עבור לתוכן

Jiayu G4 ADV VS Newman N2 vs Freelander I20

Featured Replies

פורסם

הלינקים לקנייה:

Freelander I20:

http://www.pandawill.com/freelander-i20-quad-core-smart-phone-47-inch-hd-ips-screen-android-40-exynos-4412-14ghz-13mp-camera-10-point-touch-p70195.html

Newman N2

http://www.pandawill.com/newman-n2-quad-core-smart-phone-47-inch-hd-ips-screen-android-40-exynos-4412-14ghz-13mp-camera-10-point-touch-p71166.html

JIAYU G4 Advanced

http://www.pandawill.com/jiayu-g4-advanced-smart-phone-mtk6589-quad-core-2g-32g-47-inch-hd-ips-retina-screen-android-41-13mp-camera-gyroscope-p71208.html

שאלות על כל המכשירים:

מתאים ל HOT MOBILE?וכל שאר החברות?

אתר אמין?כדאי להזמין עכשיו או לחכות קצת?

עכשיו שאלה נוספת:

איזה מכשיר הכי כדאי לקנות מבין השלושה?

מבחינת סוללה די ברור שגיאיו מנצח , אבל שווה להשקיע על הNEWMAN N2?

הבנתי שהNEWMAN הוא תואם ל FREELANDER I20 , אבל יותר טוב ממנו בכל מיני אתרים.

פורסם

הייתה דחייה קלה בתאריך יציאה של ה G4 (לא משהו מיוחד קורה הרבה פעמים), המכשיר צפוי לצאת רק בסוף החודש הזה וגם זה לא בטוח 100%. יש יחידות הדגמה של הגירסה הרגילה שלו (1G זיכרון וסוללה קטנה יותר), היא פחות מומלצת אבל מההדגמות אומרים שמדובר במכשיר יחסית טוב (גם הביקורות על המכשירים הקודמים שלהם יחסית טובות).

יש פה דיון על ה NEWMAN N2, אני ומשתמש נוסף קנינו אותו וכרגע המכשירים בדרך לארץ. אם אתה רוצה אתה יכול לחקות ולראות מה דעתנו עליו. כרגע זה הבעיות שאני יכול להגיד לך עליו ממה שראיתי באינטרנט:

1. בעיות בבקרת איכות, תושבות SIM שלא היו מחוברות כמו שצריך ומכשירים שהתחממו יתר על מידה (במקרה מסויים אפילו הגיע למצב שגרם נזק למסך). אין כל כך בידוד בין המסך למקורות החום במכשיר.

2. אין חלקי חילוף הזמינים לקניה.

3. הסוסלה לא מחזיקה מספיק זמן יחסית לגודל שלה (כנראה תוכנה).

4. התוכנה לא טובה ו NEWMAN לא מוכנים להוציא את הכלים הדרושים בשביל שמשתמשים יוכלו להכין ROM משלהם. ניתן לעשות שינויים מסויימים לרום הקיים אבל זה לא מסדר את הבעיות הבולטות.

5. המצלמה לא מנוצלת 100% (שוב תוכנה).

6. חסר ClockworkMod Recovery, עובדים על זה וכנראה שבקרוב זה יסודר (על ידי המשתמשים, לא החברה).

7. התמיכה של NEWMAN שואפת ל 0, הם מוציאים עדכוני תוכנה ושם זה נגמר.

פורסם
  • מחבר

מה אם הI20?

בנוסף ראיתי עוד כמה מכשירים נחמדים :

IOCEAN X7

UMI X2

מה אתה אומר עליהם?

פורסם

ה I20 זהה ל N2, אותו מכשיר בדיוק. ההבדל הוא רק התוכנה, של NEWMAN עדכני יותר ומומלץ להשתמש בעדכונים שלהם (אפשר להתקין על ה I20).

על ה UMI X2 לא ראיתי הרבה מידע אבל לא נראה שהוא אמור להיות שונה כל כך מ G4, אולי מסך גדול יותר עם רזולוציה גבוה יותר.

על ה IOCEAN X7 אני לא יודע שום דבר.

פורסם

ה-UMI זבל של מכשיר לדעתי אם נסתכל על הדגם הקודם שזכה לחוסר אהדה בקרב הקונים, בנוסף הנסיון לשמור על מבנה דקיק יחסית מאלץ אותם לשים סוללה בקיבולת נמוכה. זאת לצד מסך גדול ומעבד מרובע= :nono:

פורסם

סוללה של 2500 זה לא כזה קטן (בערך כמו של ה NEWMAN). בכל מקרה נראה לי שהוא לא עדיף את ה G4.

עדכון בקשר ל N2, יש גירסאות ראשוניות של ClockworkMod Recovery, כנראה שבחודש הקרוב יצליחו לעשות המרה יציבה. עוד עדכון שמגיע מ NEWMAN זה שהעדכון תוכנה הקרוב (0.29) יהיה האחרון שיבוסס על ICS, העדכונים שיבואו אחריו יביאו למכשיר ANDROID 4.1 (טיפה מאוחר אבל בכל זאת שיפור נחמד). בנוסף כנראה שהעדכון של 4.1 יגיע עם כל התוכנות של GOOGLE בניגוד לגירסאות שהיו עד היום ודרשו מהמשתמשים להוסיף את ה GAPPS לבד (וזה לא היה פשוט כמו שזה אמור להיות).

עריכה:

דבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר המרכזית אשר בירושלים בתאריך 12/03/2013 ונוכח מידותיו ו/או משקלו יועבר אל יחידת הדואר חומת שמואל לצורך מסירתו שם. ;D ;D ;D

פורסם

^

מניאק! נראה לי ניצחת בתחרות.... :pissed:

ה-UMI (הדגם החדש המרובע שלא יהיה בלבול) שראיתי באתר מסוים ציין שיש לו סוללה של 2000 מילי-אמפר. בכל אופן המכשירים של החברה לא מוצלחים וקודמו היה עם בעיות GPS ועוד כל מיני באגים שהמשתמשים התלוננו עליהם.

פורסם

חחח, אל תמהר להגיד את זה...יחידת הדואר של חומת שמואל נסגרה שבוע שעבר אז לא ברור כל כך לאן הם שלחו את המכשיר :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים