עבור לתוכן

החשב נתקע בפעולות מסוימות ומהיר באחרות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אתמול כשכביתי את המחשב - הוא היה 100%.

היום מהרגע שהדלקתי אותו - הוא איטי בטירוף, אבל לא בכל הפעולות. לדוגמא: הוא פותח תיקיות מהר והוא מעלה תוכנות מהר. אבל קליק ימני בעכבר תוקע אותו לדקה בערך! עשיתי סריקה ב-NAV - ואין וירוסים. בדקתי פעילות cpu - 21%, ניקיתי קבצים עם HS cleandisk pro - ואין שיפור. ניקיתי קבצים עם casheman - ואין שיפור.

מה קורה?

נ.ב. - מערכת ההפעלה שלי היא win 2000.

תודה מראש! :cwm36:

פורסם

יכול להיות שמדובר בתוכנה מסויימת שמבצעת גישה לקובץ בכל פעם שלוחצים עליו לחיצה ימנית (היתה לי תוכנה גרפית שגרמה לבעיה דומה)

כדי לפתור את הבעיה הזאת את צריכה לבדוק לבד אילו תוכנות מותקנות אצלך במחשב ולנסות לראות מי מהן האשמה.

אגב, מדובר בכל קובץ או רק בקבצים גדולים ?

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שאתה צודק... למרות שמאז אתמול לא התקנתי תוכנה חדשה - אכן קיימת אצלי תוכנה גרפית שמראה קבצים לפני שאני פותחת אותם. אומנם, עד עכשיו היא לא עשתה לי בעיות - אבל אולי עכשיו היא התחילה....

דרך אגב הבעייה לא קיימת כשאני פותחת קבצים, אלא כאשר למשל אני לוחצת לחיצה ימנית בעכבר, לדוגמא רציתי לראות את גודל הדיסק C שלי ולקח לו שעה לפתוח את התפריט הימני - ושעה לפתוח את properties. או למשל רציתי למחוק קובץ שהיה לי על ה-desktop, אז נעמדתי עליו ולחצתי במקלדת del, לפחות דקה וחצי עברו לפני שהוא הגיב. וכו'.

פורסם
  • מחבר

זה הסתדר! לא עשיתי כלום!!!! ופתאום הכל השתחרר!!! אין לי מושג מה קרה!!! אולי אחת התוכנות שעובדות אצלי ברקע ומנקות ומארגנות את הקבצים שיחררה משהו שהיה תקוע...

תודה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים