עבור לתוכן

השלמה ל5 יח"ל מתמטיקה

Featured Replies

פורסם

לא מזמן סיימתי בגרות חורף בהצלחה 4 יחידות ,

ועכשיו אני רוצה להשלים ל5 יחידות ולעשות בגרות קייץ ..

יש כל מיני קורסים לזה כמו לחמן וכו , רציתי לדעת אם יש פה משהוא שיש לו נסיון בזה ואם הם ממליצים משהוא מסויים ..

• תגובות 34
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחח מה זה להשלים ל5 יחידות?! אין כזה דבר להשלים מ4 ל5... אם עשית 4 ואתה רוצה לעשות 5, אז אתה צריך לעשות מהתחלה את כל ה5...

יש לי אגב 100 ב5 יחידות שסיימתי ביא'(3 יחידות בי' ו2 ביא') אז אני יכול לתת לך שיעורים פרטיים אם אתה רוצה... יצא לך יותר הרבה יותר זול מכל קורס והתוצאה תלויה בך, גם אם תקח מורה פרטי וגם אם תקח קורס.

פורסם

יש דבר כזה השלמה ל 5יח'. לא עושים את כל ה 5 שוב עושים משהו אחר.

לא זוכר בדיוק מה.

פורסם

מי שעשה את הבגרות במתכונת הישנה צריך לעשות מחדש את כל 5 היחידות, ומי שעשה במתכונת החדשה יכול לעשות יחידת השלמה ל 5.

פורסם

מי שעשה את הבגרות במתכונת הישנה צריך לעשות מחדש את כל 5 היחידות, ומי שעשה במתכונת החדשה יכול לעשות יחידת השלמה ל 5.

מילים חקוקות בסלע !

פורסם

בבגרות החדשה אפשר להשלים עוד שני פרקים של 5 יח"ל ולעבור מ4 ל5

לי ניראה אבל שאת הבגרות שאתה עשית הייתה עדיי במתקונת הישנה וזה אומר שאתה צריך לעשות שוב את כל הבגרות

פורסם
  • מחבר

אני יודע שצריך את כל החמש , ממה שהבנתי מדיבורים איתם(קורסים) הם מלמדים את כל החומר, לכל החמש..

אבל מה שאני שואל זה בכלל כדאי, איך הרמה שם וכו ..

פורסם

מניסיון (ובלי לפגוע באף אחד) שיעורים פרטיים מאנשים מתלמידים או סטודנטים לא ממש משתלמים כי אין להם את ההכשר והסבלנות "להכניס" לך את החומר לראש...

פורסם
  • מחבר

בידיוק.. בגלל זה אני גם מעדיף קורס , הם מגישים לא מעט תלמידים בכל שנה , יש להם נסיון בזה אני מניח ובטח גם תוכנית לימודים יותר מאורגנת משיעורים פרטיים.. אחרי הכל, זה להשלים חומר של שנתיים ב3 חודשים..

פורסם

או אולי אין להם את הכישרון והאופן הסברה המתאים..לא כל אחד שיודע את החומר דווקא יודע גם ללמד אותו, זה משהו אחר..

פורסם

נכון... לא כל אחד יודע ללמד... אבל אתם לא חושבים שעדיף לנסות לקחת שיעור פרטי אחד, ולראות מה המורה שווה, ואז להסיק מסקנות? כי הקורסים האלה עולים הרבה כסף, ואם לקחת שיעור פרטי אחד לא מפסידים הרבה...

שוב פעם, זאת טעות גדולה לצפות להוקוס פוקוס... בשביל לקבל ציון טוב צריך להשקיע בעצמך ולא יעזור לאף אחד.

פורסם

מישהו יכול לתת על זה פרטים?

כמה שאלות ואיזה נושאים בבגרות? כמה בחירה יש? רמת קושי?

מה האחוז של המבחן האחרון ב 5 יחידות?

פורסם

בוא נגיד ככה

אני לקחת את הקורס באקסטרני שך 5 יחידות(אני לא דוגמא טובה ,אני לא למדתי ולא עשיתי כלום)

אני בעיקרון נחשלתי אבל אנשים איתי בקורס שלמדו והשקיעו הצליחון בבחינה ואלו שהשקיעו קיבלו באיזור ה 100

אז אם אתה הולך להשקיע ללמוד איזה 4-5 שעות כל יום...אז יש מצב גדול שתצא אם 100

אם לא אז תיהיה כמוני :)))

אני רוצה עכשיו ללמוד לאט לאט לבד ... כי כבר יש לי את הבסיס ....

פורסם
  • מחבר

לא יודע אם אני יכול להשקיע כל יום 4-5 שעות אבל איזה שעה שעתיים ביום אני יכול ...

ואל תראו אותי ככה, שעה ביום זה מלא בשבילי :D

זאת היתה בעקרון הסיבה היחידה שלא עשיתי 5 מההתחלה ועכשיו הבנתי שזאת היתה טעות :\

ב4 יחל חייתי כמו מלך.. בא לשיעור בשבוע .. לומד שעתיים לפני מבחן.. זה היה שכונה אמיתי :]

פורסם

5 יחידות לא הרבה יותר קשה מ4... זה כמעט אותו דבר למרות ש5 קצת יותר קשה.

מי שביקש את החומר ל5 יחידות: חחחחחחחח...

מה זה השאלה הזאת?! תיקח ספר בגרויות או מתכונות ותסתכל עליהן והנה החומר שלך...

בגלל שאצלי המורה בכתה היה מפגר שכלית(לא שהוא לא יודע את החומר, הוא יודע מצויין אבל לא יודע ללמד) נאלצתי ללמוד את החומר לבד, ויצא בהצלחה מרובה לפי הציון שקיבלתי.

תיקח את הספרים של בני גורן(אלגברה, גאומטריה, טריגונומטריה, וקטורים וגאומטריה אנליטית), תקרא את התאוריה, תפתור את התרגילים, אחרי זה תקח ספר בגרויות, תפתור את הבגרויות שם ואתה תראה שאתה יכול להסתדר טוב טוב לבד.

בגדול מה שעושים כשמלמדים אותך זה מספרים לך בדיוק את מה שכתוב בספרים האלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים