עבור לתוכן

זקוק בדחיפות להמלצה לבניית מפרט ב4 אלף אך גם את דעתכם לגבי מכירת הנוכחי שלי

Featured Replies

פורסם

היי חברים,

אז ככה, מישהו מוכן לקנות ממני את המחשב ב3500 ש"ח.

בזמנו קניתי את המחשב לפני כמעט שנתיים ומחיר של כמעט 6 אלף.

לפי מה שהבנתי, ההצעה של 3 וחצי אלף זה יחסית מחיר טוב למחשב הזה.

בעיקרון אני לא מוכר אותו בגלל שאני לא צריך מחשב למשחקים אלא בגלל שסתם בא לי להשתדרג והמחיר שהוא מוכן לשלם עליו הוא לא רע.

מפרט המחשב שלי שהוא רוצה לקנות הוא זה:

[table][tr] [td]AT #[/td] [td]שם המוצר[/td] [td]כמות[/td] [td]מחיר[/td][/tr] [tr] [td] C2500KBS[/td] [td]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td]1[/td] [td]₪1125[/td][/tr] [tr] [td] GZ68MXUD2HB3[/td] [td]Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 for socket 1155[/td] [td]1[/td] [td]₪702[/td][/tr] [tr] [td] RC-932-KKN1-GP[/td] [td]Coolermaster HAF 932 Black[/td] [td]1[/td] [td]₪599[/td][/tr] [tr] [td] K4G1333[/td] [td]Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם[/td] [td]2[/td] [td]₪208[/td][/tr] [tr] [td] HD103SJ[/td] [td]Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3[/td] [td]1[/td] [td]₪256[/td][/tr] [tr] [td] N560OC1GI[/td] [td]Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 - Overclocked - בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td]2[/td] [td]₪2246[/td][/tr] [tr] [td] AD7260S[/td] [td]SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK[/td] [td]1[/td] [td]₪97[/td][/tr] [tr] [td] COMPASSM[/td] [td]הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח[/td] [td]1[/td] [td]₪0[/td][/tr] [tr] [td] OC[/td] [td]אני מעוניין בהמהרת המעבד[/td] [td]1[/td] [td]₪0[/td][/tr] [tr] [td] SS-750AT[/td] [td]Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail[/td] [td]1[/td] [td]₪550[/td][/tr][/table]

עכשיו בעיקרון חשבתי שכאשר יהיה לי את ה3500 שקל ביד(במידה ואכן משתלם לי למכור אותו במחיר הזה), מה עליי לעשות אח"כ?

אני יכול להוסיף קצת כסף אין לי בעיה להוסיף עוד נגיד 1000 ש"ח ולקנות מחשב ששווה את העסקה הזאת ב4 וחצי.

השאלה אם יש משהו ששווה לי לעשות כרגע. כי גם הבנתי יצא דור חדש של כרטיסי מסך.

תכף יוצא דור חדש של קונסולות שבכלל יקפיץ את הדרישות.

לאלו שיגידו שהמחשב שלי טוב ועדיף להשאיר אותו אני מבין ואני מסכים אבל אני אתן את השאלה הבאה:

אם אני יכול להביא את אותו מחשב כמו שיש לי כרגע ב3 וחצי אלף שקל, מה אכפת לי למכור ולקנות אותו מחשב זהה כחדש?

ככה בעצם לא הרווחתי מחשב טוב יותר אבל כן מחשב חדש מהאריזה עם אחריות והכל.

אני צודק?

בקיצור,

מה אתם הייתם עושים אנשים חכמים?

פורסם

מה הולך? איזה בלאגן. המפרט ששמת פה הוא האחד שאתה מתכנן למכור?!

אם כן, נראה לא ממש נראה שיש סיבה להחליף בכלל. בגלל שב4.5K אני לא חושב שתגיע אני לא חושב שתוכל להגיע כיום לאותה רמת ביצועים.

פורסם

תשמע. יש לך כאן מחשב עם רכיבים איכותיים (מעבד מעולה ל-OC עם קירור מצויים ולוח תואם, מארז איכותי, ספק חזק, 8GB זיכרון)

הרכיבים הללו טובים לפחות כמו מה שתקנה היום חדש.

השאלה היא בעצם מה אתה רוצה לשדרג? האם המפרט לא מספק אותך בגיימינג?

אתה יכול למכור את ה-560TI בכ-500 ש"ח ובתוספת של כ-600 ש"ח לקנות את ה-7870XT מהקנייה הקבוצתית.

פורסם
  • מחבר

תשמע. יש לך כאן מחשב עם רכיבים איכותיים (מעבד מעולה ל-OC עם קירור מצויים ולוח תואם, מארז איכותי, ספק חזק, 8GB זיכרון)

הרכיבים הללו טובים לפחות כמו מה שתקנה היום חדש.

השאלה היא בעצם מה אתה רוצה לשדרג? האם המפרט לא מספק אותך בגיימינג?

אתה יכול למכור את ה-560TI בכ-500 ש"ח ובתוספת של כ-600 ש"ח לקנות את ה-7870XT מהקנייה הקבוצתית.

אז אם הם טובים לפחות כמו שאני אקנה חדש מה אכפת לי לקנות חדש? :)

והכרטיס מסך לא נראה לי ישפר משמעותית את הביצועים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים