עבור לתוכן

טאבלט כנגן MP3

Featured Replies

פורסם

שלום,

עד עכשיו השתמשתי בנגן MP3 פשוט של סאנסה, והייתי פחות או יותר מרוצה. הנגן שלי הלך לעולמו, ואני זקוק לנגן חדש. כמובן שטאבלט רק עבור MP3 זה כסף לפח, אבל העניין הוא שממילא יש לי צורך בטאבלט קטן (7), וחשבתי שאולי אפשר על הדרך לקנות טאבלט שיכול לנגן MP3 באוזניות, באיכות טובה. האם מישהו יכול להמליץ על טאבלט 7 אינצ', שהאיכות שלו באוזניות משתווה ל, או עולה על זו של נגני MP3 פשוטים כמו אלו של סאנסה?

פורסם

מה התקציב?

לדרישות שלך לא הייתי קונה טאבלט, בנוסף תזכור שגם אוזניות טובות הם חלק מחוויית השימוש.

פורסם
  • מחבר

הייתי אומר עד 1500-1600.

אין ספק שרק עבור MP3 טאבלט לא משתלם, אבל אני חושב שבכל מקרה אקנה טאבלט, ואני צריך MP3, אז חשבתי על שתי ציפורים במכה אחת.

פורסם

בתקציב הזה, יש לך את הנקסוס 7, שללא ספק יעשה את העבודה כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

תודה

:xyxthumbs:

פורסם

אני לא חושב שטאבלט יכול להחליף נגן mp3 או סלולרי בשביל לשמוע מוסיקה , מכיוון שהוא פשוט גדול מדי.

פורסם

^ אני עושה את זה...

פורסם

ומה עושים כשהולכים ברחוב?

פורסם

לשימושים שאני משתמש בנגן mp3 (או במקרה שלי כבר שנים , הטלפון הסלולרי שלי) , אני לא איך אפשר להשתמש בטאבלט כנגן mp3 , אולי , אולי ברכבת.

כשאני בבית יש לי את המחשב , כשאני בחוץ בהליכה או בריצה , אז זה ממש לא נוח להחזיק כזה דבר גדול , אולי בזמן השימוש במכשיר , אז אפשר לשמוע מוסיקה במקביל , אבל למטרת mp3 , אני לא יכול לראות את זה קורה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים