עבור לתוכן

צבע את המדרכה באדום לבן - וקיבל קנס למכוניתו

Featured Replies

פורסם
לתושב קרית ים נמאס מכך שנהגי משאיות ונהגים אחרים חונים בסמוך לביתו, ולא מאפשרים לו לחנות. הוא החליט לצבוע קטע מדרכה באדום לבן, החנה בנינוחות את מכוניתו, ו...קיבל דו"ח מהמשטרה.
(ynet) ;D

מה שנקרא: ירה לעצמו ברגל. :-\

לכתבה

פורסם

לא רע... לפחות פעם הבאה הבנאדם יציית ל"חוקים" ;)

פורסם

לדעתי כל העניין של מקומות שאסורים לחנייה מעצבנים יותר מדי..

כלומר, בסדר בתחנת אוטובוס, אזורים מסוכנים, מעברי חציה - ברור ומקובל.

אבל מה הקטע של כחול לבן?! למה אני צריך לשלם כדי להחנות את הרכב במדינה שלי?? מה זה הטמטום הזה?

נגיד ואין מקומות חניה אחרים באיזור - מה אני אמור להצמיח לו כנפיים ולהחנות באוויר?!

פשוט מעצבן.. עוד יותר מעצבן כשמחכה לך איזה קנס עסיסי על השמשה.

פורסם

המדינה דופקת את אזרחיה מכל הכיוונים...

פורסם
  • מחבר

מה הקשר? חוק זה חוק.

פורסם

המדינה דופקת את אזרחיה מכל הכיוונים...

יותר כמו הרשויות המקומיות, אבל אני בכלל חושב שזה ליגיטימי שבערים גדולות יבקשו כסף עבור חניה. ברוב הערים הגדולות בעולם זה ככה, אז למה פה צריך להיות שונה. ההבדל היחיד הוא כנראה ששם גם דואגים לתחבורה נורמלית בתוך העיר וגם בין עיר לעיר (רכבת תחתית, רשת רכבות נורמלית במדינה) כך שהצורך באוטו בתוך העיר יורד באופן משמעותי.

פורסם

זה שזה ככה בכל העולם אומר שזה בסדר?

מי מת, עשה אותם אלוהים, וקבע שהם רשאים לקחת כסף על שטח שאני רק עוצר בו לכמה דקות?

רק הרעיון גורם לי סלידה מכל ה"חוקים" המפגרים הללו.

פורסם

אם תגור במקום שתכננו אותו קצת יותר טוב מת"א, לא תצטרך לשלם על חניה..

פורסם
  • מחבר

זה שזה ככה בכל העולם אומר שזה בסדר?

מי מת, עשה אותם אלוהים, וקבע שהם רשאים לקחת כסף על שטח שאני רק עוצר בו לכמה דקות?

רק הרעיון גורם לי סלידה מכל ה"חוקים" המפגרים הללו.

באדום לבן אסור לעצור (ומן הסתם לחנות). יש היגיון בזה. בניגוד לכחול-לבן (שזו באמת חוצפה), אדום-לבן נועד מאנשים לעצור במקומות שמפריעים/מסכנים. בעיקר בקרבת צמתים וכזה.

פורסם

מי בנה את הכביש? מי דאג למקומות חניה? מי צריך כסף בשביל להמשיך לדאוג למקומות חניה?

בנס-ציונה החניה חינם, במקום זה הארנונה בשמיים.

פורסם

יותר כמו הרשויות המקומיות, אבל אני בכלל חושב שזה ליגיטימי שבערים גדולות יבקשו כסף עבור חניה. ברוב הערים הגדולות בעולם זה ככה, אז למה פה צריך להיות שונה. ההבדל היחיד הוא כנראה ששם גם דואגים לתחבורה נורמלית בתוך העיר וגם בין עיר לעיר (רכבת תחתית, רשת רכבות נורמלית במדינה) כך שהצורך באוטו בתוך העיר יורד באופן משמעותי.

מסכים איתך במאה אחוז

פורסם
  • מחבר

אין קשר בין אדום-לבן לבין כחול-לבן (אולי חוץ מהמילה לבן :-\). אדום-לבן זה משהו בטיחותי בעוד כחול-לבן זה כסף נטו.

פורסם

רק אם הוא היה יותר חכם הוא היה יכול לבטל את הדו"ח

פשוט מגיעים לעיריה ומבקשים "אישור להצבת תמרור או סימון על פני הדרך"

חייב להיות על כל סימון או תמרור המוצב בעיר ובמקרה ולא קיים

אישור כזה הדו"ח מבוטל ועל העירייה לתקן מצב זה

דרך אגב יש הרבה עיריות שמציבות תמרורים ליפני קבלת אישור

מהוועדה לביטות דרכים כך שאם קיבלתם דו"ח ליפני שאתם משלמים

כדאי ליבדוק עד כמה חוקי אותו תמרור

(כך ביטלתי דו"ח על אי עצירה בתמרור עצור)

פורסם

אם תגור במקום שתכננו אותו קצת יותר טוב מת"א, לא תצטרך לשלם על חניה..

אני גר ברמה"ש, וגם פה אם אין לך מדבקה של תושב (שכמובן עולה כסף) אז רושמים לך דוחו"ת עיריה חופשי. אתה יודע מה, אני לא בטוח אפילו אם זה רק בכחול לבן.. בת דודה שלי קיבלה מלא לפני שנה לפני שטסנו.

ואני לא מדבר רק על ת"א.. גם רמת גן לדוגמא, איזור בסיס השלישות.. אין שם חניה באיזור חוץ מכחול לבן! איפה אמורים להחנות החיילים של הבסיס ללא תשלום? הרי לבסיס אי אפשר להכניס את הרכב..

מי בנה את הכביש? מי דאג למקומות חניה? מי צריך כסף בשביל להמשיך לדאוג למקומות חניה?

מה הקשר הם בנו את הכביש? מה אנחנו לא משלמים מיסים בשביל זה?! והם ואנחנו זה לא אותו דבר?

למה צריך לשלם על מקומות חניה לכל החיים? ולאיזה עוד מקומות חניה דואגים בדיוק?!

באדום לבן אסור לעצור (ומן הסתם לחנות). יש היגיון בזה. בניגוד לכחול-לבן (שזו באמת חוצפה), אדום-לבן נועד מאנשים לעצור במקומות שמפריעים/מסכנים. בעיקר בקרבת צמתים וכזה.

בסדר אמרתי שאני מבין מקרים כאלה, אני מדבר על כחול לבן, פשוט מרתיח אותי!

במיוחד פקחים.. יצורים אומללים ופחדנים.

צריך להמציא שלט כזה:

"פקח יקר! אם אני חוזר לפה ומוצא דו"ח מתחת לשמשה שלי בלי סיבה - במקומך הייתי מתחיל ללכת עם תחתוני ברזל משוריינים"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים