פורסם 2013 בפברואר 2012 שנים שלום לכולםאשמח לחוות דעת על מחשב (ככלל) שעובדת לקנות ועל הלוח\מעבד בפרט כי אני לא מבינה בזה ואלא רוצה שיעבדו עלי.המחשב מיועד לשימוש ביתי אינטרנט\אופיס\הורדות\צפייה בסרטים וסדרות אונליין\משחקי פייסבוק\חיבור לטליוזיה עם כבל HDMIתודה מראש לעוזרים. מארז - מפואר הכולל 4 יציאות קידמיות-500W+מייצב מתחלוח אם - Intel®H61M-S1 Gigabyte/SATA 3.0מעבד - Intel®Ivy Bridge Core™G2020 2.9Ghzזיכרון - 4096MB-DDR3-OCZ GAMERS+צלעות קירורכרטיס מסך (כנראה מובנה) - Intel® HD Graphics 3000Mhz 1024MBכ.רשת - Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN subsystemכ.קול (כנאה מובנה) - Dolby Home Theater* Audio subsystem-digital audio לא ציינתי את הכונן הקשיח והצורב כי אני לא מזמינה אותם היות ויש לי משלי מהמחשב הקודם וחבל לי לזרוק (כונן קשיח 2TB, שתי צורבים של LG), בנוסף יש לי כרטיס מסך NVIDIA GT420.
פורסם 2013 בפברואר 2012 שנים שלום כמה עולה התענוג? בלי קשר המפרט נראה די מבולגן ולא קשור: לא מצויין דגם ספק כח שזה Big no no והזכרון שבחרו לך מיותר, אפשר לבחור משהו הרבה יותר זול שיעשה את אותה עבודה בדיוק. חסרים המון פרטים, כמו התקציב, בקשות מיוחדות (אם יש), בבקשה תמלאי את השאלון הבא כדי שנוכל לעזור לך בצורה טובה יותר: 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?
פורסם 2013 בפברואר 2012 שנים מחבר 1. התקציב הוא עד 1000 שח בלי שום אופציה לחריגה2. המחשב מיועד לשימוש ביתי אינטרנט\אופיס\הורדות\צפייה בסרטים וסדרות אונליין\משחקי פייסבוק\חיבור לטליוזיה עם כבל HDMI3. אין צורך בציוד הקיפי4. אין צורך בכונן קשיח, אין צורך בצורב, אין צורך בכרטיס מסך5. 56. אין לי מושג מה זה OC7. אין צורך במערכת הפעלה8. עדיפות לחנויות באזור המרכז, אין עדיפות לחנות ספציפית9. אין דרישות מיוחדות10. המחשב לא יעבור שידרוגים.אני מצרפת גם לינק למחשב שאני שוקלת לקנות, חשוב לי לציין שאני לא מזמינה כונן קשיח ולא מזמינה צורב אבל אני רוצה לשדרג את הזיכרון מ 2GB כמו שרשום ל-4GBhttp://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=312295
פורסם 2013 בפברואר 2012 שנים המפרט הזה יענה על דרישותייך:מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2020 2.9Ghz 3MB Trayכמות: 1 - מחיר: ₪263קירור למעבד:Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95Wכמות: 1 - מחיר: ₪44לוח אם:MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0כמות: 1 - מחיר: ₪295מארז:Foxconn TLM436 Tube 90mm NO PSUכמות: 1 - מחיר: ₪151ספק כוח:FSP 350W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3, 78-80% 28A@12V Efficiency Retailכמות: 1 - מחיר: ₪145זיכרון:Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪107סה"כ: ₪1005מתחרים בכל הצעה בפורומים!המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 985 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/8r3kcjla
פורסם 2013 בפברואר 2012 שנים מחבר בנוגע למפרט שהצעתה אני מאוד מודה, אך לצערי לא קיבלתי את התשובה שרציתי.שאלתי הייתה האם המפרט שאני צירפתי אליו לינק הוא טוב ברמת החלקים או שמנסים "להשחיל" לי משהוא חרטה
פורסם 2013 בפברואר 2012 שנים 1. במפרט שהבאת הזכרון מוגזם לצרכייך, אין צורך בזכרון מיוחד ל"גיימרים" עם צלעות קירור למחשב כזה2. אין צורך בלוח אם מסדרת H613. ספק הכח שהציעו לך הוא כנראה גנרי (לא באמת מספק 500W) וללא מותג - זה לא טוב
פורסם 2013 בפברואר 2012 שנים מחבר מעולה, תודה רבה, עכשיו קיבלתי תשובה.שאלה נוספת בנוגע למפרט שהצעתה....אני מתכוונת לחבר שם 2 צורבים של LG + כונן קשיח של 1TB ועוד אחד של 256GB + כרטיס מסך NVIDIA GFORCE GT420האם יש צורך לשדרג את הספק או איזשהו רכיב אחר ?
פורסם 2013 בפברואר 2012 שנים אם תוכיל להוסיף 100 ש"ח למארז+ספק הבאים:http://www.tms.co.il/product/12310
פורסם 2013 בפברואר 2012 שנים מחבר במילים אחרות אני צריכה מארז יותר גדול וספק 400W במקום 350W או שאפשר אותו מארז ורק לשדרג את הספק?ואם משדרגים רק את הספק כמה זה יוצא?
פורסם 2013 בפברואר 2012 שנים לא יודע אם את חייבת,אני פשוט חושבת שבשביל 100 ש"ח זה שווה את זה.מארז וספק יותר איכותיים, חזקים, שקטים, קרים..את גם מכניסה כרטיס מסך שיפלוט חום + כמה קשיחים + צורבים..במארז במפרטים הקודמים יהיה מאוד צפוף ( = חם.)
פורסם 2013 בפברואר 2012 שנים לגבי הספק למערכת כזו גם 350W יספיק. ניתן לשדרג את המארז בלבד אבל בבאנדל זה יצא יותר משתלם.
פורסם 2013 בפברואר 2012 שנים מחבר אני מודה לכולכם מאודהרגע עשיתי את ההזמנה באתר TMS.CO.IL עם השדרוג שהצעתםהמון המון המון תודה
פורסם 2013 בפברואר 2012 שנים ד"א נראה לי שתצטרכי לעשות לייק לTMS בפייסבוק כדי לקבל את ההנחה על לוח האם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.