עבור לתוכן

בקשה להצעה למעבד מחשב גיימינג

Featured Replies

פורסם

מעבד: AMD Phenom II X4 925 2.8GHz

לוח אם: Gigabyte GA-770-USB3

כרטיס מסך: NVIDIA Ge-Force GTX 460 728MB

צורב: הכי רגיל

מארז: Termaltake V3 Black Edition

דיסק קשיח: 500 GB

ספק כוח: Seasonic 500 Watt

זיכרון ראם: 2X2 GB 1333 MHz

אני רוב הסיכויים אקנה את אחד מאלו: MSI GTX660,Sapphire 7870 XT, Gigabyte 7870 OC

ארכיב את הזיכרון ל-8GB 1666MHZ.

עכשיו אני צריך עצה לאיזה מעבד לשדרג, יש לי תקציב למעבד ב850 שקל בערך (FX-8150) אבל נראה לי שהוא יותר מדי, אני צריך מעבד שיעבוד טוב עם משחקים חדשים שיוצאים (גיימינג כבד) ושלא יהיה צוואר בקבוק עם הכרטיס מסך.

יש לי קירור של Scythe mugen 3.

פורסם

למה לשדרג מעבד? המעבד שלך עדיין יכול לסחוב בצורה סבירה לחלוטין, תעשה לו אוברקלוק לסביבות ה-3.4Ghz.

אני גם לא ממש מבין למה אתה רוצה להוסיף עוד זיכרון....4GB מספיק לרוב המוחלט של המשחקים.

פורסם
  • מחבר

למה לשדרג מעבד? המעבד שלך עדיין יכול לסחוב בצורה סבירה לחלוטין, תעשה לו אוברקלוק לסביבות ה-3.4Ghz.

אני גם לא ממש מבין למה אתה רוצה להוסיף עוד זיכרון....4GB מספיק לרוב המוחלט של המשחקים.

Assassin's Creed IV black Flag דורש 6GB RAM בדרישות הכי גבוהות שלו. אני רוצה ללכת על בטוח.

פורסם

אתה רציני איתי? מי שם בכלל על הדרישות "על הנייר"?

אם אתה בטוח קונה את הכרטיס- חבר אותו למחשב הנוכחי ללא שום שינוי ותריץ את המשחק.

אתה לא תרגיש שום הגבלה והוא גם לא ינשוק לך אפילו ל-4GB (ואני מדבר מנסיון). אומנם 7870XT (שהוא הכרטיס המשתלם והחזק ביותר מבין אלו שרשמת) חזק הרבה יותר מ-GTX460- הכרטיס שלך עדיין לא רע.

השדרוג של הכרטיס איכשהו סביר, אבל עדיין בכללי כל העסק מיותר לדעתי.

פורסם
  • מחבר

אתה רציני איתי? מי שם בכלל על הדרישות "על הנייר"?

אם אתה בטוח קונה את הכרטיס- חבר אותו למחשב הנוכחי ללא שום שינוי ותריץ את המשחק.

אתה לא תרגיש שום הגבלה והוא גם לא ינשוק לך אפילו ל-4GB (ואני מדבר מנסיון). אומנם 7870XT (שהוא הכרטיס המשתלם והחזק ביותר מבין אלו שרשמת) חזק הרבה יותר מ-GTX460- הכרטיס שלך עדיין לא רע.

השדרוג של הכרטיס איכשהו סביר, אבל עדיין בכללי כל העסק מיותר לדעתי.

כמה זמן לדעתך המחשב שלי עוד יחזיק? אני מתכוון על איכות נורמלית.

פורסם

אני לא נביא. עצה- אל תשים לב יותר מדי לדרישות של המשחק, אלא פשוט תפעיל אותו, תכוון את ההגדרות הגרפיות בהתאם ותראה האם אתה מרוצה מאיך שהוא זז לך. אני פה עם מחשב בן 4 וחצי שנים, מעבד טיפה חזק יותר משלך (ועם אוברקלוק), 4 ג'יגה זיכרון וכרטיס GTX480 שקניתי ממזמן מיד שניה. עד כה לא הרגשתי כמעט שום הגבלה מצד המערכת, פרט להגדרות גרפיות מטורפות במשחקים כבדים (עם פילטרים בעיקר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים