עבור לתוכן

מסך מרצד, יש מה לעשות או להחליף?

Featured Replies

פורסם

המסך שלי התחיל לרצד ריצוד איטי (הופך לגוון טיפה יותר כהה ואז עוד קצת יותר כהה וכו' ואז חוזר לגוון הרגיל) כמו כן לפעמים יש רעידות קטנות וגם פיקסלים מרצדים (לשתי התופעות האלה שמתי לב רק כשהמחשב עולה\המסך מתחיל לעבוד).

האם יש מה לעשות כדי לסדר את הבעיה או שהמסך גמור?

דרך אגב יש לי שני מחשבים שמחוברים למסך דרך KVM ובשניהם אני רואה את הריצוד. ניסיתי לחבר ללא ה-KVM וגם היה ריצוד אז כנראה שזו לא בעיה של ה-KVM ולא של כרטיסי המסך. יכול להיות משהו נוסף שלא בדקתי?

פורסם
  • מחבר

לא. החיבור של ה-KVM הוא DVI-D dual link והחיבור של המסך הוא DVI-D single link.

פורסם
  • מחבר

מחוסר התגובות אני מבין שכנראה אין מה לעשות עם המסך והוא לקראת סוף חייו.

במקרה הזה הייתי שמח לשמוע המלצה למסך אחר.

כרגע יש לי מסך מדגם SyncMaster 2253BW של סמסונג.

הייתי שמח לשדרג את הגודל.

המסך משמש לתכנות, למשחקים, לצפיה בוידאו ולכל הדברים הרגילים (אינטרנט, מסמכים וכו').

אני מחבר אליו PC ומקבוק ומתחבר אליו עם KVM בעל חיבור DVI.

אני עובד מולו די הרבה אז חשוב לי שיהיה באיכות טובה. הבנתי שיש כמה סוגי פנלים, אבל לא יודע אם יש הבדל ביניהם מבחינת עייפות העיניים.

לא יודע אם לזמן תגובה וניגודיות יש משמעות. כרגע יש לי 2ms ו-1:8000 וזה לא רע מבחינת משחקים.

כמובן שרזולוציה כמה שיותר גבוהה עדיפה. אני נוטה ל-24" כי אם כבר לשדרג גודל אז שארגיש את ההבדל.

התקציב 1000-1500 שקלים. הייתי שמח למשהו באיזור ה-1000 אבל אם יש מסך ששווה להשקיע בו עוד כמה מאות שקלים אין בעיה.

פורסם
  • מחבר

מסתבר שאם מעלים את ה-refresh rate ל-75Hz הריצוד נעלם.

הבעיה היא שאם אני מעלה אותו אני לא יכול לשמור על רזולוציה של 1680X1050.

יש דרך להעלות את ה-refresh rate ולשמור על הרזולוציה?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לעבוד ללא ה-KVM, ניסיתי עם כבל DVI אחר, ניסיתי עם כבל VGA, ניסיתי עם כבל מתח אחר. שום דבר לא פתר את בעית הריצוד.

הדבר היחידי שעזר הוא שינוי קצב הרענון, אבל שם כאמור יש לי בעיה של רזולוציה.

פורסם

קרה לי משהו דומה ב2 מסכים כבר

האחד CRT "19 לפני 5 שנים והשני DELL 2209WA לפני שנתיים + ...

הייתי מגיע למצב שסחרחורות \ מגרנות , וכאבי עניים זה דבר רגיל שהייתי חוטף יום יום מהמסך עד שהבנתי שמשהו באמת לא בסדר במסך ..

לא היה לי מזל עם מסכים עד שקניתי את ה U2312HM מאז הכל טוב , עובד שעות !! מול המסך וכלום ! הכל נהדר !

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8663

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים