פורסם 2004 בפברואר 321 שנים ממליץ על כל האלבום!!!!! ממש טוב...ממליץ על השירים האלה מתוך האלבום, עם אתם לא מתכוונים לקנות את האלבום!01-monkey_see_monkey_do-freehitty06-come_on_in_(ft_d12)-freehitty07-doe_rae_me_(uncut)-(ft_d12)-freehittyאלבום עם מעט שירים אבל פשוט מצויין!!!!!!
פורסם 2004 בפברואר 321 שנים יש לי את כל ה-EP הזה כבר ממזמן.חמוד, סתם יצא להוסיף beef למלחמת עם ג'ה וחבריו.
פורסם 2004 בפברואר 321 שנים מחבר יש לי את כל ה-EP הזה כבר ממזמן.חמוד, סתם יצא להוסיף beef למלחמת עם ג'ה וחבריו.מה יש לו עם ג'ה רול? זה פיפטי סנט מסוכסך איתו לא?
פורסם 2004 בפברואר 321 שנים מה יש לו עם ג'ה רול? זה פיפטי סנט מסוכסך איתו לא?זה East Coast West Cost shit.
פורסם 2004 בפברואר 321 שנים FFSעוד שירים של איזה כושי WANNABE , פאק HIM ! LINKIN PARK AND GODSMACK RULE U ALL NIGGAS
פורסם 2004 בפברואר 321 שנים FFS עוד שירים של איזה כושי WANNABE , פאק HIM ! LINKIN PARK AND GODSMACK RULE U ALL NIGGAS אמינם הוא לא כושי :
פורסם 2004 בפברואר 321 שנים FFSעוד שירים של איזה כושי WANNABE , פאק HIM ! LINKIN PARK AND GODSMACK RULE U ALL NIGGASבחורים כמוך מוציאים שם רע לכל חובבי רוק. אם אין מה להגיד חכם אז עדיף לשתוק.
פורסם 2004 בפברואר 521 שנים מה שבטוח זה עדיף על אמינם ! וראפ בכלל ! רואים שההורים שלך לא נותנים לך מספיק אהבה.תסביר לי פריק קטן ואהבל, איך לכל הרוחות, חבורת בבונים שקופצים וצורחים, בלי יידע/יכולת בשירה, ולא אומרים בעצם כלום בשירים שלהם יכולים להיות עדיפים על זמרים מדהימים בראפ?אני רוצה לראות את אחד הפריקים שלך מצליח לזרום על ביטים מדהימים כמו שיש ב-EP הזה, או בכלל להעביר מסרים מדהימים כמו שיש ב-We as amaricans. או אפילו מתקרב למסרים ש-Tupac האגדי העביר.
פורסם 2004 בפברואר 521 שנים איזה מסרים יש לTUPAC? אנחנו חיים בגטו,לנו קשה,מתדרדרים לפשע,ללבנים לא קשה, אנחנו מקופחים.כבר 100 שנה השחורים בU.S אומרים את זה, אז הוא שר את זה...אפשר לחשוב, הגיע הזמן שיתגבר, אנחנו עברנו שואה אני לא חושב שלמישהו היום זה כל כך מפריע.ראפ לא מעביר שום מסר, זה בסך בכל מישהו שבוכה ובוכה ובוכה כל השיר על הבעיות שלו ושל העם שלו, לא נמאס!?!בגלל זה אני מעדיף את אמינם, הוא מצחיק, הוא בוכה פחות, כשהוא בוכה הוא מקלל מפורסמים, הוא לא בוכה על הגטו וכל שזבל הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.