עבור לתוכן

איך לבצע O.C לתדר רענון של המסך שלי?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לבצע O.C לתדר התצוגה של המסך שלי. כרגע אני על רזולוציית FHD (ז"א 1920X1080) ומוגבל עד ל- 60HZ. אני רוצה להריץ אותו על 75HZ. זה לא בדיוק OC שכן המסך שלי תומך ב- 75HZ רק ברזולוציות נמוכות יותר. זה המפרט הטכני של המסך:

http://www.hdtvreview.com/BenQ-T2200HD-hdtv.html

אשמח לקבל הנחייה איך לעשות זאת ועדיף בלי תוכנה צד שלישי (או מה- WIN או מהדרייבר כ.מסך). כמו כן האם זה מסוכן וייפגע בביצועי משחקים שרצים על סביב ה- 30FPS?

אגב יש לי HD6850 שמתחבר כמובן דרך DVI.

פורסם
  • מחבר

עידכון:

מצאתי את העמוד הזה בדרייבר של הכ.מסך

cnyKjJK.png

כמו שרואים האופצייה של 75HZ על FHD נטוייה כזו ואיך שאני בוחר בה הרזולוצייה יורדת ל- HDR..איך לבטל זאת?

פורסם
  • מחבר

באמת אף אחד...פעם לא משו שלא היה לו מומחה מוותיקי האתר פה! "O.C לרענון המסך" אף פעם לא הוזכר בפורום?

פורסם

המסך תומך בתדרים מסויימים ברזולוציות מסויימות..

למה להתחכם יותר מדי?

פורסם
  • מחבר

ממש לא להתחכם..זה אפילו לא OC באמת כי המסך תומך ברענון אנכי של 75HZ ולכן אין פה שום OC אמיתי לרכיבי האלקטרוניקה שבתוך המסך (למרות שגם זה אפשרי בקלות ומסך של 75 יגיע גם ל-85 די בקלות אם לא יותר מכמה שעות עבודה פחות לחייו). פשוט יש איזה עניין מעצבן מאז המעבר ל- LCD אחרי שנים CRT שמגבילים רענון בגלל חומרה שנועדה בעבר ל- CRT (עם רענון גבוה בהרבה מ- LCD). אני אישית ממש רגיש לכך בעיקר בכתיבה או קריאה באתרים אז זה באמת מורגש ובכלל התמונה יותר חלקה בהרבה בתדר רענון גבוה והכי טוב לראות זאת שאתה רואה למשל סרטים באיכות ירודה ב- YT (פחות מורגש באיכות גבוה כמו FHD). רק צריך שיהיה לך כ.מסך סביר להריץ 75HZ ב- FHD (מה שלא בעיה בכלל ל- HD6850 שלי).

אז זה בדיוק מה שאני מנסה לברר איך עושים...הגדרת תדר רענון לרזולוציה ספציפית. אגב בדרייבר של NV יש את זה ישר ונוח :'( AMD פישלו פה!

אם תעזור לי, ארשם דרכך ל dropbox :)

פורסם

אתה בטוח שהוא תומך ב75HZ אמיתי? רוב המסכים "תומכים" בזה ע"יH זריקת כל פריים חמישי מה שגורם לתוצאות יותר גרועות.

פורסם
  • מחבר

כן תומך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים