עבור לתוכן

סלולרי לאבא, עד 1000 שקלים.

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אבא שלי מחפש טלפון סלולרי חדש עם מסך גדול יחסית (מגיע מנוקיות ישניות ובלאקברי 9700 שהוא לא הסתדר איתו ועשה לו לא מעט בעיות) אבל רזולוציה יחסית קטנה - כיתוב גדול וברור או לפחות אפשרות לזום וגלילה נוחה.

אנחנו ברשת של הוט מובייל אז צריך שהוא יתמוך בתדרים 850 ו- 2100 בדור שלישי.

הוא רוצה שתהיה בטלפון אפשרות לגלישה באינטרנט וניווט באמצעות GPS.

מאד חשובה אמינות הטלפון, איכות שיחה והידידותיות למשתמש, אם אפשר להגדיר אותו שיהיה ברוסית, יתרון.

התקציב לטלפון הוא עד 1000 שקלים (חדש, לא יד שניה), אלא אם כן יש משהו ששווה להוסיף עבורו כמה שקלים ויתאים טוב יותר מהשאר.

עברתי קצת על טלפונים בזאפ וקרצו לי ה- motorola defy mini xt320 בגלל העמידות לאבק ומים או ה- sony xperia tipo, הם נראים לי כמתאימים למה שאבא שלי מחפש ובמחיר נוח.

הסתכלתי גם על ה- galaxy y או galaxy mini של סמסונג אבל נראה שהתמיכה שלהם בתדרים היא לא מלאה (כלומר, לא ניתן יהיה לעבור לroaming על רשת פלאפון במידת הצורך) אז הם ירדו מהפרק.

תודה רבה מראש.

פורסם

אני הייתי מוסיף עוד 200 או 300 שקלים לזה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=829320

חשוב לי לציין שאני עכשיו גם ב"הליכים" של קניית סמארטפון ראשון לעצמי

והGALAXY S ADVANCE או GALAXY S2 הם המועמדים המובילים מבחינתי.

עריכה:

רוסית - יתרון גדול בשבילך, כי מערכת הפעלה JELLY BEAN יצאה קודם למכשיר הזה ברוסיה.

פורסם

מחזק.

להורים שלנו לא מגיע מסך פצפון. הראיה מדרדרת עם השנים והקואורדינציה גם כן. "אבות" צריכים מסך גדול.

פורסם

בתקציב הזה אפשר לקנות אחלה מכשיר סיני מרובע ליבות עם 1GB זיכרון.

פורסם

נכון, השאלה האם זה ישנה משהו לאבא שלו.

לאבא שלי יש SGS1 והוא הסתדר הרבה יותר עם הטאץ' וויז מאשר עם הממשק של אנדרואיד ונילה (התקנתי לו CM).

פורסם
  • מחבר

אז עדיף לקנות את הגלאקסי אדוונס? בעיקר בגלל המסך או שהביצועים שהטלפונים שציינתי מציגים לא יצליחו להפעיל כל מה שאבא רוצה?

בנוגע למערכת הפעלה, האדוונס מגיע עם ג'ינג'רבראד? או אייס-קרים-סנדוויץ'?, ג'ליבין? (ולצורך העניין, מה עדיף? - איזה ממשק פשוט יותר?)

גיל, באיזה מכשירים סינים מדובר? (שוב, מאד חשובה גם אמינות המכשיר)

פורסם

בתקציב הזה אפשר לקנות אחלה מכשיר סיני מרובע ליבות עם 1GB זיכרון.

נמק פרט והסבר.

פורסם

אז עדיף לקנות את הגלאקסי אדוונס? בעיקר בגלל המסך או שהביצועים שהטלפונים שציינתי מציגים לא יצליחו להפעיל כל מה שאבא רוצה?

בנוגע למערכת הפעלה, האדוונס מגיע עם ג'ינג'רבראד? או אייס-קרים-סנדוויץ'?, ג'ליבין? (ולצורך העניין, מה עדיף? - איזה ממשק פשוט יותר?)

גיל, באיזה מכשירים סינים מדובר? (שוב, מאד חשובה גם אמינות המכשיר)

גם וגם. החומרה שלו חזקה יותר - וגם היא כבר לא בדיוק "טיפ טופ". החומרה של המכשירים הקטנים כבר מאוד מיושנת.

אני חושב שיש מכשירים שכבר מגיעים עם ICS. צריך לבדוק עם החנות. הממשק +- אותו דבר. יש את ה touch wiz של סמסונג בכל מקרה. הממשק שלהם נוח יחסית.

לא הייתי סומך על אמינות של מכשיר סיני. אפילו אחד מהיותר "יוקרתיים". אם זה שיקול חשוב, אל תלך על סיני.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז אני פחות או יותר סגור על ה- s advance.

עכשיו רק צריך למצוא חנות מקומית שאולי מוכרת אותו.

יש איזה חנות מומלצת בזאפ שתתן מחיר/שרות/אחריות טובים יותר בזאפ? או במידה ואני לא מוצא חנות מקומית לבחור את החנות שנותנת את המחיר הכי טוב באינטרנט?

פורסם

אחת החנויות שחשבתי לקנות ממנה היא ELINE.

כבר קניתי בעבר NOKIA 5310 והם שירתו אותי יוצא מן הכלל, אבל זה היה לפני 4 שנים.

לא יודע איך זה היום.

פורסם

לא הייתי סומך על אמינות של מכשיר סיני. אפילו אחד מהיותר "יוקרתיים". אם זה שיקול חשוב, אל תלך על סיני.

מה עושים במידה והסיני מתקלקל או אפילו משהו קטן נדפק?

יש בעיה עם חלפים כי הוא לא מותג מוכר?

פורסם

לא יודע. נשמע תרחיש סביר.

פורסם

עוד יותר סביר כשמדובר במוצר "מדבקה", ולכן אני חושב שזה לשים כסף על קרן הצבי...

פורסם

כמובן שיש כאן סיכון אך הוא קטן. ברשת תמצא המוני קונים של מכשירים סיניים, לא שמעתי על בעיות מיוחדות עד כה.

ובכלל, טלפונים נוטים להיות אמינים מאוד מבחינה אלקטרונית. הבעיה היחידה היא כשיש נזק פיזי, כאשר גם במכשירים עם אמא ואבא אתה לא

זכאי לאחריות בגין שברים.

שמעתי שלהחליף מסך בגלקסי למיניהם עולה כמו מאות שקלים - בדיוק כמו מכשיר סיני חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים