עבור לתוכן

המלצה ל-ultrabook

Featured Replies

פורסם

שלום,

עד לא מזמן רציתי לרכוש את UX31A של אסוס, שלדעתי, על פניו נראה ultrabook מעולה. אבל לאור הביקורות הנוראיות שיש עליו ב-ZAP, הבנתי שצריך להתרחק ממנו כמו מאש.

בעקרון מחפש ultrabook עם תכונות דומות לזה של UX31A, בדגש:

מסך 13' ומעלה.

דיסק קשיח SSD לא משנה מה הגודל מספיק גדול שיהיה אפשר להתקין עליו WIN וכמה תכונות חשובות, השאר יכול להיות בדיסק קשיח שני.

משקל: ~1.4 או פחות (פחות זה טוב).

זמן סוללה סביר של לפחות 5-6 שעות.

מה שחשוב זה ניידות - אני סטודנט ואני רוצה שהסוללה תחזיק ליום לימודים ושיהיה קל משקל.

תודה על ההמלצות :)

נ.ב.

אני רוכש בארץ, אשמח להמלצות מקומיות ובנוסף לא דגמים עתידיים.

פורסם

מה כל כך גרוע בדגם הזה לפי התגובות? אני מכיר אנשים שמאוד מרוצים ממנו.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם אפשר לתת קישור:

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=825307

סיכום:

• אין אפשרות לרכוש מתאם חלופי בארץ.
  • ביצועי המחשב נמוכים ממה שאפשר לצפות ממפרט כזה מרשים. בתור אחד שעובד במקצוע. מרגיש כאילו הכל זה רעש וצילצולים
  • אין סוף בעיות חומרה ותוכנה. לעיתים קרובות המחשב חוזר מ- Sleep ואין פשוט עכבר. חייבים לעשות restart. אזורים בעכבר מאד רגישים וקל להפעילו סתם (חוסר בסיסי בהנדסת אנוש). בהפעלה הראשונה של המחשב הוא הציע לעשות גיבוי למצב הנקי - אך התוכנה מעולם לא הצליחה לפעול. אחת ליום הוא מציע לי לשדרג "Critical Upgrade" למוצרי Asus אבל זה תמיד מוריד את הקובץ ומתרסק. אלו רק חלק מהדברים.
  • בעיות הפד של העכבר ומקשים לא רגישים מספיק.
  • מקלדת לא עובדת, משטח עכבר גדול מדי ובעייתי, שירות בלתי נסבל!!
  • בעיות בהתחברות לאינטרנט באלחוט ועוד מלא באגים אחרים שדרשו אתחול של המחשב 3 פעמים.
  • המחשב מתחמם!

פורסם
  • מחבר

לא הגעתי למסקנה הזו בעצמי רק מתוך קריאת חוו"ד.

אשמח לקישור (אם אפשר) לחנות ישראלית שמוכרת את הדגם שציינת, הבנתי שיש מספר דגמים ל-UX31A

ולכן אשמח מאוד אם תוכלו לכוון לדגם הספציפי.

אני תכננתי לרכוש את המחשב דרך יד2, הרבה מעובדי אינטל קיבלו את המחשבו מוכרים שם אותו, הבעיה שאין לי לדעת איך לזהות את הדגם הלא בעייתי\לחילופין אשמח לקבל קישור לחנות ישראלית שמוכרת.

תודה !

פורסם

הדעה שאתה מתבסס עליה היא דבילית להחריד.

אין אפשרות לרכוש מתאם חלופי בארץ.

אז מה? :lol: מה הקשר למחשב?

ביצועי המחשב נמוכים ממה שאפשר לצפות ממפרט כזה מרשים. בתור אחד שעובד במקצוע. מרגיש כאילו הכל זה רעש וצילצולים

ומה הקשר בדיוק למחשב? כל מחשב עם חומרה זהה יהיה בעל ביצועים זהים.

מה זה בדיוק "עובד במקצוע"? יש מקצוע שקוראים לו "משתמש מחשב" ? ::)

אין סוף בעיות חומרה ותוכנה. לעיתים קרובות המחשב חוזר מ- Sleep ואין פשוט עכבר. חייבים לעשות restart. אזורים בעכבר מאד רגישים וקל להפעילו סתם (חוסר בסיסי בהנדסת אנוש). בהפעלה הראשונה של המחשב הוא הציע לעשות גיבוי למצב הנקי - אך התוכנה מעולם לא הצליחה לפעול. אחת ליום הוא מציע לי לשדרג "Critical Upgrade" למוצרי ASUS אבל זה תמיד מוריד את הקובץ ומתרסק. אלו רק חלק מהדברים.

אני לא יודע לגבי הפד. יתכן שזה נכון.

לגבי כל השאר, אפשר פשוט לפרמט ולהתקין גירסה נקיה של חלונות. כל התוכנות של היצרניות זה חרטא. לא משנה איזה יצרנית.

(בתור משתמש של מחשב נייד של ASUS שגם סבל מהתוכנות של ASUS ופירמט)

בעיות הפד של העכבר ומקשים לא רגישים מספיק.

קשה לי להאמין שזה משהו שאי אפשר לכוונן. אבל אולי.

מקלדת לא עובדת, משטח עכבר גדול מדי ובעייתי, שירות בלתי נסבל!!

יש כאלה שיאהבו את המשטח הגדול. זה עניין של טעם. שירות - מה הקשר?

בעיות בהתחברות לאינטרנט באלחוט ועוד מלא באגים אחרים שדרשו אתחול של המחשב 3 פעמים.

שוב, ה bloatware של אסוס. להסיר וזהו.

המחשב מתחמם!

יש ניידים שלא?

פורסם
  • מחבר

שלום,

מאחר והרעיון לרכוש אוטלראבוק של אסוס ירד מהפרק בגלל חריגה מתקציב, חיפשתי משהו אחר, מצאתי 2 דגמים של סמסונג שנראים כמו דגמים טובים, יחסית קלים (למרות שהרבה פחות מהאסוס UX31A), המחשב מסדרת: Samsung NP530U3C

אלו הם:

A02IL

http://ksp.co.il/?store=shipment&enter_zap=1&uin=17314&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap

A03IL

http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OK530U3CA03IL&cfm=7E05AFD1

אני הבנתי שהפער (כמעט של אלף ש"ח) בא לידי ביטוי באלו:

1. מעבד I3 מול I5

2. דיסק קשיח של SSD

השאלה הגדולה שלי, האם הפער הזה משמעותי מבחינת ביצועים, מצד אחד חשוב לי מאוד דיסק קשיח SSD מצד שני האם שווה להשקיע עוד אלף ש"ח בשביל זה?

אם יש דיסק קשיח של SSD ב-A03IL של 24 GB מה זה אומר? שזה זמין רק למערכת הפעלה?

אשמח להמלצה בעניין.

פורסם

איחדתי לך את הדיון השני שפתחת לתוך הדיון המקורי.

אין סיבה שתפתח נושא חדש, כשהשאלה שלך קשורה לנושא הדיון הראשון.

פורסם
  • מחבר

אווקי תודה :)

אשמח אם כן להמלצות נוספות אם יש לכם חוץ ממה שציינתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים