פורסם 2013 במרץ 1112 שנים שלוםאני מחפש מסך קטן וקומפקטי, שיכול להתאים ל-Raspberry Pi.האידאל זה מסך שאפשר לשים אח"כ במגירה כשלא משתמשים בו,כדי שלא יתפוס מקום על השולחן, ויעלה אבק.גם טאבלט יכול להתאים, אם יש לו כניסת וידאו כלשהי.(האם יש דבר כזה? טאבלט עם כניסת וידאו, כך שהוא יכול לשמש כמסך?)תודהcard
פורסם 2013 במרץ 1512 שנים לא יודע עם זה יעזור לך או לא אבל יש אפליקציות שנותנות לך ליראות ולשלוט על הדסקטופ יש את זה גם לאיפדים וגם לאנדרואידים ,ואני מעריך גם לWIN8ים
פורסם 2013 במרץ 1512 שנים מחבר היאתה מכיר את ה-Raspberry Pi?זה מחשב קטן, שבא בלי מסך.התכנון שלי, הוא באמת להתחבר אליו עם תוכנה בסגנון VNC,אחרי שהמערכת הפעלה וכל התוכנות הנדרשות יותקנו.אבל למהלך ההתקנה עצמה, אני אצטרך מסך..תודה
פורסם 2013 במרץ 1512 שנים אני לא מכיר רק רציתי להנות על השאלה לגבי הטאבלטים עם זה לצורך התקנת מחשב שמגיע בלי מסך עם יש לך HDMI ,או VGA אתה יכול לחבר לטלוויזיה LCD או פלזמה ,לצורך ההתקנה
פורסם 2013 במרץ 1512 שנים מחבר יכול להיות שזה באמת מה שאעשה..מה גם שהיום רוב הטלויזיות יכולות לקבל כמה כניסות, ואז לברור בינהן..רעיון טוב.. תודהחבל רק שאין לי טלויזיה בחדר חחהעפתי אותה לפני 10 שנים אולי
פורסם 2013 במרץ 1512 שנים אין צורך במסך להתקנה, מלבד המסך הראשוני של הWheezy שבו יש להגדיר (בלחיצה בודדת) את הSSH ולכן מספיקה כל טלויזיה שבנמצא.מה שאני עשיתי הוא יצירת Image שבו הSSH כבר בEnabled ואז גם זה מיותר.
פורסם 2013 במרץ 1512 שנים מחבר יודע מה,אם זה כזה קצר, אז באמת לא בעיה להתחבר לטלויזיה של אחרים לכמה דקות חח =]זה יהיה הפתרון..אז לא נקנה מסך..אתה אומר אחרי ההתקנה, אפשר לעשות הכל ב-SSH?וזה ירגיש אותו דבר כאילו המסך מחובר?(אין שום מגבלות פתאום, שכשמחוברים עם מסך אין אותן?)
פורסם 2013 במרץ 1612 שנים יודע מה,אם זה כזה קצר, אז באמת לא בעיה להתחבר לטלויזיה של אחרים לכמה דקות חח =]זה יהיה הפתרון..אז לא נקנה מסך..אתה אומר אחרי ההתקנה, אפשר לעשות הכל ב-SSH?וזה ירגיש אותו דבר כאילו המסך מחובר?(אין שום מגבלות פתאום, שכשמחוברים עם מסך אין אותן?)זה אמנם לא גראפי, לפחות עד שמתקינים את הVNC. אבל בכל מקרה כל הלינוקס בנוי על פקודות Prompt, כך שמהר מאד תגלה שהGUI נהפך מיותר לרוב הפעולות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.