עבור לתוכן

מבקש המלצה לנייד משומש אך אמין לעבודה משרדית, תקציב עד 3,000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

רקע: עד היום השתמשתי בעיקר ב-Dell D400 (שקניתי משומש לפני כ-4.5 שנים). הוא שירת אותי די נאמנה, אפילו שהינו איטי מעט לטעמי. הבעיה העיקרית שלי איתו היא שזמן הסוללה קצר מאוד, ולמרות שהחלפתי אחת - זה לא עזר הרבה. בפועל אני עובד תמיד על כבל כוח... אז הגיע הזמן להחליף.

תקציב: חשבתי על 2,000 ש"ח; אוכל להתגמש לכיוון 3,000 עבור משהו כדאי, בלי להזיע הרבה; מעל 3,000 אני כבר מזיע הרבה.

היכן יירכש: עדיפות ליד שניה בארץ; אח"כ יד שניה eBay או אם אין מנוס אז יד ראשונה בארץ.

מטרות המחשב: עבודה משרדית (MS/LibreOffice, קבצי PDF וכו'),. סיכוי נמוך שארצה לבצע עליו עבודת פיתוח תוכנה (Eclipse וכו') - נראה שאוותר על זה כי אינני קונה מכונה חזקה. ייתכן שארצה להריץ עליו לינוקס ולא רק/לא בעיקר חלונות. ארצה יכולת להקרין באמצעותו סרטים על מסך חיצוני.

גודל המסך: אני אוהב 12" ביחס 4:3, אבל נראה שאין כאלו יותר... יכול לחיות עם 12" עד 13" ב-16:9 אני מניח. 14" אני כבר לא בטוח... אולי יהיה לי גדול מדי? לא יודע.

משקל רצוי: רצוי נמוך. פחות מ-2 ק"ג זה נסבל, פחות מ-1.5 זה טוב.

זמן סוללה: ארוך ארוך! לפחות 7 שעות, רצוי 9-10 או יותר. משהו שגם בעוד 3-4 שנים של שימוש יישאר ממנו זמן סוללה נורמלי.

יציאות: אם אפשר VGA, DVI, HDMI, S-Video, RCA - כמה שיותר מתוכם יותר טוב. אבל אוכל לחיות בשקט גם עם VGA בלבד (כמו ב-D400 שלי).

בלוטות': אפשר, לא חשוב.

כונן קשיח: לפחות 60GB, רצוי לפחות 200 GB. לא אכפת לי שלא יהיה SSD.

כונ/צורבן Bluray/CD/DVD? צורב: לא חשוב.

האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא יודע. למה זה משמעותי?

האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא.

האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: א.א. ובניו שירותים בע"מ.

שונות: מסך מט ולא מבריק. אם אפשר מסך שיש לו ראות נסבלת בשמש - מה טוב.

פורסם

ראיתי את ההודעה שלך ואני בדיוק רוצה למכור את המחשב שלי.

זה Asus eee 1215n

את המפרט שלו אתה יכול לראות בקישור הבא: https://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/Eee_PC_1215N/#specifications

מחשב תותח לשימושים שאתה מציג, מצב שמור כמו חדש (עם נרתיק והכל).

במידה ואתה מעוניין צור איתי קשר: 052-3576735

פורסם
  • מחבר

orachimi: קודם כל תודה על ההצעה.

חוששני שזה לא מה שאני מחפש, משתי סיבות. סיבה אחת היא שהייתי רוצה משהו יותר חזק (לכן התקציב הגבוה משמעותית). סיבה שניה ואולי חשובה עוד יותר היא: ל-1215N יש מסך מבריק. אארג'! אני לא מבין בשביל מה ייצרו כאלה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

(הקפצה.)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים