עבור לתוכן

התלבטות לגבי מחשב נייד (מחיר ~ 6500)

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

בזמנו המלצתם לי על מחשבים בשביל חברים (וגם עלתה אפשרות לאחד בשבילי) אבל לא יצא לי לקנות לעצמי את המחשב, עבר מאז זמן ותהיתי אם תוכלו להביע את דעתכם בנוגע למחשב G46VW W3050H / G45VW 3057H אמנם מדובר על מחשב עם מסך קטן יחסית אבל הבנתי שאם אחבר אותו לטלויזיה כרטיס המסך שלו אמור לא להתפוצץ.

ברשותכם כמה שאלות:

1) האם יש למחשב כונן/צורב CD/DVD ?

2) האם זמן הסוללה שלו נחשב לסביר? (זאת אומרת שעתיים של עבודה בוורד ואקסל ללא שקע)

3) האם הוא רועש בעבודה מתונה?

באם לדגמים הללו אין כונן/צורב CD/DVD האם יש בארץ דגם של המחשב הזה (G45) אשר יש בו כונן שכזה? (באתר של ASUS רשום שיש) ואם אין האם תוכלו להמליץ לי על מחשב בעל ביצועים דומים (או עדיפים ) באותו מחיר אשר יש לו כונן שכזה?

תשובות למיקוד כפי שנדרש:

מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בינוניים מדי פעם), צפיה בסרטים (HD מדי פעם)

* גודל המסך: לא קריטי- יחובר לטלויזיה למשחקים וסרטים

* משקל רצוי: המשקל לא מהווה פקטור

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - אם ניתן אז מחשב שאוכל לעבוד על אופיס במשך שעתיים ללא שקע

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (

,

,USB 3)

* בלוטות: עדיף שכן

* גודל מינימלי וסוג של

: 500GB במהירות של 7200RPM

* כונן CD/DVD? צורב: עדיף שכן (אלא אם יש מחשב נהדר שאין לו כונן שכזה ואז אני מוכן להתפשר)

* האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא , אבל אם יש אפשרות כזו מה טוב, אחריות בארץ כן נדרשת

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: אם ניתן בלי לוותר על נתונים טכניים אז כן

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא , אבל יש צורך בחברה אמינה

דבר נוסף- האם דור המעבדים וכרטיסי המסך שאמור לצאת בקיץ הקרוב צפוי לספק חווית שימוש עדיפה בצורה משמעותית על פני הדור הנוכחי?

תודה מראש

פורסם
  • מחבר

חברים?

פורסם

נתחיל מזה שלפי מה שאני רואה בזאפ ה-g45vw לא נמכר בארץ רק ה-g46vw

והוא לא מגיע עם כונן אופטי

לא הבנתי למה אתה הולך על מחשב עם מסך 14 אינצ כאשר הוא שוקל כמו מחשב עם מסך 15.6 אינצ עם מפרט דומה אם כבר לקחת 14 זה לקחת מחשב במשקל יותר נמוך מאשר 15.6

פורסם

יש מעט מאוד מחשבים, אם בכלל, בגודל 15.6 עם כרטיס מסך כזה ששוקלים כמו ה-G46.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים