פורסם 2004 בפברואר 821 שנים איזה בדיוק מוזיקה יש בראפ, ואני מדבר על מוזיקה נטו. מקצב אחיד ויביטים אלקטרוניים. אז יופי ישבראפ ליריקות מדהימות(לרוב שרים זמרים על כמה העולם מחורבן ומעבירים ביקורות על כל דבר) אבל מוזיקה תכלס?הצחקתם אותי! מי שאוהב ראפ שיהיה לו לבריאות, כמו שנאמר על טעם ועל ריח אין להתווכח אבל רוק וראפ הם סגנונותמאוד שונים ככה שבוא לא ניכנס לריב מי יותר טוב. הבאתי לכם עובדות וזהו.
פורסם 2004 בפברואר 821 שנים צדוק אי אפשר להתווכח מי יותר טוב כי אין דבר כזה סיגנון מוזיקה יותר טוב כל אחד והטעם שלו...ובקשר למוזיקה בראפ אני אישית שומע ראפ בגלל המילים ולא בגלל המוזיקה עצמה..
פורסם 2004 בפברואר 821 שנים למישהוא יש בכלל דיבור על naS ? מילא אמינם.. אף פעם לא אהבתי אותו ...אבל להגיד לרוק זה מוסיקה ? איך זה בכלל מתקרב לליריקס של ראפ ? ואני לא מדבר איתך על החרא שאתה רואה ב MTV בייס או שומע במועדונים..אני מדבר על ה havy shit... old school Huh!?!?NaS is old school?! ממתי בידיוק?! הוא הדבר הכי רחוק מזה.Ice Cube, NWA, Eazy E, D.O.C, Master P, זה כבר דברים שמתקרבים לזה, אבל NaS ?!?!!?ויק, ראפ אצלי הולך בזכות הליריקס המדהימים שמגיעים על ביטים יפים. לדעתי כל הקטע של רוק עם גיטרות תופים ומשולשי צילצול או מה שהם לא מנגנים שם זה בשביל לכסות על חוסר היכולת שלהם להעביר מסרים כמו בראפ.
פורסם 2004 בפברואר 821 שנים לא אמרתי שנאס הוא אולד סקול .. התכוונתי שאין דיבור על הליריקסים שלו .. "old school AND havy shit" למרות שהוא גם יחסית אולד סקול... אילמטיק ב94 או 95 לא ממש זוכר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.