עבור לתוכן

שינוי מחיר חבילה בהוט מובייל

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני עברתי והעברת את כל המשפחה שלי להוט.

לא הייתי בין הראשונים, אבל עברתי יחסית מוקדם ואני משלם כרגע 89 ש"ח לכל מכשיר.

עם הירידה האחרונה של המחירים לאזור ה-50 שקל, אני מרגיש ששווה אולי לעבור או לנסות לשנות את מחיר החבילה.

מישהו יודע אם בשיחת טלפון או ויכוח עם הנציג באמצעות איום בהתנתקות של המכשירים ומעבר לחבר אחרת יש אפשרות להוריד את המחיר נמוך יותר?

מישהו ניסה?

תודה!

פורסם

זה המחיר לכל הלקוחות החדשים. אתה מוזמן להתווכח כמה שאתה רוצה לאף אחד לא מזיז מזה היום כבר.

פורסם

יש להם קשרי לקוחות,תבקש העברה מידית אליהם כדי לחסוך זמן,אני לא הצלחתי להשיג אותם כי הם לא עבדו ביום שישי וגם ביום ראשון זמן ההמתנה היה ארוך לכן רכשתי סים של 012,למחרת בבוקר הוט התקשרו להציע לי את המבצע החדש.

פורסם
  • מחבר

רגע, רכשת סים מול 012 ואז מה?

עזבת אותם? כי אני חושב שאם אתה רוכש סים אתה דיי מחוייב לעבור, לא?

פורסם

רגע, רכשת סים מול 012 ואז מה?

עזבת אותם? כי אני חושב שאם אתה רוכש סים אתה דיי מחוייב לעבור, לא?

גם אם קנית סים של 012 אתה לא מחוייב לעבור- אפשר לקנות סים של 012 בתחנת דלק של פז/YELLOW ועד שאתה לא מאשר את הניוד באתר (עם הזנת כל הפרטים) שום ניוד יבוצע

פורסם

אז קנית סים ב-33 שקל כדי לקבל חבילה של 44 שקלים, ואז נשארת בהוט (אחרי שקנית את הסים ללא יכולת לקבל החזר) כדי לשלם 49 שקלים...?

פורסם

אני נשארתי ב012 ,אחרי שעברתי הוט ביקשו שאחזור אליהם ללא צורך בהחלפת סים אבל מאחר והיא לא רצתה לזכות את עלות הסים של 012 כבר נשארתי אצלם.

בקיצור רק שתדע שיש להם קשרי לקוחות,אבל אני לא יודע אם הם מעדכנים מבצע לפני שאתה עובר חברה כי אף פעם באמת לא דיברתי איתם אבל שווה לנסות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים