עבור לתוכן

צריך המלצה למחשב נייד לגיימינג בערך 4,500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

אשמח לקבל המלצות למחשב נייד לגיימינג בתקציב של בערך 4,500 ש"ח

תודה !

פורסם
  • מחבר

מטרות המחשב? משחקים כבדים, עבודה משרדית, צפיה בסרטים

גודל המסך? 15/15.6 אינץ

משקל רצוי? אין הגבלה כי הוא לא ינוייד הרבה

האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא צריך זמן ארוך כי הוא לא ינוייד הרבה

האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3

בלוטות? רצוי, לא חובה

כונן קשיח לפחות 500 ג'יגה כונן קשיח

כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD

כונן Bluray? אין צורך

האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי

האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

תודה !

פורסם

אם הוא לא ינוייד הרבה, אני חושב שלא מומלץ נייד למשחקים. הביצועים חלשים יותר מפי 2 ממחשב נייח.

לשאלתך, ב-4000 שח קיים הדגם ה"בסיסי" ביותר שהייתי קורא לו מחשב משחקים - http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21380

המעבד יספיק לך בלי בעיה כדי לשחק ולכל שאר הדרישות, וכרטיס המסך הוא המינימלי כדי לשחק על נייד באופן נוח כנראה.

אופציה קצת יותר יקרה הוא הנייד הבא - http://ksp.co.il/?store=shipment&uin=18190

המעבד הוא מהסדרה החסכונית של אינטל ולכן קצת חלש מה-3210m הקודם, אבל יספיק לדרישות שלך. כרטיס המסך חזק מה-335m (לא בהרבה)

מצד שני, המחשב הזה קל הרבה יותר ונועד להיות נוח גם בניוד.

בתקציב הזה אתה גבולי יחסית למחשבים למשחקים. הרמה הבאה תהיה בתקציב של כ-5500 שח.

פורסם
  • מחבר

תודה !

מה דעתך על מחשב כזה ?

lenovo ldeapad y580 m778giv

פורסם

יש לו רזולוציה נמוכה יחסית אז לא ברור כמה תהנה לשחק עליו, ובנוסף לא ברור לי למה צריך כרטיס מסך כל כך חזק לרזולוציה נמוכה.

בנוסף איכות הבניה שלו לא מוכרת לי (לא פוסל אבל זה משהו שאתה תדרש לבדוק)

דבר אחרון, אני חושב שזו טעות לרכוש נייד ללא 3 שנים אחריות לפחות. כך שמומלץ לברר אם ניתן להעריך לו אחריות.

פורסם
  • מחבר

המחשב יחובר למסך חיצוני ברזולוציה FHD

פורסם

אז למה לא לקנות מחשב נייח קטן שיהיה חזק פי 3 במשחקים?

ה-GTX660m הוא כרטיס שמקביל ל-640 השולחני, כלומר לא חזק מאוד ברזולוציה FHD.

משהו כמו זה -

מעבד: [..] INTEL 3570 : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.4Ghz - TRAY - זמין במלאי ₪1014

לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H77N-WIFI ₪552

זיכרון: [..] TRANSCEND 4GB DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪117

מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 120 ADVANCED USB3.0 w/o PSU - זמין במלאי ₪310

ספק כוח: [..] SEASONIC M12II 620W - MODULAR ₪466

קרור למעבד: [..] SCYTHE KOZUTI ₪159

דיסק קשיח: [..] WD BLUE 1TB SATA3 - זמין במלאי ₪384

הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב עד 3,500 ש"ח ₪79

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪3081

וכרטיס מסך מהמכירה הקבוצתית (7950 לדוגמה)

זה יתן לך מחשב קטן יחסית והרבה יותר חזק מכל נייד שתנסה למצוא.

אתה יכול לראות שההפרש יהיה פי 3-4 - http://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_GT_640/28.html

פורסם
  • מחבר

אני מעריך את המלצתך !

אומנם המחשב לא ינוייד הרבה אבל ינוייד לכן זה חייב להיות מחשב נייד.

פורסם

אם זה המצב, תברר אם ניתן להרחיב אחריות לדגם של לנובו.

במידה וכן, הוא כנראה יהיה בחירה עדיפה בשבילך כי למעשה אין עבורך משמעות לאיכות הנייד - רק למפרט שלו.

פורסם

אם זה המצב, תברר אם ניתן להרחיב אחריות לדגם של לנובו.

במידה וכן, הוא כנראה יהיה בחירה עדיפה בשבילך כי למעשה אין עבורך משמעות לאיכות הנייד - רק למפרט שלו.

אני גם תכננתי לקנות את הדגם הזה (Y580) והתקשרתי לתמיכה של לנובו, ממה שנאמר לי, לא רק שאי אפשר להרחיב את האחריות על הדגם הזה, אין להם בכלל חלקים שלו בארץ ולכן גם האחריות של השנה בעייתית עבורם (כנראה מבחינת זמנים שהבדיקות והתיקונים ייקחו), הנציג המליץ לי לנסות ללכת על סדרת Z - אבל לצערי ממנה פחות התלהבתי.

תמיד יש את האפשרות שהנציג שדיבר איתי לא היה הכי מקצועי ולא לגמרי צדק, אז עם מישהו שמע או בירר אחרת, גם אני אשמח לשמוע.

ואם אכן כך המצב, שווה לדעתכם להשקיע עוד כאלף שקלים בדגם איכותי יותר עם מסך איכותי יותר (גם אני אוכל לחבר למסך FHD בסופ"ש כשאני בבית, אבל במהלך השבוע אהיה תלוי במסך של הנייד) ו3 שנות אחריות אבל עם מפרט צנוע קצת יותר? כמו זה למשל? - http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=17520

(אני בכל מקרה קונה את המחשב באילת ללא מע"מ אז ההפרש בין שני המחשבים האלו יהיה עבורי בדיוק 940 שקלים)

פורסם

לא הייתי קורא למפרט של ה-n56vz צנוע מדובר במפרט מצוין ובכלל באילת מחירו יהיה מאוד משתלם אז כן כדאי לך ללכת עליו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים