עבור לתוכן

משהוא שמע כבר שירים מהאלבום החדש של אמינם?

Featured Replies

פורסם

איזה מסרים יש לTUPAC? אנחנו חיים בגטו,לנו קשה,מתדרדרים לפשע,ללבנים לא קשה, אנחנו מקופחים.

כבר 100 שנה השחורים בU.S אומרים את זה, אז הוא שר את זה...אפשר לחשוב, הגיע הזמן שיתגבר, אנחנו עברנו שואה אני לא חושב שלמישהו היום זה כל כך מפריע.

אתה לא יודע להבין מוזיקה בגרוש.

טופאק מעביר מסרים חברתיים ענקיים, וכנראה שהם קצת כבדים על מוח קטן כמו שלך, אז לא הבנת אותם.

ממליץ לך לנקות סוף סוף את האוזניים מכל הצהוב שהתצבר לך שם בשנים האחרונות ולשמוע את Words for my first born, Brenda's Got a Baby, Part Time Mutha, Do for love, Baby Don't cry, Only god can judge me now, Dear mama, Fuck the world, Letter to the president, Unconditional Love, Souljah's Story, Letter to my unborn ועוד רבים אחרים וטובים.

אגב, מה דה פאק השואה קשורה פה?!!?!?!?! אם מישהו פה מרגיש מקופח ורע לו זה אתה, חלאס לחיות בבועה שכולם שונאים אותנו, צא מזה, דפוק ת'ראש בקיר, תעשה משהו עם זה.

• תגובות 33
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

FFS

עוד שירים של איזה כושי WANNABE , פאק HIM !

LINKIN PARK AND GODSMACK RULE U ALL NIGGAS

אותו דבר אפשר להגיד על המוזיקה שאתה אוהב. כדאי שתלמד לקבל את העובדה שלאנשים יש טעמים שונים ואם אתה לא אוהב מוזיקה שחורה זה לא אומר שיש לך זכות לרדת על אנשים שכן אוהבים אותה.

פורסם
  • מחבר

אותו דבר אפשר להגיד על המוזיקה שאתה אוהב. כדאי שתלמד לקבל את העובדה שלאנשים יש טעמים שונים ואם אתה לא אוהב מוזיקה שחורה זה לא אומר שיש לך זכות לרדת על אנשים שכן אוהבים אותה.

צודק...!!! כל אחד ומה שהוא אוהב! אין שום ויכוח על זה.!

פורסם

בתור אחד שאוהב אלקטרוני (קלאב טראנס ופסיכודאלי), וגם ראפ, אני כבר הבנתי את זה מזמן.

אבל יש עדיין את האהבלים שהם קצת קשיי קליטה במילים עדינות, ובכל זאת מבקשים את מחדש שאני אראה להם כמה הם כאלה.

פורסם

סליחה m&m זמר גדול!

לכל שיר שלו יש חיים משל עצמם,רוק זה סתם זבל של אנשים צועקים :badhairday:

פורסם

מה שהולך באם טי וי זה לא רוק, זה חיה מוזרה שנועדה לסחוט כסף.

רוק איכותי בד"כ לא מפורסם כי אנשים כבר התרגלו לזבל ותעשית מוזיקה מקדמת

את המוזיקה שנראית לה. למי שרוצה להתודע לרוק איכותי שישמע מוזקיה ישנה- פינק פלויד

או לד זפלין ודומיהם ומי שמחפש רוקי עכשווי מוזמן לנבור בסצינת המטאל בארץ ולשאול אנשים ששומעים

מוזיקת רוק לא ממוסחרת.

פורסם

FFS

עוד שירים של איזה כושי WANNABE , פאק HIM !

LINKIN PARK AND GODSMACK RULE U ALL NIGGAS

כמה דברים לי לך:

1. אתה דפוק

2. אתה גזען

3. לינקין פארק משלבים בתוך השירים שלהם קטעי ראפ :P

ודבר שני דייייייייייי לדבר על ממוסחרים לא ממוסחרים !! כל בן אדם שעוסק במוזיקה רוצה בסופו של דבר להיות כמה שיותר ב-MTV ולקבל כמה שיותר פרסום מהסיבה הפשוטה הם כולם רוצים לעשות כסף.

והלקות שכביכול לא "ממוסחרות" הם להקות שעדיין לא ממש התפרסמו וכשזה יקרה הם יהפכו להיות "ממוסחרים" כמו כל אחד אחר

3. EP מצויין במיוחד השירים WE AS AMERICANS ו BULLY

פורסם

להקות שעדיין לא "התפרסמו" הן בגלל שאם.טי.וי לא רוצה לקדם אותם, ולא כולם חולמים

להיות ממסוחרים ובובות תקשורת, כמו כל מני להקות שמוכרות עצמם ועושות הכל, חוץ מכשרון אמיתי,

כדי לקדם על מוצרים. על איכות הלהקות שלא מפורסמות לא אדון איתך כאן כי לא שמעת אותם אז סביר להניח

זה חסר טעם. אולי גם בגלל שזה לא ראפ מסחרי ולא פופ מתוק אלא מוזיקה יותר רצינית, כמו פאוור מטאל או סגנונות

דומים שלא רק משלבים שני קולות בד"כ של אישה וגבר, אלא גם משתמשים בהרבה יותר כלים מאשר איזה בריטני ספירס,

ולכם המוזיקה שלהם הרבה יותר עשירה בצלילים.

פורסם

1. באמת יש עוד להקות שלא אכפת להן מפרסום, וכבר למדו מזמן שאמטיוי ומיינסטרים זה לא הכל בחיים.

2. תפסיקו להגיד שרוק זה רק צרחות כי זה אחד הדברים הכי מפגרים ששמעתי בחיי, וגם אם זה כן צרחות זה לא אמור שזה דבר רע לפעמים זה מוסיף הרבה. ויש הרבה זמרים ברוק שיודעים לשיר הרבה יותר טוב מכל ראפר שתמצא ויודעים בכלל מזה טון ומגיעים להרבה יותר טונים מכל ראפר.

3. פאט'פיינדר , מזה משנה כמה כלים יש או אם שרים זכר ונקבה? (ולרוב הפאוור מטאל יש רק זמר אחד ראשי וכמה בתור בקראונד)

פורסם

1. באמת יש עוד להקות שלא אכפת להן מפרסום, וכבר למדו מזמן שאמטיוי ומיינסטרים זה לא הכל בחיים.

2. תפסיקו להגיד שרוק זה רק צרחות כי זה אחד הדברים הכי מפגרים ששמעתי בחיי, וגם אם זה כן צרחות זה לא אמור שזה דבר רע לפעמים זה מוסיף הרבה. ויש הרבה זמרים ברוק שיודעים לשיר הרבה יותר טוב מכל ראפר שתמצא ויודעים בכלל מזה טון ומגיעים להרבה יותר טונים מכל ראפר.

3. פאט'פיינדר , מזה משנה כמה כלים יש או אם שרים זכר ונקבה? (ולרוב הפאוור מטאל יש רק זמר אחד ראשי וכמה בתור בקראונד)

אםםם ראפרים לא שרים.. ;)

ודבר שני דיי להגיד שכל מה שבMTV לא איכותי או ממוסחר, הבעייה שהרוב שם כן כזה והרוב לדעתי לפחות זה אומני פופ וג'ה רול :P

מה שאתם אומרים פה זה בעצם שאמינם או כל אומן ראפ אחר שמצליח הוא ממוסחר וגם אם לדעתכם הוא כן ממוסחר כל עוד הוא או מישו אחר עושים מוזיקה איכותית שאני אוהב אותה ממש לא מעניין אותי אם הוא ממוסחר או לא....

אם כבר מדברים על מיסחור הבנדם הכי ממוסחר שקיים זה סאבלימינל המיסחור שלו פשוט הפך להיות גועל נפש..

FFS הבן אדם עשה פירוסמת לשוקו עד איפה אפשר לרדת+ הבנדם הרס את הראפ בכלל עכשיו כל ערס שני וכל כדורגלן מסריח עושים מוזיקת ראפ

פורסם

אני חושב שכוונה שלו הייתה להראות שהמוזיקה היא יותר מורכבת ממה שומעים בmtv , מה שנכון בדרך כלל אבל לא בהכרח נובע מכמות כלי הנגינה.

פורסם

באמת הרס את עצמו סבלימינל,

פעם היו לו שירים טובים היום כל שיר זה עם הרון שובל הזה שהורס הכל

ומה הוא שר בשיר של השוקו

"כותב על הדף מה שאני רוצה",אהה! במקרה רשמת שיר על שוקו והרווחת אלפי שקלים על זה...

פורסם

תלוי על חשבון מה בא המיסחור... ::)

פורסם

קול נשי וגברי ביחד בשירה לדעתי מוסיף המון. יש גם הרבה להקות פאוור מטאל שמשלבים בשירים שלהם מרכיבים מפולקלור,

מוזיקה סלטית וקצת גם ימי הביניים וזה שנמע נהדר. בוא נראה את להקת האגרד לדוגמא. 17 אנשים, כ10 כלים שונים שבהם הם

מנגנים ובמקצועיות רבה- מה אני אשמע- אותם או איזה זמר ראפ מתוסכל מחיים/רוצה להתאבד/שונא את כולם שאין שום יופי

מוזיקלי בשירה שלו ורק אגרסיביות ומקצב אחיד לרוב כל השיר? אני חושב שאני אלך על ראשון.

רוב האנשים כאן לא נחשפו למוזיקה שאני מדבר אבל רק כדי לקבל מושג אתם יכולים להכנס ל

www.haggard.de ולהוריד כמה דוגמיות של שירים שם.

פורסם

למישהוא יש בכלל דיבור על naS ?

מילא אמינם.. אף פעם לא אהבתי אותו ...

אבל להגיד לרוק זה מוסיקה ? איך זה בכלל מתקרב לליריקס של ראפ ? ואני לא מדבר איתך על החרא שאתה רואה ב MTV בייס או שומע במועדונים..

אני מדבר על ה havy shit... old school

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים