עבור לתוכן

בעיה עם הקרנל Siyah ב-S3

Featured Replies

פורסם

עד לפני כמה ימים, היה מותקן לי על המכשיר הקרנל הנ"ל בגרסתו האחרונה (1.8.9), CWM בגרסתו האחרונה (6.0.2.7) ושני רומים - אנדרואיד רבולושיין 22.4 כרום ראשי ו-CM 10.1 כרום משני.

רציתי לנסות את הרום פארנואיד אנדרואיד 3 וההחלטתי להתקין אותו במקום הרבולושיין. לפני ההתקנה ביצעתי לרום גיבוי ששמרתי ב-SD החיצוני דרך CWM, במקרה ואני ארצה לחזור אליו. ההתקנה של הפארנואיד עברה והכל עבד כמו שצריך, עד ששיחזרתי את הגיבוי של הרבולושיין.

השיחזור של הרבולושיין עבר בהצלחה דרך ה-CWM אבל כשעשיתי reboot היה לי רק מסך שחור, ונסיונות חוזרים לבצע שחזור ו-wipe לא עזרו.

לבסוף ויתרתי על השיחזור ופשוט התקנתי את הגרסה החדשה של רבולושיין (30.1), שפועלת על JB 4.2.1. כשרציתי להתקין את הקרנל של Siyah, קיבלתי מסך שחור ורק צריבה של הרום מחדש פותרת את הבעיה.

מה שניסיתי עד כה הוא לנסות להתקין רום אחר (התקנתי את פארנואיד ו-CM 10.1) במקום הרבולושיין 30.1 (מתוך הנחה שאולי הקרנל לא תומך בו), התקנה של הקרנל דרך odin ומחיקת ה-internal card (במחשבה שאולי משהו בסקטור של הרום השני נפגם).

ניסיון להתקין את הקרנל על רום אחר+הניסיון דרך odin לא עזרו ועדיין קיבלתי מסך שחור (גם CWM וגם odin רושמים לי שההתקנה בוצעה בהצלחה ככה שלא נראה לי שיש בעיה בהתקנה). לעומת זאת, אחרי הפורמט של הזיכרון הפנימי עלה לי הלוגו של הקרנל אבל אחריו, שוב היה מסך שחור.

אז לי כבר נגמרו הרעיונות...

כרגע אני עם CM 10.1 + הקרנל שבא איתו והכל עובד טוב, אבל בתור מישהו שאוהב לנסות רומים חדשים אני די צריך את הקרנל של Siyah.

פורסם

תתקין קרנל סטוק ותנסה שוב מההתחלה.

פורסם
  • מחבר

בהתקנה של הרבולושיין הוא מתקין קרנל סטוק וניסיתי כבר להתקין את ה-Siyah כשהרבולושיין היה מותקן גם בגרסת 4.1.2 וגם ב-4.2.1.

כמובן שלפני שהבעיה הזאת הופיעה, הייתי מתקין את ה-Siyah על כל קרנל ללא כל בעיה (לרומים שהיו מתקינים קרנל שונה בהתקנה כמו הרבולושיין ואז הייתי צריך להחזיר את ה-Siyah).

פורסם

CM10.1 הNIGHTLY האחרון?

הוא משתמש בדרייבר MALI חדש וSIYAH לא עובד איתו

לS2 יש את DORIMANX גרסא 8.XX שעובד ולS3 אין לי מושג מה עובד

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון ל-cm 10.1 בכללי או לגרסת ה-nightly האחרונה שלו?

כי כל גרסה של cm שהתקנתי כולל הגרסה האחרונה של פארנואיד אנדרואיד, עבדו ביחד טוב עם הקרנל.

ד.א, ניסיתי גם להתקין קרנל אחר בשם Perseus והייתה תופעה דומה של מסך שחור. אבל זה כנראה בגלל שהוא מבוסס על siyah.

בכל מקרה אני אנסה להתקין גרסה ישנה יותר של cm ונראה אולי זה יעזור.

פורסם

יש תאריך מסויים שממנו יש שימוש בMALI V2, לא סגור מהו

פורסם
  • מחבר

אז ככה -

היה מותקן לי CM 10.1 מתאריך 01/03 שאיתו הקרנל לא עבד. התקנתי במקומו את הקרנל מתאריך 22/02 (הישן ביותר שמצאתי באתר שלהם) והקרנל עובד איתו יופי.

אחרי זה התקנתי עליו שוב את הגרסה של 01/03 והרום עלה, אבל שמתי לב שהקרנל השתנה לזה למגיע עם הרום עצמו.

בקיצור, נצטרך לחכות לעדכון של siyha :-\

פורסם

אני מניח שיש לך S3

לדעתי יש לך עוד הרבה זמן עד שSIYAH יישר קו עם הפיתוח של סמסונג

באופן כללי אני רואה שאין קרנלים לS3 שעומדים בקו אחד עם השינויים מסמסונג כמו DORIMANX לS2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים