PSU ₪349

ספק כוח:

[..] SEASONIC S12II 430W - BULK - זמין במלאי ₪282

קרור למעבד:

[..] SCYTHE BIG SHURIKEN 2 ₪189

קרור למארז:

[..] NOCTUA NF-S12B-FLX 120mm ₪90

כמות:2

דיסק קשיח:

[..] SAMSUNG SSD 840 120GB 2.5" SATA 3 ₪547

הרכבת מחשב:

[..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 3,500 ש"ח ₪56

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪6115

שים לב - אין מצב שתוכל "לדחוף" את המסך הזה עם המעבד/כרטיס מסך במפרט אבל לסרטים הוא אדיר ויחזיק גיימינג בהורדת רזולוציה :-\

* חסר HDD עדיין במפרט...

פורסם

בשביל רמת שקט 8/10 אפשר לוותר על המאווררים הנוספים (תמיד תוכל להחליף אותם אם תרצה בהמשך) ויש מספיק כרטיסי מסך לא פאסיביים שיהיו שקטים דיים ומשתלמים בהרבה.

פורסם
כתבתי בפירוש שאני מעדיף שהוא יהיה כמה שיותר קטן לא שזה חובה!! ז"א אם יש אחד ענק ואחד גדול אז אני מעדיף את הגדול...מסך של חברת DELL 27 עולה באיזור ה 2300 ש"ח.. יש לי כבר דגם

אני הבנתי ממה שרשמת שככל הנראה יש לך מגבלת מקום. מבחינתי כשמישהו רושם "חשוב", מבחינתי זה "חייב".

המסך הזה של 27" גם כן מבוסס פאנל IPS לפי מה שאני זוכר, אבל אין בו משהו מיוחד ששווה את הכסף. אלא אם כן יש לך בעיות עיניים, אני לא רואה סיבה לרכוש מסך 27" עם אותה הרזולוציה של מסכי 22", אתה מקבל את אותו שטח עבודה. אני התייחסתי למסך דל U2713HM שעולה סביב ה-3 אלף עם שטח עבודה גדול הרבה יותר (2560x1440).

כרטיס מסך פסיבי מצאתי כבר ב 600 שקל של RADEON 1GB DDR5 ויש עוד כל מיני גרסאות "ירוקות"ששומרות על הסביבה..

אם השימושים העיקריים במחשב הזה הם גיימינג, במפרט של 5-6 אלף אני לא מוצא סיבה ללכת על כרטיסי מסך חלשים כשאלה (כלומר ברמה של HD7770/HD7750) שאלו כן מגיעים בגרסאות פסיביות יקרות יותר. אתה סה"כ כן תרצה לשחק במשחקים יותר כבדים מ-COD (כמו קרייסיס, בטלפילד) וכמובן משחקים שיצאו בשנים הבאות בצורה טובה ולצערי כרטיסי המסך הללו לא יספקו את הסחורה. גם כרטיס מסך ב-300 ש"ח יריץ לך משחקים כיום, השאלה איך.

לפי דעתי, מפרט מצויין לגיימינג שגם שומר על שקט יחסי (בזמן מנוחה כמובן) בתקציב הנ"ל, יהיה עם מסך 23" וחומרה מחוזקת.

לדוגמא:

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪889

קירור למעבד:

Scythe MUGEN 3 REV B

כמות: 1 - מחיר: ₪210

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪357

מארז:

Fractal Design Define R3 + Seasonic S12II-620W - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪849

זיכרון:

Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11

כמות: 1 - מחיר: ₪278

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪490

כרטיס מסך:

Gigabyte GTX670 2GB WIND FORCE 2 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1740

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪110

מסך:

DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM

כמות: 1 - מחיר: ₪899

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪5822

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 5706 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/t6rb9uaz

*המפרט לא כולל כרטיס רשת אלחוטי- בקשה שיוסיפו לך, עולה כמה עשרות שקלים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם :yelclap: !!

ל

tmpusr

עכשיו לגבי המסך ב 29 אינץ' זה נראה לי שאני אצטרך להזיז את הראש ימינה ושמאלה בשביל לקרוא מסמך,אני טועה ?

דבר שני המסך שכתבתי הוא כן IPS עם USB3.. נ.ב מתי בדיוק המסך יגיע במידה ונרשמתי למכירה?

אמרתם שיש כרטיסי מסך שקטים למרות שהם לא פסיבים אתם יכולים לתת דוגמא לכרטיסים מהסוג הזה ?.. אבל לא ב 2000 ש"ח

אני דווקא חושב במקום לקנות כרטיס מסך חזק לטווח ארוך עדיף לקנות כל שנה שנתיים כרטיס מסך ב 600 ש"ח שנכון לאותה תקופה...

פורסם

לגבי המסך- זה תלוי מה המרחק שלך מהמסך. לגבי הקניה הקבוצתית- שאל שם.

מסך שמגיע עם USB3 לא אומר שהוא תומך בזה. זה סה"כ HUB (מפצל) פנימי שאותו אתה ממילא צריך לחבר לחיבור USB3 שיש לך במחשב מאחור. אם לוח האם במחשב לא יתמוך ב-USB3, אז מן הסתם שהחיבור במסך לא יעביר במהירות של תקן USB3. במפרט שהוצעו לך כאן יש חיבור שכזה, אך חשוב שתבין זאת למקרה שתרצה לחבר למחשב אחר שאולי לא תומך.

לגבי כרטיס המסך- אני מסכים איתך- אנשים שקונים באלפי שקלים כרטיסי מסך בתקווה שזה יחזיק הרבה יותר זאת טעות, אבל יש מעין טווח מחירים/ביצועים מומלץ למי שרוצה להנות במשחקים (כלומר לא הרצה על רזולוציה והגדרות גרפיות נמוכות) למשך זמן מה.

לקנות כל שנה-שנתיים כרטיס בשווי של 600~ ש"ח אומר שאתה תריץ משחקים על הגדרות גרפיות נמוכות במשך כל הזמן הזה, לכן זה די חסר תועלת. אם אתה קונה את ה-U2713HM או U2913WM כרטיסי מסך בטווחי מחירים אלא יתקשו מאוד בהרצה "נורמאלית" של משחקים מודרניים, עקב הרזולוציה המאוד גבוהה של המסכים האלה. לשים כרטיס כמו 6770 למחשב שמיועד בעיקר למשחקים, על מסך עם רזלוצייה גבוהה זה לא הדבר הכי חכם לעשות, זה יותר מחשב מדיה לא משתלם.

אם אינך מוכן לשלם על 1700 ש"ח על כרטיס טוב, אתה יכול לקחת כרטיס כמו HD7870XT שעולה סביב ה-1100 ש"ח ואמור להחזיק עדיין בצורה די מכובדת משחקים מודרניים, אך להתפשר אל מתחת לזה איני ממליץ לך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

YairZ

..

לאחר דיונים עם "בעלת הבית" מסתבר שאוכל להכניס את המארז לתוך הארון .

2 שאלות:

א.האם זה לא כדאי כי אין שם איוורור טוב(כי זה בתוך ארון),סגור? או שמא זה מעולה כי אין אבק ?

ב.האם עכשיו כדאי ללכת על מארז יותר גדול ממה שהצעת לי?

ג.בקירור של המעבד\כרטיס מסך שהבאת לי יש אפשרות לשלוט על מהירות הסיבובים של המאוררים?

אני ממש רוצה לסגור כבר השבוע ואני נורא מתלבט על מסך..ראיתי שכותבים שבמשחקים FHD זה ממש מספיק ואין בדיוק הבדל ששווה את ההשקעה.

מה אתה חושב? אני בהחלט לא מתעסק עם גרפיקה.

מה גם שבסרטים תהיה התאמה מושלמת פיקסל לפיקסל....

נ.ב

המרחק שלי למסך הוא כמעט מטר,זה מוגזם ל 29 ?

פורסם

לא כדאי בארון סגור.

חם מידי, ומקצר את החיי הדיסקים הקשיחים.

לגבי אבק, תמיד אפשר להדביק ספוגים דקים בפתחי המארז מבפנים. זה פיתרון מעולה.

לגבי קירור למעבד קח AC-FREEZER 7 PRO REV.2. שקט ביותר.

פורסם
לאחר דיונים עם "בעלת הבית" מסתבר שאוכל להכניס את המארז לתוך הארון .

2 שאלות:

א.האם זה לא כדאי כי אין שם איוורור טוב(כי זה בתוך ארון),סגור? או שמא זה מעולה כי אין אבק ?

ב.האם עכשיו כדאי ללכת על מארז יותר גדול ממה שהצעת לי?

תלוי על איזה ארון אתה מדבר. אם הוא צפוף וסגור- לא מומלץ. מבחינת אבק- יש לך בכל מקום אבק, בעיקר אם זה מקום נמוך, לכן זה פחות רלוונטי.

אם מדובר על ארוך מרווח יחסית ויש "מרווח נשימה" של כמה ס"מ מכל צד למארז ויש בו פתחים מסויימים- אפשר.

אני ממש רוצה לסגור כבר השבוע ואני נורא מתלבט על מסך..ראיתי שכותבים שבמשחקים FHD זה ממש מספיק ואין בדיוק הבדל ששווה את ההשקעה.

מה אתה חושב? אני בהחלט לא מתעסק עם גרפיקה.

מה גם שבסרטים תהיה התאמה מושלמת פיקסל לפיקסל....

נ.ב

המרחק שלי למסך הוא כמעט מטר,זה מוגזם ל 29 ?

הבעיה היא לא הרזולוציה, אלא גודל המסך ביחס לרזולוציה שהוא נותן לך.

כלומר, לחבר שלי יש מסך 42" של LG שמחובר כמסך מחשב והוא יושב במרחק של מטר וקצת ממנו בערך.

הרזולוציה של המסך הזה היא FHD והכל נראה חד ומעולה. הבעיה היא שממרחק שכזה, אתה רואה את הפיקסלים עצמם- משהו שיכול להציק לך.

יש כאלה שיביאו לך נוסחאות שמחשבות מה גודל המסך המומלץ ביחס למרחק שאתה יושב- אני חושב שזה שטויות ושזה תלוי לפי העדפות של כח אחד ואחד. יש כאלה שממרחק מטר יעדיפו מסך 19", ויש כאלה שגם מסך 27" יהיה להם קטן.

אמרת שיש לך מסך 27 לא? שב מטר ממנו ותראה אם זה נוח לך, ובדוק אם תוכל להסתדר עם מסך מעט גדול יותר.

אם אתה חושב שה-23" שהצעתי נראה לך קטן מדי- בדוק בחנויות חשמל/אלקטרוניקה מסכים בגודל זה בתצוגות ושקול את האפשרויות.

אם בסוף תרצה ללכת על מסך 27"/29"- כן, משחקים יעבדו אצלך לאט יותר/על הגדרות גרפיות נמוכות יותר בשל הרזולוציה הגבוהה, אבל עבור אותם כמה מאות שקלים נוספים, אתה מקבל שטח עבודה גדול הרבה יותר, אתה בקושי רואה את הפיקסים במרחק הישיבה שלך וסרטים באיכות גבוהה יותר מ-FHD (כמו 2K או 4K) שיהיו פופלאריים בעתיד הקרוב יראו טוב יותר מן הסתם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים