עבור לתוכן

נייד ב4,500 שקל - יותר מדי למטרותיי?

Featured Replies

פורסם

אני בתהליך של רכישת מחשב נייד..

* מטרות המחשב? גלישה, הורדות, סרטים, תוכנות מוזיקה, חיבור לאמצעי הקלטה

* גודל המסך? 15 אינץ', אולי 17

* משקל רצוי? כמובן כמה שפחות יותר טוב, אבל לא במחיר של ביצועים נמוכים

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ארוך באופן קריטי

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (

,

וכו) HDMI

* בלוטות? לא חובה

* גודל מינימלי וסוג של

? 1TB, כמויות ענק של מוזיקה וסרטים

* כונן CD/DVD? צורב? כדאי

* כונן Bluray? לא קריטי

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כדאי, אבל אם יהיה נייד איכותי שבתקציב ואני אצטרך לדאוג לתוכנה אשקול בחיוב

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל, אסוס, סמסונג

אז בעיקרון התקציב עומד על 4.500. השאלה אם זה תקציב שעובד כבר את המטרות שלי (ואולי לא יספיק?).

עשיתי הרבה בדיקות ורוב המחשבים הניידים בתקציב האלה כבר באים עם I7 דבר שחשוב לי, וכונן גדול. כמו כן רובם עם כרטיס מסך איכותי AMD או NVIDIA עם זיכרון גדול..אני לא בטוח שהדבר הזה יתרום לי כי אני לא עוסק בגיימינג ואפילו מנסה להימנע מזה (וכשיהיה כ.מ איכותי זה רק יהיה יותר קשה). אולי מבחינת כרטיס מסך יש יתרונות אחרים לאיכות?

חשוב שיהיה מסך FULL HD. כל המחשבים של החברים הם 15.6. לא בטוח כמה 17.3 אינץ' יתרום לי.. מצד שני ראיתי שלעיתים המסך הגדול יותר לא בהכרח גורם למחשב להיות יותר כבד או שיש העלה משמעותית במחיר.

בקיצור - צריך את עזרתכם המקצועית

כרגע יש את הdell 5521 או 5721 שקורץ לי מאוד.

תודה חברים

פורסם
  • מחבר

BUMP

פורסם

למטרות האלו I3, ארבע ג'יגה ראם, וכרטיס מסך מובנה יותר מיספיקו.

מבחינת גודל-רק אתה יכול לדעת אם זה מתאים לך או לא, תלוי עד כמה תצטרך לנייד אותו.

17.3 לא בדיוק נכנס לכל תיק.

אתה יכול לקחת מחשב עם מפרט כמו שציינתי למעלה ולחפש אחריות כמה שיותר ארוכה וזה יותר מיספיק.

כמובן שאח"כ מגיעים הדבירם הקטנים יותר- מקלדת מוארת, מסך מט, מודם מובנה, סוללה גדולה יותר

פורסם

אפשר למצוא לך מחשב מעולה לצרכים שלך בתקציב הזה (4500), רק קח בחשבון שאין מחשבים מתחת ל 7 אלף ש"ח שכוללים מסך FULL HD שמייקר לך את הכל, תחשוב על זה ותעדכן

פורסם

מה? באיזה חנות בדיוק מחשב עם מסך FHD עולה 7K ?

בבקשה:

http://ksp.co.il/?select=.268..271..432.&list=1&sort=2&glist=2&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

http://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&id=2590&orderBy=priceLow&filters%5B3091%5D%5B%5D=3092

תראה מה זה יש אפילו ב4500.

ושוב, לצרכים כאלו גם I3 יהיה יותר ממספיק ואפשר לקצץ בתקציב ולהשקיע בדברים אחרים

פורסם

אם אתה רוצה לקנות מחשבים באחריות יבואן ולא יצרן שיהיה לך בהצלחה, בכל מיקרה מחשבים עם אחריות יצרן לא תימצא במחיר הזה, שוב אני חוזר , רק מעל 7,000 ש"ח , ואני בספק אם המחשבים האלה במלאי בכלל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים