עבור לתוכן

דרושה חוות דעת על מפרט ותיקונו - 4K לא כולל צ. היקפי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

קודם כל, הנה הנושא הקודם שפתחתי (בקשת המלצה): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=553805.msg4721119#msg4721119

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח.

2. מה שימושי המחשב (משחקים כמו היטמן, NBA, ASSASSIN'S CREED, עבודה משרדית, תכני HD, עריכת וידאו ואודיו חובבנית ובתדירות נמוכה)מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה - לא. הרכבה - כן.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא. צריך שיחזיק תקופה ארוכה (5+ שנים). כמובן שאני לא מצפה להריץ משחקים חדשים על הגדרות גבוהות מעבר ל-2-3 שנים הראשונות לחיי המחשב.

הערה: גודל המארז - אני כבר לא מוגבל בגובה של המארז, אבל כן רוצה לומר שהייתי מעדיף מארזי MID ולא FULL.

הייתי ב-KSP וקיבלתי המלצות. אני לא שלם עם מה שנאמר לי (על סמך מה ששמעתי כאן בפורום ומקריאה של ביקורות), ולכן אשמח להסבר והכוונה:

מעבד - אינטל i5 3470 3.2 GHZ (נאמר לי שאם אני רוצה לשמור על אפשרות OC עתידית כדאי לקחת את ה-3570 3.4 GHZ שעולה כ-100 ש"ח יותר).

מאוורר למעבד - המליצו לי בחנות על Arctic Alpine 11 pro Rev.2

לוח אם - הייתי לוקח את גיגהביט B75-D3H, אבל אין אותו ב-KSP.גיגהביט H77 - יש 3 גירסאות: הזולה ביותר היא H77 DS3H, אחריה H77M D3H והיקרה יותר היא H77 D3H. לא מתוכנן SLI. מה לקחת?

זיכרון - 2X4GB בסטיק אחד או 8GB בסטיק אחד או 4GB בשני סטיקים: המחיר די זהה בין המותגים המובילים G.Skill, Kingston ו-Corsair. הבנתי ש-Vengeance של Corsair הוא טוב. הציעו לי G.Skill, אבל יש כל כך הרבה דגמים שאני לא יודע מה נכון ומה לא (סנייפר אדישן, דואל צ'אנל, ארס דואל צ'אנל, ריפג'ו).

כונן קשיח - סיגייט ברקודה 2TB (ההתלבטות היא רק לגבי הנפח, אני אחליט בסוף).

כרטיס מסך - כנראה שאלך על גיגהבייט GTX660*

כונן/צורב DVD - המליצו לי בחנות על הבלק סאטה של סמסונג, אבל אני רואה ברשת המלצות ספציפיות על הבלק סאטה של LG. זה משנה? (הסמסונג יקר ב-5 ש"ח)

מארז - המליצו לי על Sharkoon REX3 Value White. אמרו שהוא מבוקש וזול ביחס לתמורה. נתקלתי גם באופציות אחרות (בדקתי ביקורות):

COOLERMASTER STORM ENFORCER (לא נמכר ב-KSP, אבל ניתן להשיג ב-IQPC)

Antec Nine Hundred Two v3

Antec Twelve Hundred v3

CoolerMaster Storm Trooper (גירסה עם חלון, גירסה זולה יותר בלי חלון - לא משנה לי)

CollerMaster Storm Stryker (שהוא 95% כמו הסטורם טרופר וההבדל הוא בעיקר עיצובי)

מאוורר/קירור למארז - כשהומלץ לי על ה-Sharkoon REX3 נאמר לי שכדאי להוסיף עוד מאוורר, אבל לא אמרו לי איזה דגם מתאים. 120MM של Antec TrueQueit יתאים? (יש TwoCool ו-TriCool של אנטק, אבל עם לדים ואני מנסה להימנע מתוספות כאלה).

ספק כח - המליצו לי על גירסת BRONZE שלא מופיעה כעת באתר משום מה, הכי קרוב אליה זה Antec Basiq Active 550W (או ש-500W מספיק? ההבדל ביניהם הוא 26 ש"ח). יש גם דגם בעל אותו שם רק עם Neo Eco שהוא 520W (ומשום מה יקר יותר ב-35 ש"ח מה-550W).

* ברכישה הקבוצתית - אני רואה שכתוב "בוסט" ב-7870 TX. האם הוא ידרוש מעבד, קירור, לוח אם וספק טובים יותר ממה שהוצע לי? נניח מעבד i5 3570, ספק 650W, קירור מעבד חזק יותר (נגיד זאלמן 9500 ולא 7500) או שאפשר להישאר עם מה שכבר הוצע לי? בניתי מפרט ב-TMS, תגידו לי אם הגזמתי:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪889

קירור למעבד:

ZALMAN 9500 SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪174

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪357

מארז:

Fractal Design Define R3 + Seasoniv S12II-620W - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪875

זיכרון:

Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2 - מחיר: ₪117

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda 7200RPM - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪490

כרטיס מסך:

Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST DP Retail

כמות: 1 - מחיר: ₪1358

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪99

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4476

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4387 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/36cyeu7j

פורסם
  • מחבר

-הקפצה-

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים