עבור לתוכן

רגע לפני קניית IPAD4, התלבטות קשה בינו לבין אנדרואיד

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

אשמח לעזרתכם,

אני זקוק לטאבלט לשימוש סטודנטיאלי, לא כתיבת מסמכים וסיכומים,

אלא קריאת סיכומים מצגות וצפיה בסרטים, ובקיצור, תוכן לימודי מכל הפלטפורמות השונות.

אני רוצה את האייפד וממש קרוב לקנות אותו אבל יש לי 2 בעיות מרכזיות שבגללן אני קורץ לכיוון האנדרואיד (טרנספורמר בעיקר בגלל המקלדת והנקסוס10 בעיקר בגלל החומרה)

הבעיה הראשונה: חוסר ב USB. אני באמת רוצה לדעת כמה נוח הדבר לעבוד רק דרך ענן וחבריו, במידה ואני רוצה למשוך קובץ חדש, אני חייב להעלות אותו קודם לצד ג' (ענן) ורק אז למשוך אותו לאייפד? אין איזה מתאם USB שיכול להקל עלי את החיים בקטע הזה? השאלה היא גם אם זה עניין של הרגל, או שבאמת הדבר לא נח בעליל?

הבעיה השניה: וידאו וסנכרונים, אני צופה בהמון הרצאות ווידאואים (קידודים שונים ומגוונים) ורוצה לדעת איך עובד עניין הצפיה בסרטים בטאבלט

אם אני צריך לשבת ולסנכרן כל אחד מול האייטיונס או שיש דרך קלה יותר ופשוטה לפתוח את כל הסרטונים הללו

אשמח לשמוע איך אתם עובדים עם סרטונים מול האייפד

ודבר אחרון קטנטן, שוב, במידה והכסף לא משחק תפקיד משמעותי בבחירה,

כסטודנט, לאחר שראיתם את הצרכים שלי, מה לדעתם יהיה המכשיר הטוב ביותר? אכן IPAD? או שמא מכשיר אנדרואיד?

אשמח לתשובות כי אני כבר 3 שבועות מתלבט ומשנה החלטה כל יומיים

תודה רבה

פורסם

היי,

אני סטודנט ויש לי IPAD 2

אומנם אני כותב עליו מסמכים ואני לא חש שום בעיה וכמובן שאני צופה בהמון וידיאו דרכו

המון מיילים

קצת עבודות וורד ופאוורפוינט

ההפך אני רואה אנשים עם טאבלטים של אנדרויד ולא ממש מסתדרים איתו...

פורסם

זה לא משהו שקונים ללימודים, אם כבר קנה איזה טאבלט חלונות.

פורסם

מבחינת קריאה של קבצי PDF וגלישה באינטרנט האייפד לא פחות ממדהים.(ואני משתמש באייפד 3)

אבל אם רוצה לראות סרט שהורדת באינטרנט ולחבר לו כתוביות , כאן החיים שלך מתחילים להיות קשים מאוד.

כנס לאופיס דיפו ותראה אם זה באמת מתאים לך, זאת ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת לך.

פורסם

אבל אם רוצה לראות סרט שהורדת באינטרנט ולחבר לו כתוביות , כאן החיים שלך מתחילים להיות קשים מאוד.

יש תוכנות לאייפד שיכולות לנגן סרטים עם כתוביות בלי המרה.

עדיין צריך להעביר אותם דרך iTunes לתוכנה אבל זה פשוט מאוד, רק Drag and drop.

תוכנות לדוגמה: It's Playing, AVPlayerHD

פורסם

יש אפליקציה כמעט לכל דבר ואין לי הרבה אפליקציות

אגב יש גם מחברת שזה ממש נוח לכתוב על האייפד או על מצגת ולהקליט הכל באחד :xyxthumbs:

פורסם

אני משתמש לאייפד ללימודים (3) ואני יכול להגיד בכנות שהיה לי הרבה יותר קשה בלעדיו.

הקריאה של מסמכים בו זאת חוויה בלתי רגילה- הרזולוציה הגבוהה הופכת את הקריאה ממנו להרבה יותר קלה וכיפית מאשר מהמחשב שלרוב המסך שלו יותר יעייף לך את העיניים.

אני משתמש רק בענן (dropbox) ולמסמכים אין דבר יותר קל מזה.. אתה פשוט שם את המסמך בתיקיה ייעודית שעל המחשב ובתוך שנייה הוא מסונכרן עם המחשב. גם אם יהיה לך טאבלט אנדרואיד אתה יכול להיות בטוח שאתה לא תחבר אותו כל חמש דקות כדי להעביר לו מסמכים...

בקשר לסרטונים - אני לא כל כך משתמש אבל אני מניח שזה לא בהרבה יותר מסובך מאנדרואיד. כשמתרגלים זה בטח גם די קל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים