עבור לתוכן

הפסיק פיתאום לסנכרן לי עם ג'ימייל...

Featured Replies

פורסם

יש לי סמארטפון חדש LG-OPTIMUS-L3 עם אנדרואיד 2.3.6 וכבר כמה ימים כשאני שם איש-קשר חדש או אירוע במחשב שלי בג'ימייל, הוא היסתנכרן לי תוך שנייה לסמארטפון.

אתמול בערב שיניתי במחשב איזה אירוע יומי חוזר וכשבדקתי בסמארטפון ראיתי שאצלו לא שונה כלום למרות שעשיתי "רענן" בג'ימייל במחשב...חשבתי אולי איזו תקלה זמנית בג'ימייל והלכתי לישון שמח וטוב-לבב...

הבוקר הישכמתי לי בלי דאגות, שמתי במחשב-בג'ימייל סתם אירוע-חדש-חוזר בשביל הבדיקה והייתי בטוח שאני אראה אותו תוך שבריר-שנייה בסמארטפוני, כמו שהיה בימים הטובים עד אתמול......והנה שום-דבר!!!!....בסמארטפון אין את האירוע החדש המפוברק ששמתי....בדקתי את ההגדרות ב"חשבונות וסינכרון" והנה הכול עם V-ירוק...רק שיש משהו קצת מוזר....יש למטה את חשבון הג'ימייל שלי שלידו מצד שמאל סימן "2חיצים בעיגול ירוק", לחצתי על החשבון וקיבלתי את כול רשימת הדברים שצריכים להיסתנכרן עם V-ירוק משמאלם ולמטה במסך יש מלבן-לבן עם "הסר חשבון", כשאני לוחץ על הכפתור בצד שמאל-למטה של המסך, המלבן מיתחלף עם מלבן "סנכרן כעת" לבן שמזמין אותך לסנכרן וכשאני לוחץ על ה"2חיצים בעיגול" הזה, בימקום שיראה לי שנייה או שתיים שהוא מבצע סינכרון, בלחיצה הוא מיד חוזר למלבן-הלבן של "הסר חשבון"......מוזר, לא?

בכול-אופן, למישהו כאן יש מושג מה קרה לאימא של גוגל מאתמול?....ולמה ואיך זה מיתרחש?.....חשבתי שבג'ימייל אנשי-הקשר ולוח-השנה שלי, (שאיבדתי את רובם לפני שבועיים....היצלחתי לשחזר רק 200 מתוך 500 שהיו לי....), חשבתי שהם היום הכי בטוחים בג'ימייל מכול מקום אחר עלי-אדמות.......ועכשיו לאור אי-הסינכרון הנ"ל אני שוב מודאג ולחוץ כמו טמפון.....

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ולמה בשם כול השדים והקדושים, אני צריך לסמן ב-V את "הודע לי על תגובות" כשאני פותח נושא חדש?....האם זה לא ברור מאליו ה-V הזה?....למה לשים מיכשול בפני עיוור?........ה'0630

פורסם

1. הסנכרון אוטו' מופעל?

2. יש מצב שאין לך מקום פנוי על ההתיקיית מערכת?

אם כן אמור להיות לך בשורת התראות הודעה על זה

אם כן המכשיר והמחשב לא יסתנכרנו עד שלא תפנה מקום

זה מה שעולה לי בינתיים

פורסם
  • מחבר

יקיר ידידי, הסינכרון האוטומטי מופעל, (הכול מסומן ב-V-ירוק), אבל איפה בדיוק נימצאת "תיקיית-המערכת"?

פורסם

תבדוק כמה מקום יש לך בrom

תוריד titanium backup ותצלם את העמוד הראשי שלי האפליקציה

החלפת לפלאפון רום או שזה המקורי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים