עבור לתוכן

גלישה בגולן טלקום - חייב Roaming?

Featured Replies

פורסם

היי, ביום חמישי עברתי לגולן טלקום ומאז המכשיר שלי נמצא במצב Roaming(מדובר בS3 רום סטוק 4.1.2)

באתר שלהם רשום שצריך להגיד למכשיר לאפשר Data כשהוא בRoaming אבל אני מעדיף שלא כי מספיק שאני פעם אחת מבקר בגבול מצרים\ירדן ואני מחוייב הון על גלישה ברשת זרה.

בSIM TOOLKIT בחרתי גם בManual-National וגם בAutomatic ועדיין זה על Roaming.

הסתכלתי בדיונים קודמים ואנשים מזכירים את זה אבל לא ראיתי אף אחד מסביר איך לפתור את זה בלי לאפשר Roaming\למה צריך את זה בכלל.

עזרה?

פורסם

אתה צריך את ה Roming לאיזורים בהם אין קליטה של גולן.

אאל"ט, אם אתה מגדיר National ב Sim toolkit, המכשיר לא ינדוד לרשת זרה.

פורסם

אתה יכול לפנות לגולן ולבקש חסימת נדידה לחו"ל.

פורסם
  • מחבר

אתה צריך את ה Roming לאיזורים בהם אין קליטה של גולן.

אאל"ט, אם אתה מגדיר National ב Sim toolkit, המכשיר לא ינדוד לרשת זרה.

אבל גולן טלקום לא עובדים גם כמפעילה ווירטואלית על רשת סלקום?

פורסם

לא. גולן הם מפעילה עצמאית שמקימה אנטנות משלה. איפה שאין כיסוי, מתבצעת נדידה לסלקום.

פורסם

אתה יכול לפנות לגולן ולבקש חסימת נדידה לחו"ל.

הוא ממש לא צריך "לפנות" אליהם.

2013-03-03_1750.png

MooMin, הם כותבים במפורש באתר שלהם שצריך להפעיל נדידה, למה אתה מתעקש ללכת עם הראש בקיר?

הם גם כותבים במפורש שמומלץ לחסום נדידת גלישה סלולרית בחו"ל, כי זה דיי יקר ואם אתה בטיול בחו"ל או משהו אז עדיף לקנות סים מקומי. זה הכל כתוב באתר שלהם, ואת האפשרות לחסום את הנדידה בחו"ל אפשר לקבוע באופן עצמאי דרך האתר שלהם.

פורסם
  • מחבר

הוא ממש לא צריך "לפנות" אליהם.

2013-03-03_1750.png

MooMin, הם כותבים במפורש באתר שלהם שצריך להפעיל נדידה, למה אתה מתעקש ללכת עם הראש בקיר?

הם גם כותבים במפורש שמומלץ לחסום נדידת גלישה סלולרית בחו"ל, כי זה דיי יקר ואם אתה בטיול בחו"ל או משהו אז עדיף לקנות סים מקומי. זה הכל כתוב באתר שלהם, ואת האפשרות לחסום את הנדידה בחו"ל אפשר לקבוע באופן עצמאי דרך האתר שלהם.

ממש לא הולך עם ראש בקיר, פשוט לא ידעתי את זה, עכשיו יותר ברור לי =]

תודה רבה!

פורסם

עצה שלי, כן להפעיל ROAMING אבל כשסורקים מפעיל סלולרי במכשיר, לא לסמן "בחירה אוטומטית", אלא לבחור ברשת של סלקום. אצלי היו במכשיר הרבה בעיות של נפילות קליטה, זה כנראה היה קורה במעבר בין אנטנות של גולן וסלקום. ברגע שבחרתי ידנית ברשת של סלקום נפתרו הבעיות.

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

עריכה: סליחה, טעות בדיון :)

פורסם

הוט מובייל. אני קולט מצוין גם במנהרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים