פורסם 2004 בפברואר 321 שנים Canon EOS 10D + juicy stuff and more! *קבלו אותי!* View from the bright side... A blimp! כולנו מרוצים? כמה מאות מטרים מערבה, שעות הערב, חוף בוגרשוב - ת"א (לקינוח) :
פורסם 2004 בפברואר 321 שנים מחבר תן כתובת דואר בפרטי ואשלח לך לשם מחר.נ.ב, אם אתה אוהב תמונות של שקיעות לא חסר לי, הדבר שאני הכי אוהב לצלם.
פורסם 2004 בפברואר 321 שנים WOW !איכותי ביותר !!! במיוחד התמונה האחרונה...אפשר לקבל פרטים על תג המחרי של המצלמה הזאת?
פורסם 2004 בפברואר 321 שנים מחבר המצלמה נמכרת כגוף בלבד, עדשות עליך לרכוש בנפרד, שלא לדבר על ציוד "היקפי" נלווה כגון פילטרים, מתאמים, חצובות, תאורה, כ' זכרון, תיקי נשיאה למצלמה ולעדשות, בטריות, מטענים, בחורות, אמא של אייזק וכו'...הגוף עצמו עולה קרוב ל10000 ש"ח בישראל, שלא לדבר על עדשות איכות שעולות 2000-4000 ש"ח (העדפה שלי לעדשות זום רחב וטלהפוטו - נופים).לעדשה ולאופטיקה שלה חשיבות עליונה, אתה יכול להשקיע את מיטב כספך בגוף, אבל אם תתפשר על העדשה, אתה עשוי לקבל ביצועים נחותים ולא מספקים בכלל.המצלמה משרתת היטב צלמי אירועים, כתבי עיתונות ולכל שימוש מקצועי/תעשייתי שהוא.אם לרגע חשבת שבבעלותי אחת כזו, אתה טועה... (אולי אחרי הצבא). 8) המצלמה שייכת ליחידה בה אני משרת ויצאתי לסבב צילומים ביחד עם אחד מנגדי היחידה (שכמובן עוסק בתחום).
פורסם 2004 בפברואר 321 שנים אם לרגע חשבת שבבעלותי אחת כזו, אתה טועה... (אולי אחרי הצבא). 8) LOL ראיתי טיפקסים,טושים וכל מיני ציוד משרדי עם צ' עליו אבל מצלמה? עדיין לא...היא בהחלט איכותית (לכן גם תג המחיר הכ'כ גבוהה)
פורסם 2004 בפברואר 321 שנים מחבר זה בסדר, יש לנו גם את ה Nikon D1X שעולה קרוב ל30 אלף ש"ח (גוף בלבד) אבל אותה לא לקחנו. 8)
פורסם 2004 בפברואר 421 שנים פ*קקקק!! התמונה האחרונה מהמהמת!! צילום מדהים ואיכותי!!! אני נראה לי אשים אותה לרקע בשולחן העבודה שלי, אם אתה מרשה אני אוסיף סמל של זכויות שמורות וארשום R0cKF0rD. מה אתה אומר? דרך אגב, אתה נוסע על הסקט? כי רשמת : "*קבלו אותי*". כי התמונות מהפגשי פורום והתמונה הזאתי שרואים אותך (אם זה אתה) נוסע בסקט, אתה נראה שונה.. : או שאולי אני רק מדמיין..
פורסם 2004 בפברואר 421 שנים מחבר זה לא אני... השורה הכתובה ממעל לתמונה כביכול (יענו) מתארת את המתרחש... אם לא הבנת בפעם הראשונה, לא אסון. 8) מה שכן, אני יכול להפגין ביצועים לא רעים על אופניים (אם היו לי... ובעיקר אם הערבושים לא היו גונבים לי את כל 7 הזוגות המחוזקים שהיו לי). נ.ב, אני רואה שלתמונת השקיעה ביקוש רב... הנה כמה תמונות שהונצחו מחוף ראשון באמצעות האחות הצעירה (והזולה) של ה 10D, ה 300D. התמונות עברו איזון צבעים ידני בP.S + ניקוי רעשים. הפריים המיירבי של כל תמונה הוא 6 מגהפיקסל, במקור התמונות "רועשות" יותר, אך לאחר כל השינויים הנ"ל זה פשוט הורסת אותייי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.