עבור לתוכן

עזרה בשדרוג מחשב

Featured Replies

פורסם

שלום,

המחשב שלי כבר די ישן ואני מעוניין לשדרג את השילוש הישן שלו .

אני מעוניין בשילוש שיהיה טוב לאוברקלוק .

התקציב שלי 2000 שקלים .

המפרט שלי נכון להיום :

מעבד E8400 עם קירור מוגן 3 .

לוח אם P5Q

זיכרונות OCZ 4GB

ספק של קרוסייר 750 וואט

כרטיס מסך HD7850

תודה רבה .

פורסם

תוסיף בבקשה את התקציב והשימושים שבשבילם השדרוג מיועד.

אתה בטוח שאתה רוצה לשדרג? כלומר e8400 הוא לא מעבד הכי חדש, והוא גם מגביל פה ושם חלק מהמשחקים אך עם OC ההגבלה הזו תצטמצם. מה שכן אין לך גם כרטיס מסך אולטרה חזק שמוגבל מאוד.

בתקציב שלך אפשר לקחת למשל i5-3570k ביחד עם לוח מבוסס ערכת שבבים z77 עם 8 ג'יגה זיכרון (בדוק אם יש לך מתאם לסוקט 1155 במוגן).

פורסם
  • מחבר

תוסיף בבקשה את התקציב והשימושים שבשבילם השדרוג מיועד.

אתה בטוח שאתה רוצה לשדרג? כלומר e8400 הוא לא מעבד הכי חדש, והוא גם מגביל פה ושם חלק מהמשחקים אך עם OC ההגבלה הזו תצטמצם. מה שכן אין לך גם כרטיס מסך אולטרה חזק שמוגבל מאוד.

בתקציב שלך אפשר לקחת למשל i5-3570k ביחד עם לוח מבוסס ערכת שבבים z77 עם 8 ג'יגה זיכרון (בדוק אם יש לך מתאם לסוקט 1155 במוגן).

המעבד כבר באוברקלוק של 4.05 , הקירור מתאים לסוקט 1155 .

אז אתה אומר שאין טעם לשדרג ?

פורסם

תראה, זה שיקול שלך. אם המעבד מגביל אותך מאוד (ואתה יודע שזה המעבד בוודאות), זה מפריע לך ואתה מוכן לשלם את הסכום הנ"ל- תפאדל.

פורסם
  • מחבר

תראה, זה שיקול שלך. אם המעבד מגביל אותך מאוד (ואתה יודע שזה המעבד בוודאות), זה מפריע לך ואתה מוכן לשלם את הסכום הנ"ל- תפאדל.

המעבד דווקא עובד די מהר ועדין נותן ביצועים די טובים יחסית לגילו .

אם ביצעתי אוברקלוק לכרטיס מסך (HD7850) והציון קפץ ב 2500 נקודות לכרטיס מסך , זה אומר שהמעבד עדין מציג ביצועים טובים עם הכרטיס הנ"ל ? .

פורסם
  • מחבר

האם כדאי לי לשדרג את המערכת כרגע , או שלא ? .

אם אני אשדרג את המערכת, אני ירגיש הבדל רציני בביצועים במשחקים כמו : Far Cry 3 . ?

תודה .

פורסם
  • מחבר

המשחק מקרטע לך?

המשחק רץ יחסית טוב רוב הזמן .

אבל בשלבים מסוימים יש קרטועים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים