עבור לתוכן

נגן מוזיקה המאפשר ניגון עפ"י תיקיות ותוכנה ל Albumart

Featured Replies

פורסם

שלום חברים.

עד עכשיו היה לי גלקסי 2 והשתמשתי בנגן של סמסונג, נגן שענה על כל הצרכים שלי. עברתי לנקסוס 4 ומאז אני בחיפוש אחר נגן שיתן לי כל מה שהנגן הקודם נתן לי וללא הצלחה. אחד הדברים שהכי חסרים לי זה היכולת לבחו רלנגן שירים עפ"י סיפריות מכיוון שאצלי האוסף מחולק לספריות.

מישהו מכיר נגן שעונה על הקריטריון הנ"ל?

בנוסף, מחפש תוכנה שתעבור על אוסף השירים שלי ותשייך Albumart לכל שיר כך שכאשר הוא מנוגן במכשיר אראה את התמונה הנכונה.

פורסם

לא ניסיתי בעצמי אבל שמעתי דברים טובים על mixzing

פורסם
  • מחבר

הממשק זוועתי אבל עושה מה שביקשתי - תודה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

broken - הורדתי את התוכנה שהמלצת והתחלתי להריץ תיקון IDTAG, זה עבד כל הלילה ועדיין לא סיים אפילו חלק קטן מהאוסף. נראה לי שבקצב הזה יקח לו כמה ימים. אני אשאיר אותו רץ ברקע ואעדכן כשהוא יסיים.

פורסם

ייתכן מאוד, אני בדקתי רק על כמה עשרות שירים.. התוצאה מצאה חן בעיניי כ"כ ששקלתי להתקין אנדרואיד על המחשב ולהריץ את זה על כל האוסף שלי, עקב אכזבה מתוכנות ייעודיות לכך בPC.

פורסם
  • מחבר

לא מכיר תוכנות מקבילות כך שאין לי למה להשוות, אבל גם התוכנה הזו רחוקה משלמות. היא סירבה לעבוד כל פעם שהמכשיר ננעל, מה שחייב אותי להשאיר אותו פתוח ומחובר לחשמל כל הזמן, היא עובדת לאט בטירוף (לקח לה כמה ימים טובים לאוסף של כ 2000 שירים), נתקע המון (הייתי צריך לאתחל אותו בכל מיני שיטות יצירתיות כל הזמן) וכו וכשהיא סיימה היא לא זיהתה חלק לא קטן מהשירים וטעתה ב ALBUMART באחוז די ניכר מהשירים - כך שקשה לי להמליץ עליה כרגע.

פורסם

מאכזב לשמוע. ניסיתי את כל התוכנות המבוססות על המנוע של musicbrainz, הן שינו לי שמות של שירים לשמות לא נכונים בעליל..

יש פתרונות העובדים עם אייטיונס והם בתשלום (גבוה למדי), שלא ניסיתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים