עבור לתוכן

בעיה ב - wifi בפלאפון

Featured Replies

פורסם

בפלאפון שלי יש קליטה מלאה של אינטרנט אלחוטי, והוא מתחבר כמו שצריך ומראה שמחובר עם קליטה מצויינת, אבל כשאני מנסה להיכנס לאינטרנט או למרקט או לכל דבר שצריך אינטרנט, אז זה כאילו לא מחובר לwifi בכלל וכותב שאין חיבור. עד לפני כמה ימים הכל עבד כמו שצריך. אולי נמחקו הגדרות מסויימות ב"הקבצים שלי" (כי התיקיות שם ריקות ונראה לי שהיו שם קבצים והם נמחקו)? מה לעשות? תודה.

פורסם

אנחנו צריכים לנחש ביאזה מכשיר מדובר?

פורסם

אנחנו צריכים לנחש ביאזה מכשיר מדובר?

בכל מקרה בדוק שההגדרות של הזמן והתאריך נכונות

פורסם
  • מחבר

יש לי גלקסי יאנג GT-S55360, חברת סלקום. אין לי חיבור לאינטרנט מהחברה אלא רק דרך wifi. תודה.

פורסם
  • מחבר

כן. ההגדרות של התאריך והזמן נכונות.

פורסם

מה לגבי להפעיל מחדש את הראוטר והמכשיר?

מה לגבי למחוק את הרשת ולהוסיף אותה מחדש במכשיר?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להפעיל מחדש - לא עזר. ולגבי הרשת: מדובר בכמה רשתות wifi שעבדו בעבר וכעת הבעיה היא אצל כולם, שהפלאפון כן מתחבר אליהם, אך לא מצליח להיכנס לאינטרנט. יש מצב שזה קשור לקבצים שנמחקו ממה-DCIM שב"הקבצים שלי"?

פורסם

מה זאת אומרת נמחקו? לבד?

הDCIM מחזיק את התמונות שאתה צילמת במצלמה- לא קשור בכלל

פורסם
  • מחבר

לאו דווקא מתיקיית DCUM, אלא מכל התיקיות שב"הקבצים שלי". שיחקו לי במכשיר ואח"כ ראיתי שהתיקיות ב"הקבצים שלי" ריקות מכל הקבצים שהיו לפני כן. אגב, בתיקייה שב"הקבצים שלי" של הוואטצאפ לא מחקו קבצים ובאמת הוואטצאפ עובד לי... תודה רבה על העזרה.

פורסם

מה זאת אומרת שיחקו במכשיר?

מה עשו בדיוק?

פורסם
  • מחבר

הורידו לי תמונות למכשיר, לתיקיית DCIM שנמצאת בתיקיית "הקבצים שלי", ע"י חיבור הפלאפון למחשב עם ה-U.S.B שלו. תוך כדי כך, מסתבר שמחקו קבצים מהתיקיות האחרות שנמצאות בתיקיית "הקבצים שלי". יש שם הרבה תיקיות, כמו למשל: adcenix, android, download, lost.dir openfeint, screencapture ועוד... והתיקיות האלה ריקות, למרות שהיו שם קבצים (ז"א שמחקו אותם). השאלה היא, האם יש אפשרות לשחזר את הקבצים שנמחקו או להעתיק אותם ממכשיר פלאפון אחר/מהאינטרנט? תודה רבה רבה.

פורסם

לא אמורים לנגוע בתיקיות האלה בכלל... :bash:

לעשות למכשיר איפוס בעיקרון אמור לפתור את זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים