עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד 14" לקנייה בארה"ב 700$

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם . אני מחפש המלצה למחשב נייד לקניה בארה"ב בזמן הקרוב מאוד.

הדרישות הם לא גבוהות במיוחד אבל כן רצוי שזה יהיה מחשב שיהיה טוב ורלוונטי ל2-3 שנים

אני מעדיף מעבד I5, ולפחות 6GB זיכרון פנימי

השימושים הם לא בשמיים. בעיקר אינטרנט, סרטים וכו'.

* גודל המסך? 14"

* משקל רצוי? אין העדפה. לא כבד מדיי

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא מחייב

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (

,

וכו) HDMI כן

* בלוטות? לא חובה

* גודל מינימלי וסוג של

? 500GB לפחות

* כונן CD/DVD? צורב? כן

* כונן Bluray? אין צורך

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן. מאוד חשוב

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי אבל לא חובה

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

הרעיון הוא לקנות בBEST BUY, OFFICE DEPOT בארצות הברית

תודה מראש!

מצאתי כמה דוגמאות למחשבים שיכולים להתאים לדעתי:

http://www.bestbuy.com/site/Asus---14%26%2334%3B-Laptop---8GB-Memory---750GB-Hard-Drive---Black/6775213.p;tab=reviews?id=1218806578593&skuId=6775213#tab=overview - אני לא מוצא אותו באתר של ASUS אז קשה לי להבין מה זה.

http://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+14%26%2334%3B+Laptop+-+8GB+Memory+-+750GB+Hard+Drive+-+Silver/6770111.p?id=1218806576749&skuId=6770111#tab=specifications

פורסם

בסט ביי ואופיס דיפו זה חנויות די יקרות, ממליץ לך על:

tigerdirect.com

frys.com

newegg.com

וכמובן, באתרים של היצרניות שמציעות המון פעמים מחירים טובים יותר מהחנויות (עם משתמשים ב-eCoupons).

פורסם

לא תמיד. את הלפטופ שלי קניתי בבסט ביי במחיר הכי זול ובקונפיגורציה מצוינת.

פורסם
  • מחבר

לגבי :

הוא לא ממש עונה על הדרישות שלי. בנוגע לגודל הדיסק קשיח והזיכרון הפנימי במיוחד כשהוא 120$ יקר יותר :)

לגבי החנויות. הרעיון הוא שזה חנות פיזית שאפשר לבוא ולקחת ולא לחכות למשלוח. כי זה מדובר באדם שנוסע ויכול כנראה לקנות שם, לכן העדפתי את הרשתות הגדולות.

מה לגבי 2 הדוגמאות שמצאתי? יש הערות לגביהם ? קשה לי להבין מה מדיניות האחריות לגביהם בארץ.

תודה מראש!

פורסם

הבעיה שלך היא לא המפרט של הנייד. כל מפרט כמעט יענה לדרישה שלך, אבל לא כל חברה תקבל אחריות בארץ.

אני יודע שאסוס כנראה מכבדים אחריות בינ"ל (במקרה של הדגם שקשרת אליו מדובר בשנה אחת בלבד)

אבל לא בטוח שזה תופס גם במקרה של ניידים תוצרת סמסונג.

דל מכבדים אחריות בינ"ל כמעט תמיד, ובמקרה של דגמים עסקיים זה בטוח בוודאות. לכן ה-6430 הוא בחירה בטוחה.

מה גם שזה אחד הדגמים היותר טובים מבחינת איכות הבניה והמפרט, כך שהוא יתאים לאופציה שאמורה להחזיק מספר שנים

פורסם

אני באופן אישי תמיד הייתי בוחר בנייד עסקי או אחר הכולל איכות בנייה טובה.

פורסם
  • מחבר

עדיין למרות הכל. אני אשמח להמלצות לנייד בתקציב שביקשתי. 800 דולר זה דיי מעל התכנון

אין לי העדפה לחברה מסוימת, רק שתהיה אחריות גם בארץ ליתר בטחון

אני אישיתי עם לפטופ של HP בן שנה שנקנה גם כן בארה"ב ומאוד מרוצה גם עכשיו (המחשב החדש לא בשבילי...)

תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים