עבור לתוכן

צריך המלצה למחשב נייד- קנייה בארה"ב, תקציב די פתוח

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני אתחיל ואומר שאני מתלבט עדיין האם לרכוש נייד או לא, רוב הזמן המחשב מחובר למסך חיצוני בבית (2311)..אבל אני כן רוצה את האופציה לניידות מדי פעם כשאני יוצא איתו מחוץ לבית..כך שכן חשוב לי המשקל והנוחות אם אני כבר לא הולך על נייח.

המחשב שלי כרגע לא מספק אותי מבחינת היכולות שלו, (i3, 4gb ram, ללא SSD) , אני מחפש מחשב לפיתוח (מיעוט מהזמן), גלישה ושימוש כללי וחשבתי כבר לשדרג מחשב כי יש לי הזדמנות למכור את שלי.

ראיתי שאפל הוזילו את מחיר ה-MPB עם מסך הרטינה ל1500 דולר, מה דעתכם? אני אומנם לא "באמת" צריך את הרטינה, אך עקב המשקל הנמוך יותר והמחיר שהוא כמו של ה-MPB הרגיל, זה נראה לי כמו עסקה טובה..בעיקרון מבחינת התקציב אני די פתוח, אבל כן רוצה VALUE FOR MONEY.

יש הצעות לדגמים אחרים? חברות אחרות? אני פתוח להצעות..חשוב לי שהמחשב יהיה איכותי, אם אפשר גם שהאחריות תכובד בארץ זה פלוס רציני.

תודה

פורסם

המק שאתה מדבר עליו מגיע עם מעבד i5 מדגם 3210m. ה-R930 או R935 של טושיבה יהיה מקביל ואפילו עדיף לעיתים בביצועים וקל ממנו -

http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?poid=2000052142&src=ANEM&cm_mmc=SF_Google&utm_source=Google&utm_medium=feeds&CAWELAID=1804403327

נ.ב.

אתה תמיד יכול להחליף את הכונן הקשיח ל-SSD במידה וזו דרישה מבחינתך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה ועל ההצעה :)

המחשב שציינת מגיע עם 4 ג'יגה זיכרון לעומת 8 במאק, בלי SSD ועם מסך פחות טוב..כך שנראה לי שהוא פחות ישתלם, לא?

אני גם לא שולל קנייה של מחשב ב700-800 דולר..אני מחפש בהחלט את הvalue for money ומשהו שיתאים למה שאני מחפש.

תודה רבה על העזרה!

פורסם

סטיק של 4 ג'יגה, ודיסק של 128 יעלו לך יחד כ-140 דולר (תקנה בנפרד) תוסיף את זה למחיר וזה עדיין פחות מהמחיר של מק וגם קל ממנו.

לגבי המסך, זו הפריבילגיה של אפל.

אני לא מבין את ה-value for money שלך.

אתה מחפש ביצועים הכי חזקים או שלא אכפת לך יותר מדי מחוזק המעבד ויש אפשרות להסתכל על דגמים עם מעבדים חסכוניים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים