עבור לתוכן

עזרה| מתלבט בקשר לנגן COWON

Featured Replies

פורסם

שלום!

בקשר לנגן iAudio Cowon C2 16GB - מישהו יודע אם עוצמת הווליום שלו גבוהה מעוצמת הווליום של Sansa Clip Plus, ואם כן, אז באופן משמעותי?

במקרה ואף אחד לא יכול לענות לי על השאלה לעיל, אז האם יש לנגן עוצמת ווליום גבוהה מספיק לאחד שאוהב לשמוע על שיא הווליום?

תודה מראש -מתן

פורסם

אם זה מה שאתה מחפש קנה מגבר נייד וזהו ותחבר לכל נגן

פורסם
  • מחבר

איך אני יכול לדעת מהי עוצמת הוולים של הנגן? יש איזה נתון טכני מסויים שאמור להיות מצויין איפשהו?

אני חושב שראיתי באתר מסויים שהציג את המפרט הטכני של הנגן, שהיה רשום 95 db, האם זה הנתון?

ז"א שאני רק צריך לבדוק את רמת הדציבלים של כל אחד משני הנגנים הללו, ולעשות השוואה?

פורסם

שלום!

בקשר לנגן iAudio Cowon C2 16GB - מישהו יודע אם עוצמת הווליום שלו גבוהה מעוצמת הווליום של Sansa Clip Plus, ואם כן, אז באופן משמעותי?

במקרה ואף אחד לא יכול לענות לי על השאלה לעיל, אז האם יש לנגן עוצמת ווליום גבוהה מספיק לאחד שאוהב לשמוע על שיא הווליום?

תודה מראש -מתן

לגבי הסנסה ,אין לי מושג.

לגבי C2 רשום באתר שלהם: http://www.cowonglobal.com/ ובקובץ המצורף.

ראה סעיף: "אווט-פוט" 29W.

לי יש את הD2 המיתולוגי והמדהים :yelclap: שהנתון יציאה שלו הוא 37W ממה שזכור לי ,וזה מאוד חזק כלומר אין מצב לשמוע במקסימום ווליום :bash: .

(כדי להבין כמה זה חזק ,חיברתי אותו ישירות לרמקולים באוטו ).

באותה תקופה היהו לי מספר נגני סנסה ,ששם על באמת ניתן היה לשמוע במקסימום עוצמה (שגם ככה לא היתה גבוהה).

אבל יתכן והמצב היום שונה בגזרת הסנסה.

פורסם
  • מחבר

לגבי הסנסה ,אין לי מושג.

לגבי C2 רשום באתר שלהם: http://www.cowonglobal.com/ ובקובץ המצורף.

ראה סעיף: "אווט-פוט" 29W.

לי יש את הD2 המיתולוגי והמדהים :yelclap: שהנתון יציאה שלו הוא 37W ממה שזכור לי ,וזה מאוד חזק כלומר אין מצב לשמוע במקסימום ווליום :bash: .

(כדי להבין כמה זה חזק ,חיברתי אותו ישירות לרמקולים באוטו ).

באותה תקופה היהו לי מספר נגני סנסה ,ששם על באמת ניתן היה לשמוע במקסימום עוצמה (שגם ככה לא היתה גבוהה).

אבל יתכן והמצב היום שונה בגזרת הסנסה.

תודה.

בסוף הבנתי שזה לא נבון לשלם עוד כמה מאות שקלים בשביל נגן שתומך בווידאו ויש לו עוד פיצ'רים שבכלל לא אשתמש בהם, הזמנתי Sansa Clip Plus 8GB.

שוב פעם, תודה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים